Puhu TV Seyyar yeni bölüm ne zaman?

Puhu TV Seyyar hangi gün?

puhutv orijinal dizisi Seyyar‘ın yayın günü belli oldu. Seyyar, heyecan verici hikayesi ve sürükleyici senaryosuyla 11 Haziran Cuma günü başlıyor. Yapımcılığını Limon Yapım’ın üstlendiği ‘Seyyar‘ seyirci ile buluşuyor.

Puhu TV Seyyar kaç bölüm?

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Puhu TV‘de yayınlanan ‘Seyyar‘ adlı dizi 10. bölümüyle ekranlara veda etti.

Seyyar hangi gün?

puhutv Orijinal dizisi ‘Seyyar‘ın yayın günü belli oldu. ‘Seyyar‘, heyecan verici hikayesi ve sürükleyici senaryosuyla 11 Haziran Cuma günü başlıyor. Beyoğlu’nun arka sokaklarından bir hayat hikayesini ekrana taşıyacak olan dizi, ilk iki bölümüyle 11 Haziran Cuma günü başlıyor.

Seyyar kaç bölüm?

Seyyar (dizi)

Seyyar
Sezon sayısı 1
Bölüm sayısı 10
Yapım
Mekân İstanbul

Puhu tv üyelik ücreti ne kadar?

puhutv‘ye üye olmak için ücret ödemem gerekiyor mu? puhutv üyeliği ücretsizdir.

Seyyar 8 bölüm ne zaman?

Seyyar dizisinin 8. bölümü Puhu TV’de 30 Temmuz Cuma günü yayınlandı.

Puhu tv üyelik kaç TL?

puhutv‘ye üye olmak için ücret ödemem gerekiyor mu? puhutv üyeliği ücretsizdir.

Seyyar yeni bolum ne zaman?

puhutv Orijinal dizisi ‘Seyyar‘, yeni bölümleriyle Cuma günleri izleyici ile buluşuyor. Beyoğlu’nun arka sokaklarından bir hayat hikayesini ekrana taşıyan dizi, yeni bölümüyle 23 Temmuz Cuma günü puhutv’de… 10 bölüm olarak çekilen dizinin ilk 6 bölümü izleyicilerden ilgi gördü.

Seyyar ne demek TDK?

Portatif TDK‘daki sözlük anlamına göre, seyyar, katlanarak taşınabilir duruma getirilebilen ve Kolay taşınabilen, katlanarak taşınabilir duruma getirilebilen anlamına gelir. Aynı zamanda sökülüp başka yerde kurulma imkanı olan eşya demektir.

Puhu tv ücretsiz nasıl izlenir?

www.puhutv.com adresinden “Giriş Yap” butonuna tıkladıktan sonra “Üye Ol” sekmesinden dilerseniz mail adresinizle, dilerseniz Facebook hesabınızla üye olabilirsiniz. Puhutv üyeliği ücretsizdir. Üye olmadan puhutv‘deki tüm içerikleri izleyebilirsiniz.

BluTV Üyelik ücretli mi?

Türkiye’de oluşturulacak BluTV üyelikleri için; BluTV aylık üyelik ücreti; kredi/banka kartı kullanılarak yapılan ödemelerde 29,90 TL, Apple uygulama içi ödeme seçeneği kullanılarak yapılan ödemelerde ise 29,99 TL’dir. BluTV yıllık üyelik ücreti; kredi/banka kartına ücreti 190,80 TL’dir.

Blu TV ücretli mi?

Her ay minimum 100 adet yerli film, sinema ve diziye ulaşmak mümkün. BLU TV PARALI MI? BluTV üyeliği aylık tüm vergiler dahil kredi/banka kartı ile *22.90 TL, Apple uygulama içi ödeme ile 24.99 TL’dir. BluTV yurt dışı üyeliği aylık 5.90 Euro’dur.

Seyyar dizisi hangi kanalda oynuyor?

puhutv’nin yeni dizisi Seyyar‘ın başrolü Özge Özacar: İstanbul’un tam göbeğinde geçen bir hikaye | NTV.

Seyyar nasıl bir dizi?

Dizinin konusu, aksiyon dolu bir yapımı işaret ediyor. Dizide Yasin Gencer isimli ana karakterimiz bir seyyar satıcı ve nohut pilav satıyor. Annesinden kalan ünlü tarif sayesinde Beyoğlu’nda isim yapan bir seyyar satıcı olan Yasin, sevgilisi Çiğdem ile beraber kendilerine dükkan açmak için çalışıyor ve para topluyor.

Mahrul ne demek?

Yoksun kalmak, belli bir şeye sahip olamamak.