Selena Burak ne öğretmeni?

Selena dizisindeki Burak öğretmenin gerçek ismi nedir?

SelenadizisininBurak öğretmen“i Gökhan Keser, meğer yıllardan beri gizli planlar yapıyormuş!

Selenadaki Burak kaç yaşında?

Gökhan Keser, 9 Eylül 1987’de İzmir’de doğmuştur.

Selena Erdem kim?

Selena dizisinde Leyla’nın sevgilisi Erdem rolünü canlandırmıştı Onur Demirol.

Selena 2 Hades kim?

Yeni Hades karakterini canlandıran oyuncu ise Cenk Tunalı’dır.

Gökhan Keser Selenada kaç yaşında?

34 yaşında (9 Eylül 1987)Gökhan Keser / Yaş

Nisa Bölükbaşı kaç yaşında?

Nisa Bölükbaşı, 2 Temmuz 1998 tarihinde Prag’da dünyaya geldi. Henüz 3 aylıkken önce annesiyle sonra yalnız yüzmeye başladı. 6 yaşındayken Çek Cumhuriyeti’ndeki en iyi takımda yer aldı. O yıl da profesyonel kayak yapmaya davet edildi, ancak dağlar Prag’dan uzak olduğu için reddetmek zorunda kaldı.

Selena Erdem kaç yaşında?

1989 Tunceli doğumlu olan Demirol’un oyunculuk macerası üniversite yıllarında tiyatro kulübünde yer almasıyla başladı.

Selena 1 Hades kim?

Sinan Çalışkanoğlu (d. 26 Ocak 1978, İstanbul), sinema, tiyatro, reklam ve dizi oyuncusu. … Birçok tiyatro oyununda, dizide, sinema filminde ve reklamda oynamıştır. Atv’de yayınlanmış olan başrolünde Sinem Kobal’ın oynadığı Selena adlı bir komedi dizisinde Hades adlı bir karakteri oynamıştır.

Selena Dizisi Ütopya nerede çekiliyor?

Selena dizisi, hatırla sevgili, geniş aile, ezel, bez bebek, kavak yelleri gibi daha pek çok diziye ev sahipliği yapan istanbul semtlerinden sarıyer’de çekilmiştir. günümüzde sarıyer semti, adeta bir set platosu haline gelmiştir.

Mustafa Keser kaç yaşında kaç çocuğu var?

Usta yorumcu, sevilen türkücü, hayatı başarılarla dolu Mustafa Keser 1978 yılında Nilüfer Keser ile hayatını birleştirdi. 1945 yılında Elazığ ilinin bir ilçesi olan Maden’de doğan Mustafa Keser‘in Nilüfer Keser‘den 3 çocuğu var.

Hazal Şenel kaç yaşında?

29 yaşında (17 Haziran 1992)Hazal Şenel / Yaş

Nisa Bölükbaşı kaç yaşında 2022?

👉NİSA BÖLÜKBAŞI KİMDİR? 2 Temmuz 1998 tarihinde Prag’da doğdu.

Survivor Mert kaç yaşında?

2004 yılında ‘Best Model of Turkey’ ve ‘Best Model of The World’ yarışmasının birincisi olan Mert Öcal, 29 Eylül 1982 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi.

Selena aslının evi nerede?

Selena dizisi, hatırla sevgili, geniş aile, ezel, bez bebek, kavak yelleri gibi daha pek çok diziye ev sahipliği yapan istanbul semtlerinden sarıyer’de çekilmiştir. günümüzde sarıyer semti, adeta bir set platosu haline gelmiştir.

Selenanın sonu nasıl bitti?

Selin, Leyla ve Nazlı, anne ve babalarını bir trafik kazasında kaybederler ve hayatları alt üst olur. Üç küçük kız annelerinden kalan üç beş parça eşya ve bir sandık dolusu hatıra defteri ile birlikte amcalarının yanına yerleşirler.