Sadakatsiz Bahar eşi kimdir?

Sadakatsizdeki Bahar evli mi?

Dizide Mert ile severek evlenen Bahar, çocuklarının olmaması sonucunda evliliğinde büyük sorunlar oluşmaya başlamıştır. Bahar‘ın komşusu Mert ve Asya’nın evliliklerini kıskanan Bahar bu durumu net şekilde hissettirmektedir.

Sadakatsiz Bahar diziden çıktı mı?

Birsen Altuntaş’ın haberinde oyuncunun Sadakatsiz‘den ayrılacağı belirtildi. Altuntaş haberinde, ”Dizide Melih ve Bahar rollerine hayat veren Ali İl ile Yeliz Kuvancı projeye veda edecek.” dedi. YELİZ KUVANCI KİMDİR?

Yeliz Kuvancı Ali İl ile evli mi?

Eşi Ali İL İle Arasındaki Gerçek Yaşları Dikkat Çekti…

Sadakatsiz Bahar ve Melih neden yok?

Birsen Altuntaş’ın haberine göre, bir süredir dizide görülmeyen Sadakatsiz‘in Melih‘i, hikayeleri sona erdiği için dizide eşi Bahar rolüyle tanıdığımız Yeliz Kuvancı ile projeye veda edecek.

Sadakatsiz baharın bebeğine ne oldu?

Sadakatsiz 10 Kasım Çarşamba yayınlanan yeni bölümde Bahar‘ın kanaması oluyor. Melih’le tartıştıkları için ayrı olan Bahar, bu süreçte yaşadığı stresten dolayı bebeğini kaybetme tehlikesi yaşıyor. Sadakatsiz yeni bölümüyle Çarşamba 20.00’de Kanal D’de!

Yeliz Kuvancı çocuğu var mı?

Güzel oyuncu, geçmişte kendisi gibi oyuncu olan Ali İl ile aşk yaşamıştır. Şu anda bilinen bir sevgilisi yoktur, evli değildir, çocuğu bulunmamaktadır.

Sadakatsiz final mi?

Caner Cindoruk ise dizinin 60. bölümde ekranlara veda edeceğini söyledi.

Sadakatsiz bahar kim?

Sadakatsiz dizisinde Bahar karakterini Yeliz Kıvancı canlandırmaktadır. Yeliz Kıvancı 28 Şubat 1987 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. Güzel oyuncu Beykent Üniversitesi’nde eğitimini tamamladıktan sonra sektöre atılmıştır. Dizide Bahar Tekirdağ’da doğmuş ve 30’lu yaşlarda bir kadındır.

Ali İl Yeliz Kuvancı sevgili mi?

Yeliz Kuvancı ile Ali İl bir dönem birliktelik yaşamışlardı. Üstelik evli zannedilen çift şu an da sevgili de değil…

Ali İl Yeliz Kuvancı ayrıldı mı?

Melih karakteri ile diziye dahil olan ve Bahar’ın eşini oynayan Ali İl‘in, Birsen Altuntaş’ın haberine göre kadrodan ayrılacağı belirtildi. Altuntaş haberinde, ”Hikayeleri sona erdiği için dizide Melih ve Bahar rollerine hayat veren Ali İl ile Yeliz Kuvancı projeye veda edecek.” sözlerine yer verdi.

Sadakatsiz bahar saç rengi nedir?

Son olarak ekranların sevilen dizisi Sadakatsiz‘de Bahar karakterini canlandıran Yeliz Kuvancı, radikal bir karar alarak imajını değiştirdi. Kızıl saçlarına veda eden Kuvancı, sosyal medya hesabından yeni imajını sevenlerinin beğenisine sundu. Kızıl saçlarında değişikliğe giden Kuvancı, bakır modasına uydu.

Sadakatsiz baharın hastalığı ne?

Dizide Bahar Gelik karakterini canlandıran Yeliz Kuvancı, pulmoner hipertansiyon (PH) hastası olduğunu öğreniyor.

Sadakatsiz baharin hastaligi ne?

Dizide Bahar Gelik karakterini canlandıran Yeliz Kuvancı, pulmoner hipertansiyon (PH) hastası olduğunu öğreniyor.

Bahar hamile mi?

Sadakatsiz 13 Ekim Çarşamba yayınlanan yeni bölümde Bahar ve Melih cephesinde sürpriz bir gelişme yaşanıyor. Son zamanlarda sık sık başı dönmeye başlayan Bahar, Derya’nın ısrarı ile muayene oluyor. Yapılan tahlil sonuçlarında ise Bahar‘ın hamile olduğu anlaşılıyor.

Sadakatsiz bahar boyu kaç cm?

Yeliz Kuvancı boyu 1.74 cm kilosu 60 kg göz rengi kahverengi ve burcu Balık’tır. Yeliz Kuvancı son olarak Kanal-D’de yayınlanan Sadakatsiz dizisinde Bahar karakterine hayat vermiştir.