PUBG yetkililerine nasıl ulaşabilirim?

PUBG Türkiye temsilcisi kimdir?

Türkiye‘de 3. yılını kutlayan PUBG MOBILE’ın pazarlama ve diğer tüm faaliyetlerinde Senior Consultant olarak son üç yıldır görev alan Şenyüz; bu yeni atamayla birlikte dünyanın en büyük oyun şirketlerinden Tencent Games’in, PUBG MOBILE yanı sıra yeni oyunlarla birlikte Türkiye pazarındaki büyüme sürecine liderlik …

PUBG Mobile şikayet etme nasıl yapılır?

Oyun içerisinde sizi rahatsız eden ya da oyun kurallarına uymadığını düşündüğünüz kişileri lütfen bize bildiriniz. Bunun için öncelikle şikayet etmek istediğiniz kişinin profiline tıklayın. Açılacak pencerede “şikayet et” yazısına tıklayarak şikayetinizi bize iletebilrisiniz.

PUBG Mobile hesabım çalındı ne yapmalıyım?

Ayarlar bölümündeki Destek butonuna basarak oyun içi müşteri hizmetlerine giriş yapın.

  1. Sağ üst köşedeki “Bize Ulaşın”a tıklayın.
  2. 3. İki defa “hesap kayboldu veya hesabım kayboldu” şeklinde cevap yazın.
  3. Sistem size seçenekler sunduğunda “Hayır, yardım etmedi.” seçeneğini seçin.

PUBG ağır silah modu neden açılmıyor?

PUBG AĞIR SİLAH MODU NEDEN KAPALI? Oyundaki 100 oyuncu ayakta kalan son takımın Chicken Dinner’ı kazanacağı bir lobi oluşturmaktadır. Moda giriş yaptığınız zaman Erangel haritasına bırakılırsınız. … Etkinlikler veya yeni güncellemeler olduğunda ağır silah modu her zaman kapalı kalır.

PUBG Mobile yetkilileri kimlerdir?

Oyunun fikir babası Brendan Greene İrlandalı bir oyun yapımcısı. PUBG‘yi geliştirmek için katıldığı Bluehole Studio, 2007 yılında Güney Kore’nin Seul şehrinde kurulan bir şirket. PUBG Mobile‘ın operasyonunu ise Çinli Tencent Games yürütüyor.

PUBG Mobile yetkilisi kim?

PUBG Mobile‘ın Genel Müdürü Vincent Wang, oyunla ilgili merak edilen her şeyi Milliyet’e anlattı.

PUBG hesabı çalınınca nereye şikayet edilir?

Ek olarak Instagram üzerinden @pubgmobile_tr hesabına ve [email protected], ve yetkili ekip ile iletişime geçilebilir , bu tarz kanallarda sizlere mağduriyetiniz olduğu bu noktada yardımcı olacaktır.

PUBG Mobile nasıl iptal edilir?

Uygulamanın yüklemesini kaldırdığınızda aboneliğiniz iptal edilmez.

  1. play.google.com adresine gidin.
  2. Doğru Google Hesabı’nda oturum açıp açmadığınızı kontrol edin.
  3. Sol tarafta Aboneliklerim’i tıklayın.
  4. İptal etmek istediğiniz aboneliği seçin.
  5. Yönet. …
  6. Gösterilen onay pop-up’ında Evet’i tıklayın.

PUBG Mobile hesabıma başkası giriyor ne yapmalıyım?

Bu durumda pubg.com adresine girerek Login kısmında bulunan giriş yapma kısmıyla hangi şekilde oyuna giriş yapıyorsanız bu yolla giriş yapıp , bağlı hesaplar kısmından hesabınız ele geçiren kişinin açtığı sosyal medya hesabı ile ilişkiyi keserek bu durumdan kurtulabilirsiniz.

Oyun hesabım çalındı nereye şikayet edebilirim?

Bu durumda karakterleri çalınan kişiler savcılığa şikayetçi olmalı ve kamu davası açılmasını istemelidir. Yargıtay 13. Ceza Dairesinin vermiş olduğu karara göre oyun karakterlerinin çalınmasını “nitelikli hırsızlık” olarak değil; “bilişim suçu” olarak değerlendirmiştir.

PUBG de ağır silah modu kalktı mı?

PUBG’de ağır silah modu da kapalı. Bazı Popüler oyun uygulamalarında olan PUBG Mobile’da büyük bir güncelleme daha geldi. Güncellemelerin ardından ağır silah modunun kapalı olduğu görüldü.

PUBG Mobile ağır silah modu hangisi?

PUBG Ağır Silah Modu Nedir PUBG: Mobile ağır silah modu 4 kişilik veya one man squad olarak oynanılabilen, içerisinde çeşitli air droplar ve süper mühimmat sandıkları barındıran bir eğlence modu. Rekabetçi ve normal oyun modlarının aksine bu modda bulunan silah ve araçlar değişiklik göstermekte.

PUBG mobilin sahibi kim?

PUBG MOBILE, Tencent Games çatısı altında Lightspeed & Quantum Studios tarafından bağımsız olarak geliştirilen ve resmi PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS lisansına sahip mobil bir Battle Royale oyunu. Global olarak Mart 2018’de yayınlandı.

PUBG yapımcısı kim?

PUBG: Battlegrounds ya da bilinen adıyla PUBG, Bluehole (güncel ismiyle Krafton Game Union) tarafından geliştirilen ve yayımlanan çok oyunculu bir video oyunudur.

PUBG Mobile kime satıldı?

Güncelleme: Tencent’in sahibi olduğu oyun, haklarını satın aldığı PUBG Mobile. Oyunun PC ve konsol sürümü, Bluehole Studio’ya ait.