VarioDrawer ne demek?

VarioFlex ne demek?

Varioflex Sepetler nedir? * VarioFlex sepetler sadece katlanabilir rafları nedeniyle değil, aynı zamanda ikiye ayrılabilir çatal-bıçak haznesi ile de bulaşığın yerleşimini kolaylaştırıyor. Sepetlerimizin her ikisini de gerektiğinde tencere yıkamak için kullanabilmeniz mümkün.

Kurutma Performansı A ne demek?

Kurutma sınıfı: C ile A arasında değişen değerler vardır. A yıkama en iyi kurutma seviyesini gösterir.

Çamaşır makinesinde Variospeed ne demek?

Variospeed seçildiğinde ise 2 sepete aynı anda su püskürtülür. 2 sepete yetmesi için daha fazla su alınır, daha fazla suyu ısıtmak için de daha fazla elektrik harcanır. 2 sepet aynı anda yıkandığından süre kısalmış olur.

Bulaşık makinesi 70 derece kaç saat?

Beko Bm 4004 4 Programlı Bulaşık Makinesi Programları Normal Kirlenmiş Genel Bulaşıklar İçin 190 Dakika Süren Ekonomi 50 °C, Çok Kirlenmiş Tencere Ve Tava Gibi Dayanıklı Bulaşıklar İçin Süper 70 °C, Normal Kirlenmiş Bulaşıkları Sadece Bir Saatte Yıkayan Hızlı 58′ Ve Hafif Kirlenmiş Bulaşıklarınızı Yıkarken Enerji Ve …

Zeolit nedir bulaşık makinesi?

Zeolite bulaşık makineleri, nem ve enerjiyi hapsetme özelliğine sahip bir mineral olan ve şimdiye dek sadece sanayide kullanılan zeolit ile dolu özel bir bölmeye sahip. Bu bölme, temizleme evresi sonrasında bulaşık makinesinin içinde kalan nemi emerek bulaşıkların kurutulmasını sağlıyor.

Multitab ne demek?

Multitab tuşu – Su yumuşatıcı seviyesini ayarlamak için. Multitab fonksiyonunu aktive etmek / devre – Parlatıcı bölmesini aktive etmek / devre dışı dışı bırakmak için bu tuşa basınız.

A enerji sınıfı ne demek?

Enerji sınıfı, bir elektronik ürünün enerji verimliliği konusunda ne kadar başarılı olduğunu tüketiciye kanıtlayan bir kavram. A, B, C, D, E, F, G harfleriyle ifade edilen enerji sınıflarında; alfabede ilerledikçe enerji verimliliği oranı azalıyor, yani bir diğer deyişle elektrik faturanız daha fazla gelebiliyor.

A+ MI f mi?

Mevcut enerji etiketi ölçeklendirmesine göre satılabilir en düşük enerji sınıfı buzdolabı ve derin dondurucular için A+ iken, yeni enerji etiketlerinde ölçek G (en düşük) ve A (en yüksek) arasında olup satılabilir en düşük enerji sınıfı F enerji sınıfı olacaktır.

Çamaşır makinesi sentetik ne demek?

Sentetik ne demek tıp? Çamaşır makinesinde bulunan sentetik programı, sentetik yani daha naylonumsu olan kumaş türleri için kullanılan bir yıkama programıdır. Aynı şekilde makinede yıkanması istenmeyen hassas kumaşlar için de kullanabileceğiniz bir programdır.

AllergyPlus ne demek?

Bosch WAK20200TR Serie 4 çamaşır makinesinde bulunan AllergyPlus&Baby programı sayesinde alerjik etkiler yaratabilecek polen, hayvan tüyü, deterjan kalıntıları gibi etkenler azaltılıyor. Böylece Bosch, bebeklerinki kadar hassas ciltlere uygun, hijyenik ve sağlıklı yıkama çözümleri sunuyor.

Arçelik bulaşık makinesi 70 derece kaç saat?

(Arçelik ve Beko’nun 5 program ve üstü modelleri, 58 dakikada 70 derecede yıkıyor.)

Bulaşık makinesi Eko programı kaç saat?

Çamaşır ya da bulaşık makinalarının “eko” programlarını kullananlar bilirler, bu programlar en az 3-4 saat sürmektedir. 3-4 saat yıkama yapmasına rağmen bu programlar nasıl ekolojik diye düşünüyor olabilir hatta ekolojik olmadığını düşünüp hızlı programları tercih ediyor olabilirsiniz.

Zeolit kurutma teknolojisi nedir?

Nemi emerek kurutuyor Zeolite bulaşık makineleri, nem ve enerjiyi hapsetme özelliğine sahip bir mineral olan ve şimdiye dek sadece sanayide kullanılan zeolit ile dolu özel bir bölmeye sahip. Bu bölme, temizleme evresi sonrasında bulaşık makinesinin içinde kalan nemi emerek bulaşıkların kurutulmasını sağlıyor.

Bulaşık makinesinde multitab ne demek?

Multitab tuşu – Su yumuşatıcı seviyesini ayarlamak için.

Samsung bulaşık makinesi multitab ne demek?

Yoğun, Otomatik ve Eco programlarında kullanılabilir. kilitlemenize olanak tanır. boyunca her iki Multi tab (Çoklu tablet) düğmesine aynı anda basın.