Sadakası dizisindeki Leyla kimdir?

Sadakatsize yeni giren Leyla kimdir?

Sadakatsiz dizisinin oyuncu kadrosuna yeni bir isim dahil oldu. Aslı Orcan artık Sadakatsiz dizisinde Leyla karakterine hayat verecek.

Sadakatsiz deki yeni oyuncu kim?

Gizem Ünsal, Sadakatsiz dizisinin oyuncu kadrosuna dahil oldu. Dizide anneyi canlandıran Gizem Ünsal merak uyandırdı. İşte Gizem Ünsal hakkında bilgiler… Gizem Ünsal kimdir?

Arasin esi kim?

Masterchef Araz, Ecem Alıcı ile evli.

Sadakatsize kim girdi?

DİZİYE YENİ TRANSFER Medyapım’ın sosyal medya hesabından “Şahane bir haberimiz var” şeklinde yapılan duyuruya göre; ‘Sadakatsiz’e flaş bir transfer gerçekleşti. Geçtiğimiz sezon ‘Alev Alev’ adlı dizide başrol oynayan başarılı oyuncu Berkay Ateş, ikinci sezonu merakla beklenen ‘Sadakatsiz‘ dizisinde rol alacak.

Sadakatsiz Aras kaç yaşında?

Tiyatro, sinema ve televizyon projeleriyle tanınan Berkay Ateş, 19 Şubat 1987 tarihinde dünyaya geldi. Baba tarafından aslen Ardahanlı, anne tarafından Malatyalıdır.

Sadakatsiz dizisinde Derya kimdir?

Sadakatsiz dizisinde Derya karakterine Özge Özder hayat vermektedir. Kırk yaşında. Tekirdağ’da doğmuş büyümüş.

Sadakatsiz de kim ayrılıyor?

Birsen Altuntaş’ın haberine göre, bir süredir dizide görülmeyen Sadakatsiz‘in Melih’i, hikayeleri sona erdiği için dizide eşi Bahar rolüyle tanıdığımız Yeliz Kuvancı ile projeye veda edecek.

Sadakatsiz dizisi kim ayrıldı?

Kanal D’nin her bölümü büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Sadakatsiz‘de yaprak dökümü yaşanmaya başladı. Sezon sonunda final yapacağı konuşulan diziye Ali İl ve Yeliz Kuvancı’nın ardından son olarak Burak Sergen’in de veda edeceği öğrenildi.

Arazin esi ne is yapiyor?

MasterChef Araz‘ın eşi Ecem Aknam’dır. Ecem Alıcı, (d. 1 Ocak 1994), smaçör pozisyonunda görev alan voleybolcudur. Aydın Büyükşehir Belediyespor takımında oynamaktadır.

Sadakatsiz onur kim?

Sadakatsiz Onur‘un gelmesiyle birlikte hikayenin ekseni de yavaş yavaş Derin ve Onur aşkına kayıyor. Serhat Parıl Kimdir? Hangi Diziler Oynadı? Serhat Parıl, 27 Temmuz 1983 yılında İzmir’de dünyaya gelmiştir. 2004 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Buca Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği Bölümü’nü bitirdi.

Alp Akar kimin çocuğu?

Sadakatsiz Ali karakterini canlandıran Alp Akar 14 yaşındadır. On bir yaşında. Asya ve Volkan’ın oğlu. Tekirdağ’da doğmuş büyümüş.

Sadakatsiz dizide Aras kimdir?

Berkay Ateş, oyunculuğun yanı sıra bir dönem futbolla da profesyonel anlamda ilgilendi. Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümünden mezun oldu. Sadakatsiz dizisine Aras rolü ile dahil oldu.

Sadakatsiz Aras aslında kim?

Berkay Ateş Sadakatsiz dizisinde Aras karakterini canlandırıyor. Berkay Ateş 19 Şubat 1987 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Berkay Ateş dizi, sinema, tiyatro oyuncusudur. … Abluka filminde Ahmet karakteriyle 22. Altın Koza Film Festivalinde Umut Veren Genç Erkek Oyuncu ödülünü kazanmıştır.

Sadakatsizin deryası kiminle evli?

Sadakatsiz dizisinde Derya karakterini canlandıran Özge Özder hamiledir. Özge Özder yaklaşık 6 aylık hamiledir. Eşi Sinan Güleryüz ile YouTube videoları çekmektedir.

Sadakatsizdeki Derya kiminle evli?

Kanal D’nin fenomen dizisi Sadakatsiz’de Derya karakterini canlandıran Özge Özder, annelik heyecanı yaşıyor. Müzisyen Sinan Güleryüz ile evli olan ünlü oyuncu yakın zamanda kızı Eva Luna’yı dünyaya getirmişti.