Yunanca Parakalo ne demek?

YASU yunanca ne demek?

yunanca merhaba veya selam ın okunusu veya türkçe yazılışı. zor bir kelimedir gamma ile yazılır bir yabancı söylediğinde helen lerin yüzünde gülücükler açar. yunan müziği çalan tavernalarda müzik yapan kişilerin ikide bir bağırdıkları kelime.

Kalispera ne demek?

tunaydin anlamina da gelen yunanca kelime. pano ve arkadaslarının yunan muzigi yorumlari ile daha eglenceli olan , pera da bulunan kucuk, samimi ve keyifli bir yunan tavernasi. ne kadar durgun söylenirse söylensin, tınısındaki coşkuyu kaybetmeyen, güç deposu bir selamlama.

Yunanca teşekkür ederim nasıl yazılır?

Να είσαι / είστε καλά.

Yunanca siga siga ne demek?

yunanca yavaş yavaş anlamındadır. kürek çekerken veya aşırı hevesli gençlere söylenir. “acele minganis,siga siga” diye bir kalıp hatırlamaktayım,”aceleye gerek yok,yavaş yavaş” manasında.

Rumca nasılsın ne demek?

Πώς είσαι; Nasılsın? Πώς είστε; Nasılsınız?

Yunanca ti kanis ne demek?

yunanca nasılsın anlamindaki cumle. ti kanisden farkı helenlerin bu şekilde yazmalarıdır. yunanca‘da nasilsin anlamina gelen bu soru cumlesi, bire bir ne yapiyorsun?

Yunanca poli ne demek?

mobilya markası, kısa günde 40 defa show tv’nin reklam hedesinin yanında cıkar. buyuk p ile yazıldıgında istanbul anlamına gelen kucuk p ile yazılınca ise yunanca sehir anlamına gelen sozcuk. facia bir reklama sahip hazır sahlep markası. yunanca ismi poli ile biten yerleşim brimlerinin çoğu bugün bolu ile biter.

Malaka küfür mü?

Malakas çeşitli farklı anlamlara sahip, ancak kelimenin tam anlamıyla ” mastürbasyon yapan adam” anlamına gelen, yaygın olarak kullanılan, küfürlü bir Yunanca argo sözcüktür.

Endaksi mu ne demek?

yunancada anladım,tamam,eyvallah gibi kelimelerin karşılığıdır.

Rumca ne yapıyorsun?

Τι κάνεις; Ne yapıyorsun? Τι κάνετε; Ne yapıyorsunuz?

Endaksi ne anlama geliyor?

Εντάξει (Endaksi) : Tamam demektir, Latinle “Entaksei” olarak yazmak uygun olur.

Yunanistan’da Günaydın ne demek?

Yunanca dilinde günaydın, calimero demektir. Calimero yunan dilinde günaydın olarak kabul ediliyor.

Yunanistanca merhaba ne demek?

Ancak Yunancada merhaba kelimesinin karşılığı “Geia sou”dur.

Poli ismi ne anlama gelir?

buyuk p ile yazıldıgında istanbul anlamına gelen kucuk p ile yazılınca ise yunanca sehir anlamına gelen sozcuk. facia bir reklama sahip hazır sahlep markası. yunanca ismi poli ile biten yerleşim brimlerinin çoğu bugün bolu ile biter. poli ile bolun eş anlamlı olması bir diğer ilginçliktir.

Poli ne anlama gelir?

poli ne demek? Bütün alt birimleri adeninden oluşan homopolimer. Bütün alt birimleri sitozin olan homopolimer. Bütün alt birimleri urasil olan homopolimer.