Taylor Swift kaç milyon albüm sattı?

Taylor Swift 1989 ne kadar sattı?

1989, Rolling Stone, Time ve Billboard gibi dünyaca ünlü yayınlar tarafından 2014’ün en iyi albümlerinden biri seçilmiştir. 1989, Billboard 200 listesinde 1 numara olduktan sonra yayınlanışının ilk haftasında 1.287 milyon kopya sattı.

Taylor Swift toplam kaç ödülü var?

Ünlü şarkıcı, bugüne dek toplam 500 ödüle aday gösterilip 324’ünü kazandı. Toplamda 11 Grammy, 1 Emmy, 23 Billboard Müzik Ödülü ve 12 Country Müzik Ödülü kazandı ve 6 Guinness Dünya Rekoru’nu elinde tutuyor.

Reputation albümü ne kadar sattı?

İngiliz şarkıcı-söz yazarı Ed Sheeran ve Amerikalı rapçi Future, “End Game” adlı parçada Swift ile iş birliği yaptı. Nielsen SoundScan’e göre, albüm ilk dört gününde Amerika Birleşik Devletleri’nde 1.05 milyon kopya satarak 2017 yılının en çok satan albümü oldu.

Taylor Swift neden albümlerini tekrar kaydediyor?

Taylor‘un şarkılarını yeniden kaydetmek istemesinin sebebi hem eski şirkete gidecek olan gelirleri düşürmek hem de telif olayının ortadan kalkması yani geçmişini yeniden eline alabilmek. Bunu yapabilmek için şarkıların sahibi olmak gerekir ve işte Taylor burada şarkı yazarı olmasının ekmeğini yiyor.

Taylor Swift Kaç yaşında ünlü oldu?

32 yaşında (13 Aralık 1989)Taylor Swift / Yaş

Taylor Swift 1989 ne zaman çıktı?

27 Ekim 20141989 / Çıkış tarihi

Taylor Swift Kaç tane Grammy ödülü var?

Taylor Swift ödülleri ve adaylıkları

DaraltÖdüller ve adaylıklar
Billboard Müzik Ödülleri 23 59
CMT Müzik Ödülleri 6 24
Grammy Ödülleri 11 41
People’s Choice Ödülleri 13 31

Taylor Swift Kaç Kilo?

1.78 boyunda olan taylor swift 62 kilo.

Taylor Swift’in kac albumu var?

Taylor Swift diskografisi, Amerikalı şarkıcı ve söz yazarı Taylor Swift‘in müzikal çalışmalarını içeren listedir. Liste; sanatçının dokuz stüdyo albümü, beş EP, üç canlı kayıt albümü, dört video albümü, 56 single, 19 promosyon single çalışmasından oluşmaktadır.

Swift Kaç Yaşında?

32 yaşında (13 Aralık 1989)Taylor Swift / Yaş

Taylor Swift hangi albümlerini tekrar kaydediyor?

Ancak önceki albümleri Taylor Swift, Fearless, Speak Now, Red, 1989, Reputation albümleri üzerinde hiçbir hakkı yok. Şu an yeniden kaydettiği Fearless (Taylor’s Version) ve Red (Taylor’s Version)’ın da tüm hakları yine Taylor‘a ait.

Taylor Swift ve sevgilisi kim?

Joe AlwynTaylor Swift / İş ortağı

Taylor Swift ne zaman ünlü oldu?

2006 yılında ilk albümü Taylor Swift‘i çıkardı. Albüm Billboard 200’ta beş numaraya kadar yükseldi ve 2000’lerde listede en uzun süre kalan albüm oldu. Albümün üçüncü single çalışması “Our Song” ile ABD Hot Country Songs listesinde bir numaraya ulaşan şarkısı kendisi tarafından yazılan ve söylenen en genç şarkıcı oldu.

Taylor Swift hangi şarkıyı kime yazdı?

Uğruna yazdığı ‘Dear John’ isimli ayrılık şarkısı sebebiyle, Swift‘in en çok hatırlanan erkek arkadaşı şarkıcı John Mayer! Birlikte ‘Half of My Heart’ şarkısını yazan ikili, aralarındaki 15 yaş farka rağmen sevgili oldular.

Taylor Swift Kaç Yaşında çıkış yaptı?

Swift bu ödülü kazanan en genç sanatçı oldu. Grammy dışında, Fearless, Amerikan Müzik Ödülleri, ACM ve CMA’de de ödüllendirildi, böylece country müzik tarihinde en çok ödül kazanan albüm oldu….

Taylor Swift
Doğum 13 Aralık 1989 Wyomissing, Pensilvanya, Amerika Birleşik Devletleri