Arteon hangi sınıf?

Wosvagen Arteon hangi segment?

Ölçüleri itibariyle rakiplerinden büyük olsa da, hatta aynı segmentte bulunan kardeşi Passat’tan bile büyük olsa da Arteon E Segmenti bir araç değil, D Segmenti Sportif bir Sedan araç.

Arteon E segment mi?

Sonuç olarak Volkswagen Arteon, dış tasarımında şık ve spor çizgilerin bir araya geldiği modern görünümlü bir üst segment araç.

Arteon Nasıl bir araba?

Arteon, şık görünümünün ardında iyi bir kullanışlılık sunuyor. Passat’a göre daha uzun olan aks mesafesi kabin hacmini arttırıyor. Bagaj hacmi gayet güzel, üstelik arka camın tamamen açılmasıyla buraya erişim de son derece kolay. Burada yapabileceğimiz tek eleştiri, bazı bölgelerin biraz “aşırı” tasarlanmış olması.

Arteon kaç metre?

Arteon boyutları ile de herkesi tatmin edecektir. Uzunluğu 4.8 metre, genişliği 1.8 metre ve yüksekliği 1.4 metre dir.

D sınıfı araçlar hangileri?

D segmentindeki diğer sedan otomobillere Alfa Romeo Giulia, Audi A4 ve A5 Sportback, Ford Mondeo, Jaguar XE, Mazda Mazda6, Peugeot 508, Skoda Superb, Toyota Avensis, Volkswagen Arteon, Opel Insignia Grandsport ve Volvo S60 gibi örnekleri verebiliriz.

VW CC hangi segmentte?

Volkswagen CC
Sınıf Büyük aile arabası
Gövde tipi 4-Kapı Coupé / Fastback Sedan
Düzen Önden Düzenli, Önden Motorlu Önden Çekiş / 4 Tekerden Çekiş
Platform Volkswagen B Group Platform serisi

E segment araçlar hangileri?

E Segment: Üst sınıftakiler “Executive” olarak da bilinen bu sınıftakiler hem performans hem fiyat hem de yakıt tüketimi açısından en yüksek seviyede olan otomobillerdir. Mercedes E Serisi, BMW 5 Serisi, Jaguar XF, Volvo S80, Saab 9-5 ve Audi A6 bu segmentte öne çıkan modeller arasındadır.

Arteon Sedan mı?

Volkswagen markasının 2017 yılında piyasaya sürdüğü en yeni spor sedan arabası olan Arteon, markanın diğer modellerinden farklı bir tasarıma sahip olduğu kadar 2.0 litrelik motor seçeneğiyle hız severlerin gönlünü fethediyor.

Arteon anlamı nedir?

Arteon ne demek?” diye merak ediyorsanız markanın yine çok anlamlı bir tanımı mevcut. “Art” öbeği arabanın ahenkli çizgilerini ve duygusallığını ifade ederken “eon” eklentisi arabayı otomobil devinin Phideon serisine bağlamak amacıyla kullanılmış.

Arteon kaç cm?

Teknik özellikler Volkswagen Arteon 2.0 TDI (150 bg) DSG 2017, 2018, 2019, 2020

Genel bilgi
Römork burun yükü 90 Kg 198.42 lbs.
Boyutlar
Uzunluk 4862 mm 191.42 in.
Genişlik 1871 mm 73.66 in.

Volkswagen Arteon kaç beygir?

2017 Volkswagen Arteon 2.0 TDI 150 PS DSG Elegance.

D sınıfı hangi araba alınır?

D segmentine sahip SUV otomobil modellerinden en çok tercih edilenleri genel olarak şunlardır;

  • Volvo XC60.
  • Mercedes GLC.
  • Land Rover Discovery Sport.
  • Porsche Macan.
  • BMW X3.
  • Audi Q5.
  • Nissan X-Trail.
  • Skoda Kodiaq.

Passat D segmenti mi?

Volkswagen Passat: D segmentin en çok tercih edilen modellerinden biri olan Volkswagen Passat 1598 CC motor gücüne sahip. Yakıt tüketimi ise 100 km’de 4.6 litre civarında.

C segmenti SUV araçlar hangileri?

İşte sonuçlar.

  • Volkswagen Tiguan 413 oy.
  • Peugeot 3008 401 oy.
  • Citroen C5 Aircross 225 oy.
  • Opel Grandland X 121 oy.

C segmenti D segmenti nedir?

C Segmenti: Ülkemizde B segmentiyle birlikte en çok satılan otomobiller Bu segmentte yer almaktadır. Küçük aile otomobilleri olarak nitelendirilmektedir. Alt orta sınıf olarak da tanımlanırlar. D Segmenti: Bu segment büyük ailelere hitap etmektedir.