Sadakatsiz Selen kaç yaşında?

Sadakatsizdeki Leyla kaç yaşında?

27 Mayıs 1980, tarihinde Aydın’da doğan Aslı Orcan, 1998-2003 Ege üniversitesi Devlet Türk Musikisi Konservatuarı Türk Halk Dansları bölümünden mezun oldu. Magic you ney lames of passion grubunda profesyonel dansçılık yaptı.

Sadakatsiz Leyla kiminle evli?

Kendisi gibi oyuncu Yetkin Dikinciler ile 2014 yılından bu yana evlidir.

Sadakatsiz deki yeni oyuncu kim?

Gizem Ünsal, Sadakatsiz dizisinin oyuncu kadrosuna dahil oldu. Dizide anneyi canlandıran Gizem Ünsal merak uyandırdı. İşte Gizem Ünsal hakkında bilgiler… Gizem Ünsal kimdir?

Sadakatsiz Asya Ne doktoru?

Sadakatsiz Asya kimdir? Otuzlu yaşlarının ortasında, iç hastalıkları alanında ihtisas yapmış çok başarılı bir doçent doktor.

Sadakatsiz Aras kaç yaşında?

Tiyatro, sinema ve televizyon projeleriyle tanınan Berkay Ateş, 19 Şubat 1987 tarihinde dünyaya geldi. Baba tarafından aslen Ardahanlı, anne tarafından Malatyalıdır.

Sadakatsiz Aras evli mi?

Eşi Leyla ile birlikte yurtdışındaki hayatına geri dönme adımı atan Aras, Asya’ yı bırakarak gidebilecek mi bakalım, detaylar ve gelişmeler haberimizde sizlerle..

Sadakatsize giren Leyla kimdir?

Aslı Orcan 27 Mayıs 1980 tarihinde Aydın’da doğdu. 1998-2003 Ege üniversitesi Devlet Türk Musikisi Konservatuar – Türk Halk Dansları bölümü mezunudur. Magic you ney lames of passion grubunda profesyonel dansçılık yapmıştır.

Sadakatsiz de kim ayrılıyor?

Birsen Altuntaş’ın haberine göre, bir süredir dizide görülmeyen Sadakatsiz‘in Melih’i, hikayeleri sona erdiği için dizide eşi Bahar rolüyle tanıdığımız Yeliz Kuvancı ile projeye veda edecek.

Sadakatsiz dizisi kim ayrıldı?

Kanal D’nin her bölümü büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Sadakatsiz‘de yaprak dökümü yaşanmaya başladı. Sezon sonunda final yapacağı konuşulan diziye Ali İl ve Yeliz Kuvancı’nın ardından son olarak Burak Sergen’in de veda edeceği öğrenildi.

Asya Arslan Ne doktoru?

Dizide bir doktoru canlandıran Asya Arslan, dahiliye doktorudur.

Asrın Hastanesi Hangi hastane?

Dizinin çekimleri tamamen Tekirdağ’ın Süleyman Paşa ilçesinde gerçekleştiriliyor. ASRIN HASTANESİ NEREDE? Asrın Hastanesi gerçekte bulunmuyor. Senaryosu gereği Özel Asrın Hastanesi Sadakatsiz dizisi için dizayn edilmiş bir mekandır.

Sadakatsiz dizide Aras kimdir?

Berkay Ateş, oyunculuğun yanı sıra bir dönem futbolla da profesyonel anlamda ilgilendi. Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümünden mezun oldu. Sadakatsiz dizisine Aras rolü ile dahil oldu.

Sadakatsiz Aras aslında kim?

Berkay Ateş Sadakatsiz dizisinde Aras karakterini canlandırıyor. Berkay Ateş 19 Şubat 1987 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Berkay Ateş dizi, sinema, tiyatro oyuncusudur. … Abluka filminde Ahmet karakteriyle 22. Altın Koza Film Festivalinde Umut Veren Genç Erkek Oyuncu ödülünü kazanmıştır.

Sadakatsiz Aras kiminle evli?

Sadakatsiz‘de Leyla karakterinin kim olduğu merak ediliyordu. Yeni bölümde Londra’dan dönen Leyla’nın Aras‘ın eşi olduğu ortaya çıkıyor. Leyla’nın Aras‘ın eşi olduğunu öğrenen Volkan’ın istediği koz da eline geçmiş oluyor.

Sadakatsiz deki Aras kim?

Berkay Ateş, oyunculuğun yanı sıra bir dönem futbolla da profesyonel anlamda ilgilendi. Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümünden mezun oldu. Sadakatsiz dizisine Aras rolü ile dahil oldu.