Sie nedir argo?

Sie küfür ne demek?

almancada o * veya siz * demektir. almanca dişi ‘o’ ; sie geht ins kino; veya karşıdakine saygı ifadesi olarak ‘siz’ demek için kullanılır; sie können hier sitzen. okuldayken küfür için de kullanlır bu ‘sie können’ kalıbı; zikkönen şeklinde..

Cu küfür ne demek?

See you, “görüşürüz” veya see you later “sonra görüşürüz” anlamında kullanılıyor.

Küfür olarak mk ne demek?

Mk: Minik kuş. Art niyet aramak manasız. swh. Kızlarımızında kullandığı bir küfürdür. “amq” versiyonunu akıllara getirir.

Emcük ne demek?

Bir YouTuber’dan duydum yanlışlıkla videosunu açtım ve emcük dedi. Ne demek? İnsanın kendine yakışanı giymesidir.

Sie hangi küfür?

almancada saygi manasindaki sen, yani siz anlamina gelir eger s buyuk harf ile yazildiysa. ayrica onlar manasinada gelir. yani 3. cogul sahis. bir iltifat sozcugu.

Kaşar küfür olarak ne demek?

Küfür olarak kaşar ne anlama gelir? Kaşar kelimesi hakaret sıfatı olarak da kullanılır. Hakaret sıfatı olarak kaşar kelimesi ahlaksız anlamına karşılık gelir. Bir işte uzmanlaşan kişiye argoda kaşarlaşmış denir.

Cu ne demek Sosyal Medya?

16. CU ve CUL genellikle mesajlaşmada kullanılır. See you, ‘görüşürüz’ veya see you later ‘sonra görüşürüz’ anlamında kullanılıyor.

Cu kısaltması ne demek?

cuin çevirisi görüşürüz’ anlamında ileti ve mektupların sonuna konulan kısaltma

MK açılımı ne demek?

. mına koyim in kısaltması. chat ağzında çok popülerdir.

Mk ne demek ingilizce kısaltma?

İngilizcede Mk‘ın anlamı written abbreviation for Mark : She was driving a bright yellow Mk XI Lotus two-seater.

Emcük ağızlı ne demek?

buna çemçük çeneli de derler. çene gereğinden büyük ve kabadır, ve konuşmayı da etkilemesi şarttır. hatta leman da, burlarda çemçük çeneliye kız vermeyiz esprisi de yapılmıştır ki mantık olarak doğrudur. kimi yerlerde kısaca “kemçük” veya “kepçük ağızlı” olarak da bilinir, söylenir.

Emüklemek ne demek?

tüp çikolatayı hakkını vererek yeme eylemi. trt 1’de yayınlanan (bkz: kalk gidelim) dizisinde geçen kelimedir. menemen’in ( soğanlı ) dibini ekmekle sıyırıp , ağza atmadan önce ” o zaman ben emüklerim ” ağzına atar. emüklemek güzel şey.

Sie küfür mu?

almancada saygi manasindaki sen, yani siz anlamina gelir eger s buyuk harf ile yazildiysa. ayrica onlar manasinada gelir. yani 3. cogul sahis. bir iltifat sozcugu.

Salak bir küfür müdür?

Eskiden küfür olarak sayılan bazı kelimeler bugün günlük hayattaki sıradan sözcükler olarak anımsanmaktadır. Örneğin: Salak kelimesi 1980’li yıllara kadar en adi ve büyük bir küfür sayılırken şimdi günümüzde o kadar da etkili bir kelime değildir ve küfrün derecesi kişiden kişiye değişebilir.

Bir kıza kaşar demek ne anlama gelir?

saf olma veya saf gözükme yeteneğine sahip ve bu yeteneği dişilik gösterme, kullandırtma kulvarlarında kullanan etkileyici, tebrik edilesi ve de kullanılası hatun cinsi..