Nevzat Hüseyin Pekuysal kimdir?

Varan Turizm Yeni Sahibi Kim?

Varan Turizm son olarak 2021 yılında el satış işlemiyle gündeme gelmişti. Metro Holding İletişim Direktörü Necmi Hatipoğlu, Galip Öztürk’in Varan Turizm‘i Metro Turizm‘den bağımsız olarak kendi adına satın aldığını açıklamıştı.

Varan Turizm’in sahibi nereli?

Varan Turizm

Endüstri Yolcu taşımacılığı
Kurucu Nevzat Pekuysal
Genel merkezi Ankara, Türkiye

Enis Pekuysal kaç yaşında?

Grubun ortağı olan üç kardeşin de son üç – dört yıl içinde vefatı sonrasında, grupta önce gençler işi ele aldı. Nevzat Pekuysal‘ın 37 yaşındaki oğlu Enis Pekuysal Yönetim Kurulu Başkanı, kızı Rengin Özcan da yönetim kurulu üyesi oldu.

Varan Turizmin ilk sahibi kim?

Varan Turizm‘in tarihi 1946 yılına uzanıyor. Nevzat Pekuysal’ın İstanbul- İzmir arasında tomruk taşımacılığı yaparak kurduğu Varan Turizm, Türkiye’de şehirler arası ilk lüks taşımacılığın da sembollerinden biri.

Enis Pekuysal ne iş yapar?

Karayolu taşımacılığının yanında rotayı turizme de çeviren Pekuysal, özellikle 12 ay boyunca süren şehir turizminde büyümek istediklerini söyledi. yaptıkları üçüncü sektörü ise restoran işletmeciliği olarak açıkladı.

Varan Turizm kim satın aldı?

Şekerbank tarafından marka hakkı satışa çıkarılan Varan, Kemal Soğancı ve ortağı Abdullah İslamoğlu tarafından yaklaşık 5 milyon TL’ye satın alındı. Varan Turizm iddialı dönüyor!

Varan Turizm neden kapandı?

Geçtiğimiz yıl içerisinde satışa çıkan Varan‘a önce Metro Turizm talip olmuş ancak satış gerçekleşmemişti. Daha sonmra devreye sektörün diğer bir devi olan Ulusoy girmiş ve Aralık ayı başında satış anlaşması imzalanmıştı.

Kemal Soğancı kim?

Ben 1967 Samsun doğumluyum. Evliyim ve iki kızımla bir oğlum var. Dedemden bayrağı 1974 yılında devralan amcam ve babam; 1984 yılında girişimlerini daha da geliştirip, büyütmüştür. Ben de çocukluk yıllarımdan itibaren babam Merhum Hacı Ünal Soğancı ve amcam Ragıp Soğancı ile birlikte ticaretle iç içe olarak büyüdüm.

Ulusoy kim satın aldı?

Paylaşımın arından tüm otobüs grubu ile marka kullanım hakkı Saffet Ulusoy‘a düştü. Protokolde ayrıca ‘Ulusoy‘ markasının başka kişi ya da kurumlara devredilemeyeceği kararlaştırıldı.

Kemal Soğancı kimdir?

Ben 1967 Samsun doğumluyum. Evliyim ve iki kızımla bir oğlum var. Dedemden bayrağı 1974 yılında devralan amcam ve babam; 1984 yılında girişimlerini daha da geliştirip, büyütmüştür. Ben de çocukluk yıllarımdan itibaren babam Merhum Hacı Ünal Soğancı ve amcam Ragıp Soğancı ile birlikte ticaretle iç içe olarak büyüdüm.

Nergis Pekuysal nereli?

Nergis Pekuysal: Göçmen bir anneanne-dedenin torunu ve hayranı olarak eski örf adet geleneklere bağlı büyümüş, doğma büyüme İstanbulluyum.

Metro Turizmi kim satın aldı?

Avrasya GYO Metro Turizm‘in yüzde 96’sını satın aldı! Metro Ticari ve Mali Yatırımlar Holding A.Ş’nin iştiraki olan Metro Turizm Otelcilik ve Petrol Ürünleri A.Ş’nin yüzde 96’sı 21 milyon 120 bin TL bedelle Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.’ye satıldı

Ulusoy Turizm devam ediyor mu?

Mahkeme, Ulusoy Ulaşım’ın kesin mühlet talebini de reddederek, şirketin 20 Şubat 2019 itibarıyla iflasına karar verdi.

Kemal Soğancı nereli?

Kemal Soğancı kimdir? Kemal Soğancı:1967 Samsun doğumluyum. Ticaret ile uğraşan ailemizin dördüncü kuşağı olarak işlerimizi sürdürmekteyiz.

Ulusoy otobüs firması sahibi kimdir?

Gecede, Ulusoy Unun kurucusu ve Onursal Başkanı Fahrettin Ulusoy, eşi Nevin Ulusoy, Ulusoy Un Yönetim Kurulu Başkanı Eren Günhan Ulusoy ve Onur Eren Ulusoy, davetlileri kapıda tek tek karşıladı. FAHRETTİN ULUSOYUN OĞULU OLMAK GURUR VERİCİ!