SLP Coin hangi ülkenin?

SLP Ceo’su Kim?

Oyunun arkasındaki şirketin CEOsu, projeye odaklanmak için ABD’deki bir yazılım geliştiricisi olarak rolünü bırakan Trung Nguyen.

SLP en yüksek kaçı gördü?

Fiyat, sadece son bir saat içinde %0,40 düştü. Güncel fiyat, SLP başına $0,018835. Smooth Love Potion, $0,42 ile tüm zamanların en yüksek değerinin •,52 altında. Güncel dolaşımdaki arz 5.129.907.048 SLP.

SLP coin hangi şirketin?

Smooth Love Potion (SLP), Axie Infinity platformunda yeni dijital evcil hayvanlar (Axies) üretmek için kullanılan bir ERC-20 jetonudur.

SLP coin kaçıncı sırada?

SLP Fiyatı Canlı Veri Anlık CoinMarketCap sıralaması #388, piyasa değeri ₺1,238,645,090 TRY.

Lrc ne demek?

Loopring (LRC), merkeziyetsiz borsaların (DEX) geliştirilmesi için tasarlanmış bir platformdur. Bu platform, Ethereum blok zinciri üzerinde yer almaktadır ve kullanıcıların borsalar arasında varlık ticareti yapmalarına izin veren bir sistemdir.

Nem coin kimin?

İlk kez NEM coin 2018 yılında NEM Foundation adlı şirket tarafından kurulmuştur.

1 SLP coin ne kadar?

SPG Fiyatı Canlı Veri Space Crypto bugünkü fiyatı ₺1.86 TRY, 24 saatlik işlem hacmi ₺1,367,448 TRY.

Porto coin en yüksek kaçı gördü?

FC Porto Fan Token, $14,65 ile tüm zamanların en yüksek değerinin %71,00 altında. Güncel dolaşımdaki arz 7.800.000 PORTO.

Ada Coin neden düşüyor?

Nedeni ise, İsrail merkezli alım-satım platformu eToro’nun Cardano’yu (ADA) yıl sonuna kadar ABD’deki kullanıcılar için delist edeceğini açıklaması. İsrail merkezli alım satım platformu eToro’nun Cardano’yu yıl sonunda ABD’deki kullanıcılar için delist edeceğini açıklamasının ardından ADA düşüşe geçti.

Nem Coin kimin?

İlk kez NEM coin 2018 yılında NEM Foundation adlı şirket tarafından kurulmuştur.

1 SLP Coin ne kadar?

SPG Fiyatı Canlı Veri Space Crypto bugünkü fiyatı ₺1.86 TRY, 24 saatlik işlem hacmi ₺1,367,448 TRY.

Loopring Coin hangi ülkenin?

Loopring ilk olarak Aralık 2017’de Çinli yazılım mühendisi ve girişimci Daniel Wang tarafından piyasaya sürüldü.

Lrc Coin hangi ülkenin?

Wang geliştirmeye başladığı Loopring coin / LRC‘nin ilk zamanlarında airdroplar sayesinde milyonlarca LRC tokeni piyasaya sürdü. Kısaca Çin’de geliştirilmiş ve dünyaya yayılmış bir kripto para türüdür.

XEM coin amacı nedir?

XEM coin, kurumlara ve bireysel kullanıcılara çözümler sağlamak üzere blockchain ve kriptografi kullanan platformlar arası bir ekosistemdir.

XEC ECash coin nedir?

ECash (XEC) para birimi, Bitcoin Cash ABC’nin (BCHA) yeniden markalaşmış hali. Para birim, çatallaşma işlemi sonunda Bitcoin (BTC) ve Bitcoin Cash (BCH) ağlarından farklılaştı. Kendini, “elektronik para olarak kullanılmak üzere tasarlanmış kripto para birimi” şeklinde tanımlıyor.