Doğan Cüceloğlu VAR MISIN kitabı ne anlatıyor?

VAR MISIN kitabı ne anlatıyor?

Doğan Cüceloğlu’nun son kitabı Kendini Keşfetmeye Zorluklarla Başa Çıkmaya Var Mısın? Kitabı gazeteci ve programcı Deniz Bayramoğlu ile birlikte gerçekleştirdikleri söyleşilerden oluşuyor. Doğan Cüceloğlu bu kitabında bir psikolog ve eğitimci olmanın ötesinde yaşam tecrübelerini açık yüreklilikle bizlerle paylaşıyor.

Savaşçı kitabı ne anlatıyor?

Psikoloji alanında tanınmış bir öğretim görevlisi olan yazarın, bir öğretmen olan Arif Beyin iç çatışmalarına psikolojik yöntemlerle çözüm bulma çabalarını konu alan, çoğunlukla söyleşi şeklinde yazılmış bir kitaptır.

Doğan Cüceloğlu VAR MISIN kitabı kaç sayfa?

Var Mısın? Güçlü Bir Yaşam İçin Öneriler – Doğan Cüceloğlu

Basım Dili Türkçe
Cilt Durumu Ciltsiz
Sayfa Sayısı 320
Yayın Tarihi 2021
Yazar Doğan Cüceloğlu

VAR MISIN kitabının yazarı kimdir?

Doğan CüceloğluVar Misin? …Kendini Kesfetmeye, Zorluklarla Basa Cikmaya – Bir Yasam Icin Öneriler / YazarıDoğan Cüceloğlu, Türk psikolog ve akademisyendir.
Kişisel gelişim kitapları ve televizyon programı ile tanınmıştır. 1980-1996 yılları arasında ABD’nin Fullerton şehrindeki Kaliforniya Eyalet … Vikipedi

Kalp ne isterse o olur konusu?

Kalp Ne İsterse O Olur-1 Kitap Açıklaması Hayatı boyunca “Çulhaların kızı” olarak tanınanŞeyda Çulha, kendisinin asla bir birey olarak yaşamını sürdüremeyeceğini düşünmektedir. İçinde beslediğibüyük öfkeyi sadece buz pateni yaparak ve Yağız’ı izleyerek atar.

Ciltsiz kitap ne anlama gelir?

Cilt kelimesi dilimize Arapçadan geçmiştir ve sözlük anlamı koruyucu kaptır. Aslında her kitap ciltli üretilir. Ancak günümüzde bu kelime daha çok daha kalın ve sert mukavvadan ya da deriden yapılan kapaklar için kullanılır. Ciltsiz kitaplar ise ince karton kapaklara sahip olan kitaplardır.

Savaşçı kitabı kaç sayfa?

Savaşçı

Yayın Tarihi: 04.12.2019
Sayfa Sayısı: 400
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 19.5 cm

Savaşçı ne zaman yazıldı?

Savaşçı, Limon Film imzalı, ilk bölümü 9 Nisan 2017 tarihinde yayımlanan, yönetmenliğini Volkan Kocatürk, Hakan İnan, Bülent İşbilen, Murat Saraçoğlu, Günay Günaydın, Doğan Ümit Karaca, Osman Taşcı, Şafak Bal ve Eray Koçak’ın üstlendiği, senaryosunu Süleyman Çobanoğlu’nun kaleme aldığı Türk yapımı askeri ve dram …

VAR MISIN kitabi ne kadar?

Ayrı ayrı 42,95 olan bu ürünleri birlikte alın sadece 40,48 ödeyin. Sayın yazardan okuduğum, sanırım bu onuncu kitap.

Doğan Cüceloğlu ne zaman öldü?

16 Şubat 2021Doğan Cüceloğlu / Ölüm tarihi

Kalp ne isterse o olur kaç kitap?

Meryem Nart 3 Kitap Set Ciltli / Kalp Ne Isterse O OlurKitabı

Kalp ne isterse o olur 2 konusu?

Yağız ile yaptığı dünya turundan sonra hayata bakışı değişen Şeyda, kendini istemediği bir yaşam tarzının içinde bulur.Kalbi hâlâ Yağız için atarken onun yolundan giderekyardıma ihtiyacı olan gençlere el uzatır ve hayatlarındatemiz bir sayfa açmalarını sağlar.Ancak bir süre sonra bunu yaparken çevresindeki insanlara …

Ciltli kitap neden pahalı?

karton kitaplara göre kapakları daha serttir, bu yüzden fiyatları da genelde 5-10 lira daha pahalı olur. aldığınız kitabı tekrar tekrar okumayı düşünüyorsanız karton kapağa nazaran daha dayanıklı olduğu için ciltli halini almak daha iyi bir seçim olacaktır.

E kitap uygulaması nedir?

Ekitap, basılı benzerinin bütün özelliklerini (kâğıt hariç) kapsamakla birlikte ek olarak ses, görüntü (video) ve etkileşimli bağlantıları da içermektedir. Ekitap, kolaylıkla internetten çekilebilecek, elektronik posta ile gönderilebilecek durumdadır. Ayrıca, diskette ve CD-Rom olarak da okura ulaşabilir.

Doğan Cüceloğlu Arif Bey kim?

Arif Bey kimdir? Arif Bey, bu kitapta benimle konuşan bir sınıf öğretmeni. O beni bulmadı, aslında ben onu buldum. Uzun zamandır öğretmenlere ulaşmak, onlarla bir diyalog başlatmak gereksinmesi duyuyordum.