Selena Dizisi Atacan Baybars karakteri kimdir?

Selena Atacan kimdir?

Dizinin dengeleri değiştiren karakterlerinden Atacan‘ı oynayan kişi Kerem Kobal’ın ta kendisiydi. ‘Selena‘nın ana karakterlerinden Selin’in sevgilisi Atacan, bir dönem dizide hayli önemli bir yer tutuyordu. Kerem Kobal da yaşı uygun olduğu düşünülerek diziye dahil edildi ve birkaç bölüm de olsa diziyi aldı götürdü.

Sinem Kobal ne iş yapar?

Oyuncu
Manken
Sinem Kobal/Meslekleri

Selena dizisinde Atacan Baybars kimdir?

Günlük 90-120 TL arasında ücret kazanan Kerem Kobal, daha önce basketbol oynuyordu. Kobal, ayrıca ablasının başrol oynadığı ‘SelenadizisindeAtacan Baybars‘ rolüyle kamera karşısına geçmişti..

Sinem Kobal Kaç Yaşında Boyu Kilosu?

kategoriler Oyuncu Biyografileri. Sinem Kobal, 14 Ağustos 1987 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Türk dizi ve sinema oyuncusu. Boyu: 1.71 m.

Sinem Kobal Kaç kardeşi var?

Kerem KobalSinem Kobal / Kardeşleri

Kerem Kobal Kaç Yaşında?

36 yaşında (13 Eylül 1985)Kerem Kobal / Yaş

Sinem Kobal Arda Turan kaç yıl sevgili kaldı?

İkilinin Sinem Kobal‘ın cipinde çekilen fotoğrafı, en çok da Kobal‘ın 6 yıllık birliktelikten sonra ayrıldığı Arda Turan‘ı şoke etti.

Kobal Kaç aylık hamile?

2016 yılında nikah masasına oturan ve ilk kızları Lalin’i 2020’de kucaklarına alan Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu, şimdilerde ikinci kez anne-baba olmak için gün sayıyor. 4 aylık hamile olan güzel oyuncu Sinem Kobal, son halini sosyal medya hesabında takipçileriyle paylaştı.

Sinem Kobal kızı kaç aylık?

Kenan İmirzalıoğlu’nun 4 aylık hamile eşi Sinem Kobal kızı Lalin ile gezmede!

Sinem Kobal Kenan İmirzalıoğlu kaç yıllık evli?

Beş sene önce nikah masasına oturan Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu, ikinci çocuk iddiaları ile gündemdeki yerini aldı. İkili geçtiğimiz yıl bebekleri Lalin’i kucağına almıştı. İddialar doğrultusunda güzel oyuncunun ikinci kez çocuk beklediği magazin gündemine bomba gibi düştü.

Sedef Avcı boyu kaç?

1,79 mSedef Avcı / Boy

Murat Ünalmış boyu kaç?

1,92 mMurat Ünalmış / Boy

Gökhan Keser Selena dizisinde kaç yaşındaydı?

Gökhan Keser 1987 doğumlu. Selena dizisi 2006’da çekildi. Yani Gökhan Keser Selena dizisinde rol aldığında 19 yaşındaydı.

Sinem Kobal Arda Turan kaç yıldır?

İkilinin Sinem Kobal‘ın cipinde çekilen fotoğrafı, en çok da Kobal‘ın 6 yıllık birliktelikten sonra ayrıldığı Arda Turan‘ı şoke etti.

Imirzalıoğlu kiminle evli?

Sinem KobalKenan İmirzalıoğlu / Eşi (e. 2016)