Sadece Fenerbahçe maçları kaç TL?

Sadece Fenerbahçe maçları ne kadar?

Kredi Kartına Özel 12 Ay Boyunca Ayda 79 TL Fırsatı! Fenerbahçe takımının taraftarlarına özel Süper Lig maçları bu paketle evinizde! Kampanya 12 ay taahhütlüdür. Aktivasyon ve iç kurulum ücretsizdir. İkamet edilen konutun bulunduğu binada ortak Digiturk anteni olmaması halinde ise dış kurulum yapılır.

Lig maçları kaç para?

Süper Lig maçlarını aylık sadece 105 TL‘ye evinizin konforunda izleyin! Üstelik taahhütsüz ve faturasız.

  • İlk ay Süper Lig Paketi* hediye.
  • 3 ay boyunca Giriş Paketi hediye.
  • Hediye 80 TL.

Tek maç nasıl alınır?

Digiturk’ün üyelerine sunduğu “İzle-öde” servisi sayesinde, Spor Toto Süper Lig maçlarını Digiturk 204, 205 ve 206 Taraftar kanallarından tek maç satın alarak izleyebilirsiniz. Tek maç satın almak için onlineislemler.digiturk.com.tr giriş yaptıktan sonra “İzle-öde” menüsünden işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

Taraftar paketi kaç TL?

BJK, FB, GS ,TS Taraftar Paketi 59 TL! 1 ay Yıldız Dolu, 2 ay Filmin ve Dizinin Yıldızı paketi hediye! 12 taksitle 1 yıllık paket fiyatı sadece 588TL! İç kurulum ve aktivasyon Ücretsiz!

beIN sport aylık kaç TL?

*12 Aylık Kullanım sözüne 30.06.2021 tarihine kadar aylık 119 TL/Ay’dır. 2020-2021 sezonu UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi yayınları izlenebilecektir.

Fenerbahçe Kart Ne Kadar?

Özel organizasyonlara katılma imkânı. Fenerbahçe VakıfBank Gold kart aidatı 100 TL, üyelik yenileme ücreti 50 TL’dir. Gold karttan Platinum karta geçiş 250 TL’dir.

beIN sport Süper Lig kaç TL?

*12 Aylık Kullanım sözüne 30.06.2021 tarihine kadar aylık 119 TL/Ay’dır. 2020-2021 sezonu UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi yayınları izlenebilecektir. Spor Toto Süper Lig‘in tüm maçları, Spor Toto 1.

beIN Sports mobil üyelik ne kadar?

Mobil cihazınızda Dilediğin Yerde uygulaması ile beIN Sports(Lig TV) kanalını açın ve canınız nerede isterse takımınızın maçını orada izleyin! Üstelik Mobil Süper Lig üyeliği ayda yalnızca 9,99TL!

beIN sport tek maç üyelik ne kadar?

Paketi aldığınız tarihten itibaren bu sezon Spor Toto Süper Lig’de oynanacak tüm maçları izleyebilirsiniz. Üstelik pakete play-off da dahil. Beşiktaş – Fenerbahçe Tek Maç Paketi: 19,99 TL.

Digitürk tek maç kaç TL?

Digiturk tek maç satın alarak takımınızın maçlarını uygun fiyata internet üzerinden canlı izleyebilirsiniz….2022 – 2023 beIN Connect Fiyat Listesi.

Digiturk beIN Connect Paketleri 3 Ekran (Web, Cep, Tablet) 4 Ekran (Smart TV, Web, Cep, Tablet)
Aylık Paket 99 TL 109 TL

Taraftar paketinde neler var?

Taraftar Paketi

  • HD Spor Karşılaşmaları Tuttuğunuz takımın Süper Lig’te her hafta oynanan maçları ve daha fazlasını ek ücret ödemeden HD yüksek kalitede izle.
  • Kaliteli Spor Programları …
  • Hediye beIN Connect. …
  • Ailenin Yıldızı Kanalları

beIN sport Süper Lig Paketi ne kadar?

Derbiler ve play-off dahil Spor Toto Süper Lig Sezonluk Paket: 189,99 TL. Üstelik 10 ay taksitle. Paketi aldığınız tarihten itibaren bu sezon Spor Toto Süper Lig‘de oynanacak tüm maçları izleyebilirsiniz.

beIN Connect aylık kaç TL?

* Ücretsiz 7 gün sonrasında, ayda sadece 14,90 TL. Dilediğin an üyeliğini iptal et!

Fenerbahçe taraftar kart ne işe yarar?

350 TL ve altındaki alışverişlerinizi, kartın temassız özelliği sayesinde hızlı ve kolayca gerçekleştirebilirsiniz. Classic, Gold ve Platinum özelliklerinde sunulabilen kartın taraftar kart özelliği sayesinde Kulübün sağladığı öncelikli bilet alma, Fenerium’larda indirim, gibi ayrıcalıklardan da faydalanabilirsiniz.

Fenerbahçe Taraftar Kart ile kaç bilet alınır?

Her T.C. Kimlik Numarası ile 1 tane bilet alabilirsin. Biletler satışa çıktığında passo.com.tr adresi üzerinden belirtilen alana Dijital Taraftar Kart Numaranı girerek alabilirsin.