Dacia Sandero Stepway 4×4 mü?

Sandero Stepway SUV mu?

Dacia Sandero Stepway tasarımındaki SUV görünümü ve maceracı havasını korumuş. Bu yenilenmeyle daha dinamik ve modern bir otomobil olmuş. Aslında araçta yapılan değişiklikler sınırlı olsa da etkisi fark ediliyor. Dacia Sandero‘nun yan tasarımıysa, maliyet düşürme kaygıları sebebiyle çok düz tasarlanmış.

Dacia Sandero Stepway otomatik var mı?

Otomatik Sandero Öncelikle 2018 model Sandero Stepway‘in otomatiği var. Yani artık otomatik şanzımanlı Sandero Stepway alabiliyorsunuz. … EasyR olarak sunulan otomatik şanzımanlı Sandero Stepway donanımı, 0,9 litrelik 90HP’lik 3 silindirli motor veya 1,5 litrelik 90 HP’lik 4 silindirli motor alternatiflerini sunuyor.

Dacia Stepway 100 km ne kadar yakar?

J Segment içinde bulunan Dacia SanderoStepway, Dizel yakıt kullanır. Yakıt fiyatları ile son güncel bilgileri görmek için TIKLAYIN. 50 litrelik deposu ile şehir içinde 4.10 lt/100km, şehir dışında 3.80 lt/100km ve ortalama tüketimine baktığımızda da 3.90 lt/100km sahiptir.

Sanderonun otomatik vitesi var mı?

Dacia neden amiral gemisi önce Duster’da değil de Sandero‘da otomatik vites seçeneğini getirdi.

SUV sınıfı ne demek?

SUV Ne Demek? SUV açılım açısından “Sport Utility Vehicle” anlamına gelmekle beraber “Spor Amaçlı Arazi Aracı” tabirinin kısaltması olarak kullanılıyor. Bu nedenle “SUV nedir?” sorusunun en temel cevabını da “Şehir içi kullanıma uygun dört çeker araç.” tanımı oluşturuyor.

Dacia Stepway nerenin malı?

Dacia, 1966 yılında Romanya hükümetinin açmış olduğu ihale sonucu kurulmuş, adını Romanya topraklarının eski adı olan Daçya’dan alan, 1999 yılında Renault bünyesine geçen Romanyalı otomobil üreticisi. Ayrıca Renault’un Romanya’daki markasıdır.

Yeni Dacia Sandero otomatik vites mi?

Yeni Sandero Stepway, tüketicilere zengin ve verimli bir motor yelpazesi sunuyor. Ayrıca araçta karşıma çıkan X-Tronic şanzımanla sınıfının en ulaşılabilir otomatik vites seçeneğini de getiriyor.

Dacia Sandero Stepway 2021 kaç vites?

Fotoğraftaki Dacia Sandero, 6 ileri manuel şanzımana sahip.

Dacia Sandero bir depo ile kaç km gider?

YAKIT TASARRUFU Daha somut bir ifade ile anlatmak gerekirse Dacia Sandero 1.5 DCİ ile her depoda 1000 km garanti anlamına geliyor. Sandero‘nun bu iddialı yakıt sarfiyatına karşılık yalnızca 50 litrelik deposu bulunuyor.

100 km kaç yakar?

Deponuzun kapasitesini, katettiğiniz kilometreye bölüp 100 ile çarptığınız zaman 100 kilometrede ortalama yakıt tüketimi verisine ulaşmış olursunuz. Örneğin aracınızın 50 litrelik deposu varsa ve depoyu tam doldurup 700 kilometre yol katettiyseniz aracınızın 100 kilometrede ortalama 7,1 litre yakıt tüketiyor demektir.

Dacia hangi model otomatik vites?

Dacia‘nın ilk otomatik vitesli modeli Duster EDC Türkiye’de satışa sunuldu. Türkiye’de Duster ile 2013’ten beri 4×4 pazarı lideri olan Dacia, bu modelin otomatik vites versiyonu olan 4×2 1.5dCi EDC 110bg dizel seçeneğini müşterilerle buluşturdu.

Easy vites ne demek?

Easy-R, Dacia’nın vites kutusu gamının en son üyesi. Bu vites kutusu sayesinde şehir içi kullanımda büyük rahatlık sağlayan esnek sürüş tarzı elde edilebiliyor. … Söz konusu uygulayıcı (aktüatör) debriyaj bırakma, vites değiştirme ve tekrar debriyaja basma gibi hareketleri sürücünün yerine gerçekleştiriyor.

SUV hangi araçlara denir?

Sport utility vehicle ya da SUV (Türkçe: spor amaçlı taşıt) hem çekme kapasitesi hem de kamyonet özelliğine sahip yolcu taşıma aracıdır. Araç hem minivan hem de station wagon özelliklerini bir arada barındırır. Bunun yanında asfalt harici arazilerde hareket edebilir.

Neden SUV tercih ediliyor?

Neden SUV Tercih Ediliyor? SUV aracın çekiş gücü ve performansı yüksek olduğu için zorlu hava ve yol şartlarına dayanıklıdır. Güçlü ve pratiktir. Bagaj hacmi geniştir ve yük/yolcu taşıma vb gibi durumlarda tercih edilir.

Dacia Sandero Stepway nerede üretiliyor?

Şu anda Romanya Piteşti’deki yıllık 200.000 kapasiteli fabrikada üretim yapılmaktadır. Grup 2020 yılına kadar Rusya, İran, Kolombiya ve Fas gibi ülkelerde fabrika kurmayı planlamaktadır. Kurulacak ilk fabrika 230 milyon euro’luk bir yatırım olan ve 60.000 kapasiteli Moskova fabrikasıdır.