Yataş Puffy nedir?

Puffy Yataş mı?

Puffy | Yataş Grup’un Uyku Ürünleri Markası

Yataş özel ölçü yatak yapıyor mu?

Gelenekle teknolojiyi birleştiren Yatsan’da uzman bilgisi ve usta tecrübesiyle ürettiğimiz yatakları kişisel ihtiyaçlarınıza ve isteklerinize göre özel ölçülerde de üretebiliyoruz.

Yataş indirimi ne zaman bitiyor?

Kampanya Detayları : Renkli ev tekstilinde seçili ürünlerde @’a varan indirim kampanyası 1 Şubat – 28 Şubat 2022 tarihleri arasında geçerlidir. Kampanyalar birbirleriyle birleştirilemez.

Yataş Yatak kaç yıl garantili?

Garanti süresi ne kadar ? Yataş Bedding ürünleri, üretimden kaynaklanan durumlar için yatak dolgu malzemesi 2+2 yıl, yay karkası ise 10 yıl Yataş Garantisi‘ndedir.

Puffy hangi markanın?

Puffy, Türkiye’de uyku konusunda yılların tecrübesi Yataş Grup’un yeni markasıdır. Puffy, iyi ve kaliteli uyku herkesin ihtiyacı prensibiyle uyku ürünlerini ulaşılabilir fiyata sunar. Puffy, uyku konusunda yılların deneyimi Yataş Grup’un üstün kalitesi ve tasarım çizgisiyle üretilmektedir.

Puffy yatak hangi firmanın?

Yataş marka pufy dream model çift kişilik yatak satın aldım.

Çift kişilik yatak ölçüleri ne olmalı?

Standart çift kişilik yatak ölçüleri 160×200 şeklindedir. 160 cm yatağın genişliğini belirtirken 200 cm ise uzunluk ölçüsüdür.

Yataşta en iyi yatak hangisi?

Peki en iyi Yataş yatak modeli hangisi diye soracak olursanız, kullananların büyük bir kısmı Yataş prestige prime ortopedik yatak olarak göstermektedir. Yataş prestige prime ortopedik yatak, döküm sünger teknolojisi ile üretilmektedir. Sert yatak sevenler için en iyi seçim diyebiliriz.

Yatak seçimi nasıl olmalı?

Yatak Seçimi Sırasında Dikkate Alınması Gerekenler

  1. Uyku Pozisyonunuzu Göz Önünde Bulundurun. …
  2. 2. Vücut Ağırlığınızı Dikkate Alın. …
  3. 3. Size En Uygun Yatak Sertliğine Karar Verin. …
  4. Yatağınızın Sizi Terletmeyeceğinden Emin Olun. …
  5. Seçtiğiniz Yatağın Uzun Ömürlü Olmasına Dikkat Edin.

Bambi Yatak kaç yıl garanti?

Bambi Mobilya Müşteri Memnuniyetsizliği Var! Bambi yataktan 3 yıl önce aldığımız yatağın yayları bozuldu yatak yamuk ve garanti süresinin 2 yıl olduğu söyleniyor, her firmada 10 yıl olan yay garantisi bu firmada 2 yıl karşınızda sizinle muhatap olan hiçbir eleman olmaması kabaca verilen cevaplarda cabası.

Bellona Yatak kaç yıl garantili?

Bellona yataklarını tercih ettiğiniz için teşekkür eder, ürününüzü iyi günlerde kullanmanızı dileriz. 1. Garanti süresi, malın teslim tarihinden itibaren başlar ve 3 yıldır. (Yay karkası için garanti süresi 10 yıldır.)

Puffy yatak kimin?

Puffy, Türkiye’de uyku konusunda yılların tecrübesi Yataş Grup’un yeni markasıdır. Puffy, iyi ve kaliteli uyku herkesin ihtiyacı prensibiyle uyku ürünlerini ulaşılabilir fiyata sunar. Puffy, uyku konusunda yılların deneyimi Yataş Grup’un üstün kalitesi ve tasarım çizgisiyle üretilmektedir.

En iyi yatak markası hangisi?

Türkiye’deki en iyi yatak markalarından biri olan Yataş Bedding kullandığı teknolojiler ile kullanıcılara büyük bir konfor sağlamaktadır. Kullanan birçok kişi 2021 en iyi yatak markası olarak Yataş Bedding’i gösterir.

Bambi yatak sahibi kim?

2009 yılından bu yana Mobilya sektöründe faaliyetini sürdüren Yaşar Gören’in Sahibi olduğu Şah Mobilya, 2017 yılındaki atılımlarını “BAMBİ” ile taçlandırdı.

140×190 yatak kaç kişilik?

Çift kişilik yatak ebatları 140 x 190, 150 x 200, 160 x 200, 180 x 200 dür. Bu sebeple istediğiniz yatak ölçüsünü alabilir ve daha geniş istiyorsanız kendiniz özel olarak yaptırabilirsiniz.