Yasmin Erbil annesi kim?

Yasmin Erbil nereli?

İstanbul, TürkiyeYasmin Erbil / Doğum yeriİstanbul, Türkiye’de Marmara Bölgesi’nde yer alan şehir ve Türkiye Cumhuriyeti Devletinin 81 ilinden biridir. Ülkenin nüfus bakımından en çok göç alan ve en kalabalık ilidir. Ekonomik, tarihî ve sosyo-kültürel açıdan önde gelen şehirlerden biridir. Şehir, iktisadi büyüklük açısından dünyada 34. sırada yer alır. Vikipedi

Yasmin Erbil hangi liseden mezun?

Yasmin Erbil, Saint Benoit Fransız Kız Lisesi‘nde eğitim görmüştür. Yasmin Erbil‘in, Mehmet Ali Erbil‘in ilk evliliğinden olan Sezin Erbil adında kendinden 13 yaş büyük ablası ve yine Mehmet Ali Erbil‘in Tuba Coşkun ile yaptığı son evliliğinden dünyaya gelen Ali Sadi adında kendinden 11 yaş küçük erkek kardeşi vardır.

Yasmin Erbil hangi üniversite mezunu?

Özel Saint Benoit Fransız Lisesi
İstanbul Bilgi Üniversitesi İletişim Fakültesi
Yasmin Erbil/Eğitim

Yasmin Erbil hangi dizide oynadı?

Şovmen Mehmet Ali Erbil‘in kızı Yasmin Erbil, Yasak Elma dizisinin oyuncu kadrosunda Canan karakteri ile katılıyor. Erbin ile Nergis Kumbasar çiftinin kızları olarak İstanbul’da dünyaya gelen Yasmin, 1995 doğumludur. İşte, Yasmin Erbil‘in hayatı… Yasmin Erbil, ekranlarda Yasak Elma dizisi ile yer alıyor.

Yasmin Erbil kimin kızıdır?

Yasmin Erbil, 2 Aralık 1995 tarihinde, İstanbul’da dünyaya geldi. 1989 yılında evlenen Mehmet Ali Erbil ile Nergis Kumbasar çifti, kızları Yasmin Erbil doğduktan bir yıl sonra yani 1996 yılında boşanma kararı aldılar.

Yasmin Erbil kimdir hayatı?

Yasmin Erbil, 2 Aralık 1995 İstanbul doğumludur. Babası ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, annesi oyuncu Nergis Kumbasar’dır. Mehmet Ali Erbil ve Nergis Kumbasar çifti, Yasmin‘in doğumundan bir yıl sonra 1996 yılında boşanma kararı aldı. Yasmin Erbil, lise öğrenimini Saint Benoit Fransız Kız Lisesi’nde aldı.

Yasmin kaç yaşında?

26 yaşında (2 Aralık 1995)Yasmin Erbil / Yaş

Ece Ronay aslen nereli?

Ece Ronay kimdir ve aslen nerelidir? Ece Ronay‘ın hayatı ve biyografisi… Ece Ronay, 17 Kasım 1991’de dünyaya geldi. Aslen Diyarbakırlıdır.

Yasmin Erbil ne is yapiyor?

Oyuncu
İnternet Ünlüsü
Yasmin Erbil/Meslekleri

Yasmin Erbil burnu estetik mi?

Yasmin Erbil Burun Estetiği Yaptırdı… Yaşının gençliği ve halihazırda zaten düzgün olan fiziğine böylesi bir estetik operasyona ihtiyacı olup olmadığı tartışıladursun hatırlamakta yarar var ki burun estetiği operasyonları sadece estetik kaygılarla değil işlevsel ve yapısal bozukluklar nedeniyle de tercih ediliyor.

Yasmin Erbil hangi filmde oynadı?

2 Aralık 1995 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen ve Mehmet Ali Erbil ile Nergis Kumbasar’ın kızı olan Yasmin Erbil, “Dünyanın En Güzel Kokusu 2” filmi ile oyunculuğa ilk adımını atmıştır.

Yasmin Erbil kimin kızı?

Mehmet Ali Erbil
Nergis Kumbasar
Yasmin Erbil/Ebeveynleri

Yasmin Yasak Elma’da hangi rolde?

Yasak Elma dizisinde Kumru karakterinin yakın arkadaşı olarak Canan karakteri dikkat çekti. Yasak Elma dizisinin Canan’ı Yasmin Erbil’dir. Yasmin Erbil kimdir? Yasak Elma dizisinde Canan’a hayat veren Yasmin Erbil, 2 Aralık 1995’te İstanbul’da Mehmet Ali Erbil’in Nergis Kumbasar’ın kızları olarak dünyaya geldi.

Evren Yazgan kimdir ne iş yapar?

İş adamı olan Evren Yazgan, Ispartaspor’un eski başkanı Atakan Yazgan‘ın oğlu. Sezin Erbil, blog yazarı ve mücevher tasarımcısı olarak çalışmaktadır. Ayrıca takı tasarımları yapmakta ve bunları ünlü bir e-ticaret markasının sitesi üzerinden satışa sunmaktadır.

Yasmin Erbil ne is yapar?

Oyuncu
İnternet Ünlüsü
Yasmin Erbil/Meslekleri