PUBG new state ne zaman kullanılır?

PUBG new state ne zaman kullanılacak?

Sonunda 11 Kasım 2021 tarihinde PUBG: New State App Store ve Google Play Store uygulama mağazalarındaki yerini aldı. Herkesin aklındaki soru ise bu oyunun sistem gereksinimlerinin ne olduğu. PUBG: New State o kadar büyük sistem gereksinimlerine sahip bir oyun değil.

PUBG new state çıkıyor mu?

PUBG New State‘in 2021 yılında çıkış yapacağı duyuruldu. … PUBG New State iOS ve Android cihazlarda free-to-play deneyimi sunacak. Oyunun ön kayıtları başladı, ön kayıt yaptıran kullanıcılar kalıcı kostüme sahip olabilecek. Google Play’den ön kayıt yapabilirsiniz.

PUBG new state kaç gb?

Google Play Store’daki bilgilere göre oyun Android 6.0 ya da daha üstünü gerektiriyor. Bununla birlikte en az 2.5GB‘lık RAM ve yaklaşık 10 GB depolama alanı şart. iOS içinse en az iPhone 7 gerekiyor.

PUBG new state hangi telefonlar kaldırır?

Alfa testi yalnızca Android 6.0 veya sonraki sürümlerde çalışan belirli Android cihazlarda kullanılabilecek. Oyunu sorunsuz çalıştırmak için minimum 2 GB ram gerekiyor. IOS cihazları için, oyun iPhone 6 ve sonraki cihazlarda çalışırken IOS 13.0 veya üzeri bir İşletim sistemi gerekecektir.

PUBG new state iOS a ne zaman gelecek?

Oyunun ulaştığı popülarite sonrası mobil sürümü PUBG Mobile çıkmış ve PUBG‘den çok daha büyük kitlelere ulaşmıştı. 11 Kasım 2021 tarihinde ise ikinci bir mobil oyun olan PUBG: New State oyuncularla buluştu.

PUBG yeni sezon ne zaman?

PUBG Mobile M7 Royale Pass Kraliyet Muhafızı, 18 Ocak’ta oyunda yerini aldı. Her ay olduğu gibi, M7 Royale Pass bir ay süreyle oyunda olacak. Dolayısıyla PUBG Mobile M7 Royale Pass, 17 Şubat 2022’de sona erecek. Bir sonraki yeni sezon PUBG Mobile M8 Royale Pass resmi çıkış tarihi 18 Şubat 2022 olarak tahmin ediyoruz.

PUBG new state ücretsiz mi?

Battlegrounds’un yaratıcıları Krafton, Inc., ikinci Alfa testini denemek isteyen oyuncular için, PUBG: New State ön kayıtlarının iOS ve Android platformları üzerinden başladığını açıkladı. Geliştirici ekip eşsiz grafiklere sahip olacak PUBG: New State‘in tamamen ücretsiz olacağını belirtti.

PUBG new state kac indirme?

PUBG: NEW STATE 45 MİLYON İNDİRME BAŞARISIYLA BERABER İLK BÜYÜK GÜNCELLEMESİNİ SUNUYOR

  1. AMSTERDAM, HOLLANDA – 16 Aralık 2021 – KRAFTON, Inc. …
  2. PUBG: NEW STATE‘in ilk büyük güncellemesi Android ve iOS kullanıcıları için oynanabilir durumdadır.

16 Ara 2021

PUBG new state kaç MB?

Oyunun üstüne tıklayarak anında indirebilirsiniz. Android için PUBG Mobil Kaç MB sorusunun yanıtı 674 MB olarak aktarılabilir. İOS kullanıcıları ise App Store üzerinden işlem yapacaktır. 892 MB olarak İOS tabanlı cihazlarınıza oyunu indirebilirsiniz.

PUBG new state kaç mb yer?

Oyunda bir maçta geçireceğiniz 1 saat, internetinizden ortalama olarak 20 ile 30 MB arası internetinizi harcar. Fakat bu internet, oyun içerisinde mikrofonu açmanız sonucunda artabilir. 4 kişilik takım arkadaşlarınızla sesli konuşmaları açarak bir oyun oynadığınızda 25-40 MB arası internet gidebilir.

PUBG new state paralı mı?

Battlegrounds’un yaratıcıları Krafton, Inc., ikinci Alfa testini denemek isteyen oyuncular için, PUBG: New State ön kayıtlarının iOS ve Android platformları üzerinden başladığını açıkladı. Geliştirici ekip eşsiz grafiklere sahip olacak PUBG: New State‘in tamamen ücretsiz olacağını belirtti.

PUBG new state NC nedir?

Pubg New State Nc Nedir? PUBG Studio’nun en yeni mobil oyunu olan Pubg: New State Nc, oyun içerisinde kullanılan para birimidir. Karakter kostümleri ve oyun içi öğe almak için PUBG New State NC satın almanız gerekmektedir.

PUBG new state Alpha test ne zaman bitecek?

PUBG: NEW STATE Alfa Test Tarihleri Bitiş: 6 Haziran 20:59 Pasifik Zaman Dilimi.

PUBG new state kaç TL?

Geliştirici ekip eşsiz grafiklere sahip olacak PUBG: New State‘in tamamen ücretsiz olacağını belirtti.

PUBG Mobile 22 sezon ne zaman gelecek?

Sezonun 16 Eylül 2021 tarihinde bitiminin hemen ardından 17 Eylül 2021 tarihinde 22. Sezonun ilk RP si yani Royal Pass M3 aktif olacaktır.