Beşiktaş kupa maçı hangi kanalda?

Ziraat Türkiye Kupası Beşiktaş Maçı Hangi Kanalda?

Türkiye Kupası Çeyrek Final mücadelesinde Beşiktaş, Kayserispor’u konuk ediyor. Saat 20.30’da başlayan mücadele, A Spor ekranlarından canlı izlenebiliyor.

Bjk maçı şifresiz hangi kanalda?

Dev derbi, bein sports 1 ekranlarından naklen yayınlanırken, karşılaşmayı canlı izlemek isteyen futbolseverler google üzerinden ‘Galatasaray Beşiktaş bein sports 1 canlı izle, Gs Bjk bein sports 1 şifresiz‘ araması yapıyor.

Beşiktaş maçı hangi kanalda yayınlanıyor?

📺YENİ MALATYASPOR – BEŞİKTAŞ MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA? Yeni Malatyaspor-Beşiktaş maçı 22 Ocak Cumartesi günü saat 13.30’da başlayacak ve beIN Sports 1’den naklen yayınlanacak.

Beşiktaş Antalyaspor kupa maçı hangi kanalda?

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’in 24. haftasında bugün Fraport TAV Antalyaspor‘u konuk edecek. Mücadele, beIN SPORTS’tan ekranlara gelecek. Vodafone Park’taki karşılaşma saat 19.00’da başlayacak. Mücadeleyi hakem Abdulkadir Bitigen yönetecek.

Beşiktaş Kayserispor hangi kanalda?

BEŞİKTAŞKAYSERİSPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA? Beşiktaş – Yukatel Kayserispor maçı, 2 Mart 2022 Çarşamba günü saat 20:30’da başlayacak ve Vodafone Park’ta oynanacak. Hakem Halil Umut Meler’in yöneteceği mücadele, A Spor’dan yayınlanacak.

Galatasaray Beşiktaş maçı hangi kanalda?

Galatasaray Beşiktaş maçı bugün saat 20.00’de Nef Stadyumu’nda başladı. Karşılaşma beIN SPORTS 1’de’de yayınlanıyor.

Beşiktaş Goztepe hangi kanalda?

Vodafone Park’taki karşılaşma saat 20.30’da başlayacak. Mücadeleyi hakem Yasin Kol yönetecek. Müsabaka A Spor’dan yayınlanacak.

BJK Dortmund hangi kanalda şifresiz?

Beşiktaş-Borussia Dortmund maçını şifresiz olarak izlemek isteyen futbolseverler, dev maçı Azerbaycan kanalı olan CBC Sport’tan naklen takip edebilir.

Beşiktaş Antalyaspor maçı nerede yayınlanıyor?

BeşiktaşAntalyaspor maçı 6 Şubat Pazar günü saat 19:00’da beIN SPORTS 1’de canlı yayınlanacak.

Beşiktaş Antalyaspor maçı nerede yapılacak?

Beşiktaş ile Antalyaspor, Vodafone Park’ta karşu karşıya gelecek.

Beşiktaş maçı bu akşam hangi kanalda?

Süper Lig 2021-2022 sezonu 16. hafta mücadelesine sahne olacak Beşiktaş-Kayserispor maçı bu akşam 19.00’da başlayacak ve mücadele beIN Sports HD1’den canlı yayınlanacak.

Kayserispor maçı hangi kanalda?

Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı’nda oynanacak Kayserispor – Konyaspor maçını Yasin Kol yönetecek. Bugün saat 13.30’da başlayacak ve beIN Sports 1’den naklen yayınlanacak 90 dakikanın canlı skor takibi haberimizde olacak.

Galatasaray Beşiktaş maçı ertelendi mi?

3 gün önce
Ahmet Nur Çebi yaptığı açıklamada, derbinin oynanacağını söyledi. Çebi,”Galatasaray ve TFF’den ertelemeyle ilgili bir karar gelmedi. Bu konuyla ilgili karar zaten bellidir. Kulüplerin oynadıkları maçlara, havanın şekline göre değişmez.

Göztepe maçı hangi kanalda?

Trabzonspor – Göztepe maçı 12 Mart Cumartesi günü saat 19:00’da beIN SPORTS 1’de canlı yayınlanacak.

Beşiktaş Göztepe maçı bitti mi?

Mücadele 2-1 siyah beyazlıların üstünlüğü ile sona erdi. Kartal, Kayserispor’un ardından Göztepe‘yi de sahasında geriden gelerek mağlup etmeyi başarmış oldu. Beşiktaş‘a galibiyeti getiren goller Larin ve Ghezzal’dan gelirken Göztepe‘nin tek golünü Ndiaye kaydetti.