Selena dizisindeki kıvılcım kimdir?

Selena dizisinde Kıvılcım kimdir?

Hazal Şenel 10 Eylül 2006 – 18 Ağustos 2009 tarihleri arasında yayınlanan fenomen dizi Selena‘da hayat verdiği ‘Kıvılcım‘ rolü ile seyircilerin aklına kazındı. Hazal Şenel söz konusu dizide Sinem Kobal, Sinan Çalışkanoğlu, Gizem Güven gibi oyuncularla beraber rol aldı.

Selena Kıvılcım hangi dizilerde oynadı?

SelenaKıvılcım Aykar / TV dizisi

Hazal Şenel nereli?

Hazal Şenel (d. 17 Haziran 1992; Şişli, İstanbul), Türk oyuncu. Paten, yüzme ve voleybol gibi sporlar yapmaktadır. Ayrıca tiyatro oyunlarında oynamakta, bale eğitimi almakta ve halk oyunları ile ilgilenmektedir.

Selena’daki Kıvılcım evlendi mi?

Selena‘ dizisinde canlandırdığı ‘Kıvılcım‘ karakteriye hafızalara kazınan oyuncu Hazal Şenel, şarkıcı sevgilisi Bertan Asllani ile evleniyor. … ‘Selena‘, ‘Pis Yedili’ ve ‘Türk Malı’ gibi birçok dizide rol alan oyuncu Hazal Şenel, şarkıcı sevgilisi Bertan Asllani ile evlilik kararı aldı.

Selena Kıvılcım nereli?

Hazal Şenel, 18 Ağustos 1992 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk oyunculuk deneyimini Selena dizisinde canlandırdığı Kıvılcım karakteri ile yaşayan Hazal Şenel daha sonra; İçimdeki Fırtına, Türk Malı ve Pis Yedili, İki Yalancı dizilerinde rol almıştır.

Hazal Şenel Selenada kaç yaşında?

29 yaşında (17 Haziran 1992)Hazal Şenel / Yaş

Hazal Şenel kaç yaşında?

29 yaşında (17 Haziran 1992)Hazal Şenel / Yaş

Hazal Şenel kaç kilo?

Hazal Şenel, paten, yüzme ve voleybol gibi sporlar yapmakta ve bale eğitimi almakta ve halk oyunları ile ilgilenmektedir. Hazal Şenel, şimdilerde TRT 1 ekranlarında yayınlanmakta olan Elimi Bırakma dizisinde rol almaktadır. Hazal Şenel, 1.69 metre boyunda, 54 kilo ve Aslan burcudur.

Kıvılcım kaç yaşındadır?

31 yaşında (2 Eylül 1990)Emre Kıvılcım / Yaş

Kıvılcım kimin kızı?

Fakat yengeleri Aslı Aykar ve önceki evliliğinden olma kızı Kıvılcım Aykar bu duruma ne kadar karşı çıksalar ve onları istemeseler de Selin, Leyla ve Nazlı o evde kalmaya devam ederler. Kızlar Kıvılcım‘ın okulu Fitnat Kolej’e başlarlar.

Bertan Asllani kaç yaşında?

Popüler oyuncu Bertan Asllani, 3 Temmuz 1990 tarihinde Makedonya’nın Üsküp kentinde dünyaya gelmiştir.

Hazal Şenel burcu ne?

Hazal Şenel, 1.69 metre boyunda, 54 kilo ve Aslan burcudur.

Hazal Şenel nerede okudu?

Yeni Levent Lisesi
Hüseyin Aycibin İlköğretim Okulu
Hazal Şenel/Eğitim

Hazal Şenel Hangi üniversite mezunu?

Yeni Levent Lisesi
Hüseyin Aycibin İlköğretim Okulu
Hazal Şenel/Eğitim

Şenel kaç yaşında?

29 yaşında (17 Haziran 1992)Hazal Şenel / Yaş