Watchman kaç cilt?

Sandman kaç cilt?

Sandman Cilt 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10-11 Set (11 Ayrı Kitap) Tüm zamanların en iyi grafik romanı yepyeni ve yetkin çevirisi ile hak ettiği yerde!

Watchmen yazarı kim?

Alan MooreGözcüler / Yazar
Gözcüler (Watchmen), Alan Moore, Dave Gibbons tarafından yaratılmış 12 sayılık bir çizgi romandır. DC Comics tarafından 1986-1987 boyunca tek tek sayıları basılan eser, daha sonra sayılar birleşik bir şekilde tek bir kitap halinde basılmıştır.

Watchmen kaç cilt?

Mezarlık Kitabı’nın iki ciltlik çizgi roman uyarlamasının bu ilk cildinde, çarpıcı illüstrasyonlar ve eşsiz sanatçılar bir araya geliyor.

Watchmen konusu ne?

Yıl 1985. ABD ve Sovyetler Birliği, nükleer savaşa girmek üzeredirler. Böyle bir süreçteyken hikayedeki süper kahramanlar, maske ve kostümleri ile halkın arasında gündelik hayatı yaşarlar. Her ne kadar bu kişilere süper kahraman denilse de aslında onların kendi iradelerinden başka güçleri yoktur.

Sandman kaç sayı?

Sandman, Sonsuzlar soyundan gelen Rüya’nın öyküsünü anlatır. Orijinal seri, Ocak 1989’dan Mart 1996’ya dek 75 sayı boyunca yayımlanmıştır. Türkçe çevirileri ArkaBahçe Yayıncılık, Laika Yayınevi ve İthaki Yayınları tarafından yayımlanmıştır.

Watchmen çizgi roman kaç sayfa?

Watchmen Başlangıç: Gece Kuşu – Dr. Manhattan

Basım Dili Türkçe
Cilt Durumu Ciltsiz
Sayfa Sayısı 1256
Yayın Tarihi 2020
Yazar Alan Moore

DR Manhattan ne kadar güçlü?

Manhattan herhangi bir şeyi patlatabilir, yok edebilir ve düşündüğü şeyi etraftaki atomları kullanarak oluşturabilir. Atomları birbirine dönüştürebilir.

Watchmen serisi kaç kitap?

Watchmen Başlangıç Serisi – 4 Kitap Takım. Satıcı puanı, Hepsiburada.com müşterileri tarafından verilen zamanında gönderim, paketleme ve genel alışveriş deneyimi puanlarına göre hesaplanmaktadır. Bu ürün ile ilgili 4 değerlendirme var. Bu ürün ile ilgili 4 değerlendirme var.

Watchmen ne kadar?

Watchmen

Önerilen Satış Fiyatı: 99,00TL Daha fazla bilgi RRP: Bir üretici, tedarikçi veya satıcı tarafından sağlanan bir ürünün, üreticisi tarafından belirlenen tavsiye edilen veya önerilen perakende satış fiyatı anlamına gelir. Daha fazla bilgi
Fırsat Fiyatı: 79,66TL
İndiriminiz: 19,34TL (% 20)
Fiyatlara KDV dahildir.

Watchman kaç bölüm?

Lindefol, çektikleri sezonu 9 bölümde tamamlanacak bir şekilde kaleme aldıklarını açıkladı. Sezonun tasarımı serinin orijinal çizgi romanlarından bağımsız olacak şekilde gerçekleştirilmiş ve bu 9 bölüm, eldeki temel gizemi bütünlük duygusu hissettirecek şekilde çözmeyi hedefliyor.

Watchmen kaç saat?

2 saat 43 dakikaWatchmen / Süre

Sandman DC mi?

Sandman, Neil Gaiman tarafından yazılıp DC Comics tarafından yayımlanan bir çizgi roman serisidir.

DR Manhattan DC mi Marvel mi?

DC Comics, Watchmen‘den tanıdığımız Dr. Manhattan‘a Rebirth sayfalarında yer vererek Alan Moore’un ünlü eserini kendi evreniyle birleştirdi.

Watchmen kaç sayfa?

Watchmen – Alan Moore

Sayfa Sayısı 456
Yayın Tarihi 2016
Yazar Alan Moore, Dave Gibbons

Watchmen kaç kitap?

Watchmen Başlangıç Serisi – 4 Kitap Takım.