PUBG Mobile nasıl iletişime geçilir?

PUBG Türkiye temsilcisi kimdir?

Türkiye‘de 3. yılını kutlayan PUBG MOBILE’ın pazarlama ve diğer tüm faaliyetlerinde Senior Consultant olarak son üç yıldır görev alan Şenyüz; bu yeni atamayla birlikte dünyanın en büyük oyun şirketlerinden Tencent Games’in, PUBG MOBILE yanı sıra yeni oyunlarla birlikte Türkiye pazarındaki büyüme sürecine liderlik …

PUBG hesabımı nasıl geri alabilirim?

Ayarlar bölümündeki Destek butonuna basarak oyun içi müşteri hizmetlerine giriş yapın.

  1. Sağ üst köşedeki “Bize Ulaşın”a tıklayın.
  2. 3. İki defa “hesap kayboldu veya hesabım kayboldu” şeklinde cevap yazın.
  3. Sistem size seçenekler sunduğunda “Hayır, yardım etmedi.” seçeneğini seçin.

PUBG şikayet nasıl edilir?

Oyun içerisinde sizi rahatsız eden ya da oyun kurallarına uymadığını düşündüğünüz kişileri lütfen bize bildiriniz. Bunun için öncelikle şikayet etmek istediğiniz kişinin profiline tıklayın. Açılacak pencerede “şikayet et” yazısına tıklayarak şikayetinizi bize iletebilrisiniz.

PUBG Mobile tamir etme nasıl yapılır?

Giriş arayüzünde sağ üst köşede bulunan Tamir Et butonuna dokunarak sonraki adımda Rutin Tamir seçeneğini işaretleyebilirsin. İstemci tamir edildikten sonra lütfen yeniden oturum aç.

PUBG Mobile yetkilileri kimlerdir?

Oyunun fikir babası Brendan Greene İrlandalı bir oyun yapımcısı. PUBG‘yi geliştirmek için katıldığı Bluehole Studio, 2007 yılında Güney Kore’nin Seul şehrinde kurulan bir şirket. PUBG Mobile‘ın operasyonunu ise Çinli Tencent Games yürütüyor.

PUBG Mobile yetkilisi kim?

PUBG Mobile‘ın Genel Müdürü Vincent Wang, oyunla ilgili merak edilen her şeyi Milliyet’e anlattı.

PUBG Mobile hesabıma başkası giriyor ne yapmalıyım?

Bu durumda pubg.com adresine girerek Login kısmında bulunan giriş yapma kısmıyla hangi şekilde oyuna giriş yapıyorsanız bu yolla giriş yapıp , bağlı hesaplar kısmından hesabınız ele geçiren kişinin açtığı sosyal medya hesabı ile ilişkiyi keserek bu durumdan kurtulabilirsiniz.

PUBG hesabı nasıl alınır?

PUBG Mobile oyununa giriş sağladıktan sonra hesabını oluşturma seçenekleri şunlardır:

  1. “Twitter” ve “Facebook” sosyal medya hesapları
  2. “Google Play” veya “App Store” platform hesapları
  3. E-mail adresi.
  4. Telefon numarası

PUBG hesabı çalınınca nereye şikayet edilir?

Ek olarak Instagram üzerinden @pubgmobile_tr hesabına ve [email protected], ve yetkili ekip ile iletişime geçilebilir , bu tarz kanallarda sizlere mağduriyetiniz olduğu bu noktada yardımcı olacaktır.

PUBG oyunu zararlı mı?

Temas Riski: Oyun içinde çocuğunuzun tanımadığı insanlarla sesli ve yazılı olarak iletişim kurması mümkün olduğundan çocuğunuz siber zorbalığa veya kötü niyetli kişilerin istismarına maruz kalabilir. Dikkatli olunmalı. İçerik Riski: Oyunun amacı 100 kişi arasında rakipleri yok ederek birinci olmak.

PUBG nasıl tamir edilir?

Oyun içerisinde kullanıcı hesabınızdan çıkış yapın. Ekranınızın sağında yer alan “Tamir Et” seçeneğine gelerek, “Başlangıç Durumuna Getir” dedikten sonra her şey sıfırlanacak. Ancak problemlerinizin ortadan kalktığını göreceksiniz.

PUBG Mobile nasıl FPS arttırılır?

PUBG Mobile FPS Artırma Nasıl Yapılır? (Android 10)

  1. Öncelikle Android akıllı telefonunuzdan Google Play’e giriş yapın ve HEX Editor uygulamasını indirin.
  2. Ardından PUBG Mobile‘ı açın ve ayarlar sekmesi üzerinden Grafik bölümünü seçin.
  3. Buradan Akıcı ve Aşırı ayarlarını seçin, adından PUBG Mobile‘ı kapatın.

PUBG mobilin sahibi kim?

PUBG MOBILE, Tencent Games çatısı altında Lightspeed & Quantum Studios tarafından bağımsız olarak geliştirilen ve resmi PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS lisansına sahip mobil bir Battle Royale oyunu. Global olarak Mart 2018’de yayınlandı.

PUBG yapımcısı kim?

PUBG: Battlegrounds ya da bilinen adıyla PUBG, Bluehole (güncel ismiyle Krafton Game Union) tarafından geliştirilen ve yayımlanan çok oyunculu bir video oyunudur.

PUBG Mobile kime satıldı?

Güncelleme: Tencent’in sahibi olduğu oyun, haklarını satın aldığı PUBG Mobile. Oyunun PC ve konsol sürümü, Bluehole Studio’ya ait.