Selenanın Hadesi kim?

Selena 1 Hades kim?

Sinan Çalışkanoğlu (d. 26 Ocak 1978, İstanbul), sinema, tiyatro, reklam ve dizi oyuncusu. … Birçok tiyatro oyununda, dizide, sinema filminde ve reklamda oynamıştır. Atv’de yayınlanmış olan başrolünde Sinem Kobal’ın oynadığı Selena adlı bir komedi dizisinde Hades adlı bir karakteri oynamıştır.

Hades rolünü kim oynuyor?

2006 yılında “Selena” adlı bilim kurgu ve komedi türü televizyon dizisinde Sinan Çalışkanoğlu Hades karakterini canlandırırkenSinem Kobal da Selana rolünde oynamıştır.

Selena’daki Hades’in ismi ne?

Sinan Çalışkanoğlu’nun Selena dizisinde oynadığı Hades karakterinin kısa açıklaması ve resmi. Sinan Çalışkanoğlu ayrıldımı, Hades öldü mü? Ütopya gezegeninin kötü adamı.

Selenanın sonu nasıl bitti?

Selin, Leyla ve Nazlı, anne ve babalarını bir trafik kazasında kaybederler ve hayatları alt üst olur. Üç küçük kız annelerinden kalan üç beş parça eşya ve bir sandık dolusu hatıra defteri ile birlikte amcalarının yanına yerleşirler.

Hades kaç yaşındadır?

SİNAN ÇALIŞKANOĞLU BİYOGRAFİSİ Sinan Çalışkanoğlu, 26 Ocak 1978 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Akademi İstanbul Tiyatro bölümünü bitirdi. Daha sonra Pera Güzel Sanatlar Merkezinde pandomim ve oyunculuk dersleri aldı.

Selena Dizisi Ütopya nerede çekiliyor?

Selena dizisi, hatırla sevgili, geniş aile, ezel, bez bebek, kavak yelleri gibi daha pek çok diziye ev sahipliği yapan istanbul semtlerinden sarıyer’de çekilmiştir. günümüzde sarıyer semti, adeta bir set platosu haline gelmiştir.

Selenanın rahatsızlığı ne?

Selena Gomez, lupus hastalığı yüzünden böbrek sorunları yaşamış ve bir böbreği iflas etmişti. Güzel yıldız, 2017 yılında arkadaşı Francia Raisa’nın verdiği böbrek kendisine nakledilerek hayata dönmüştü.

Hades hangi dizilerde oynadı?

Sinan Çalışkanoğlu oynadığı diziler

  • En Son Babalar Duyar (Konuk Oyuncu Ev Kiralayan) 2004.
  • Sırlar Dünyası 2002.
  • Bir İstanbul Masalı (Konuk Oyuncu) 2003.
  • Hayat Bilgisi (Atacan) 2003.
  • Görünmez Adam (Kıl Hakkı) 2004.
  • Ters Köşe 2005.
  • Davetsiz Misafir (Megapiksel Yüksel) 2005.
  • Selena (Hades) 2006 – 2009.

Selena’daki Hades kaç yaşında?

Selena“adlı bilim kurgu ve komedi türü televizyon dizisinde Hades karakteri ile dikkat çeken Sinan Çalışkanoğlu’nun özel hayatı yeniden gündeme geldi. Peki, Sinan Çalışkanoğlu kimdir, kaç yaşında? Sinan Çalışkanoğlu, 26 Ocak 1978 tarihinde İstanbul’da doğdu. Akademi İstanbul Tiyatro bölümünü bitirdi.

Selena 2 Hades kim?

Yeni Hades karakterini canlandıran oyuncu ise Cenk Tunalı’dır.

Hades gerçek mi?

Hades (Antik Yunanca: Ἅιδης/ᾍδης), Yunan mitolojisinde ölülere hükmeden yeraltı tanrısıdır. Zeus, yeryüzünün hâkimiyetini kardeşleri arasında paylaşırken Zeus’a gökyüzü, Poseidon’a denizler ve Hades‘e yeraltı düşer. O artık ölüler ülkesi tanrısıdır; ancak kötü değildir.

Selenada Hades neden değişti?

Hades karakterini canlandıran Sinan Çalışkanoğlu, o dönemlerde Show TV’de yayınlanan başrolünde Şafak Sezer’in oynadığı Türk Malı dizisine transfer olduğu için diziden ayrılmak zorunda kalmıştı. Çalışkanoğlu diziden ayrılınca da Hades karakterini Cenk Tunalı canlandırmaya başladı.

Hades Kim ile evlidir?

Hades
Ebeveynler Kronos ve Rhea
Kardeşler Poseidon, Zeus, Hera, Hestia ve Demeter
Eşi Persephone

Ütopya çekimleri nerede yapılıyor?

Programa ilk Popstar yarışmasından birinci çıkan Abidin’in de katılmasıyla iyice hareketlenen Ütopya için Polonezköy’de büyük bir alan adete yeniden inşa edildi. 15 yarışmacının yeni hayatlar kurması için uygun hale getirilen alan, internet üzerinden 7 gün 24 saat kesintisiz izlenebiliyor.

Selenanın çekildiği okul nerede?

selenadaki çocuk karakterlerin okuduğu kolej. eskiden sarıyer acarlar koleji, şimdilerde sarıyer doğa koleji olan okul binasının selena‘daki adı.