PUBG new state ne zaman indir?

PUBG New State ne zaman indirilir?

Krafton, PUBG: New State‘i 11 Kasım’da saat 07:00’ de Android ve iOS cihazlarda yayınlayacak.

PUBG New State kaç indirme?

AMSTERDAM, HOLLANDA – 16 Aralık 2021 – KRAFTON, Inc. bugün PUBG: NEW STATE‘in piyasaya çıkışı sonrası ilk büyük güncellemesini duyurdu ve oyun dünya genelinde 45 milyondan fazla indirme sayısını aştı. Survivor Pass Vol. 2 artık mevcut ve oyuncuların yeni oyun içi ödüllerin kilidini açmalarına olanak sağlıyor.

PUBG New State kaç gb?

Google Play Store’daki bilgilere göre oyun Android 6.0 ya da daha üstünü gerektiriyor. Bununla birlikte en az 2.5GB‘lık RAM ve yaklaşık 10 GB depolama alanı şart. iOS içinse en az iPhone 7 gerekiyor.

PUBG New State hangi telefonlara indirilir?

PUBG: New State mobil sistem gereksinimleri: İşletim sistemi ve sürümü: Android 6.0 ve üzeri ya da iOS 13 ve üzeri.

PUBG ne zaman Türkiye’ye geldi?

Oyun ilk olarak 23 Mart 2017 tarihinde Steam erken erişim ile Microsoft Windows için çıkış yapmıştır.

PUBG new state Hangi ülkelerde çıktı?

Asya: Güney Kore, Japonya, Hong Kong ÖYB, Makao ÖYB, Çin Taipei, Tayland, Filipinler, Kamboçya, Endonezya, Singapur, Malezya, Sri Lanka, Myanmar, Maldivler, Laos, Nepal. Orta Doğu: Lübnan, Bahreyn, Suudi Arabistan, Arap Emirlikleri, Yemen, Umman Ürdün, Irak, Katar, Kuveyt. Diğer: Türkiye, Mısır.

PUBG new state kaç oyuncusu var?

PUBG: New State neler sunuyor? New State, oyuncuları 2051 yılında fütüristik Troi şehrine bırakarak oyunu başlatıyor. Krafton ve PUBG Studios’a göre; “Bugüne kadarki en gerçekçi ve teknolojik olarak gelişmiş mobil oyunlardan biri” olacak.

PUBG new state ücretli mi?

Battlegrounds’un yaratıcıları Krafton, Inc., ikinci Alfa testini denemek isteyen oyuncular için, PUBG: New State ön kayıtlarının iOS ve Android platformları üzerinden başladığını açıkladı. Geliştirici ekip eşsiz grafiklere sahip olacak PUBG: New State‘in tamamen ücretsiz olacağını belirtti.

PUBG new state kaç mb yer?

Oyunda bir maçta geçireceğiniz 1 saat, internetinizden ortalama olarak 20 ile 30 MB arası internetinizi harcar. Fakat bu internet, oyun içerisinde mikrofonu açmanız sonucunda artabilir. 4 kişilik takım arkadaşlarınızla sesli konuşmaları açarak bir oyun oynadığınızda 25-40 MB arası internet gidebilir.

PUBG New State mobil mi?

PUBG New State, yeni nesil teknolojilerle geliştirilen bir oyun olduğundan dolayı elbette ki PUBG Mobile’dan çok daha iyi grafiklere sahip. Krafton’un PUBG New State‘de kullandığı en yeni ve önemli teknoloji ise bir mobil oyunu çok öteye taşıyan küresel aydınlatma teknolojisi.

New State nereden indirilir?

Uzun bir süredir merakla beklenen battle royale PUBG oyunu New State nihayet bugün çıkışını yaptı. İlk olarak Şubat 2021 gibi duyurulan PUBG New State‘i Google Play Store veya App Store’u ziyaret ederek indirebilirsiniz.

PUBG new state Ne Zaman Çıkacak 2021?

11 Kasım 2021PUBG: New State / İlk piyasaya sürülme tarihi

PUBG hangi ülkeye ait?

PUBG hangi ülkede geliştirildi? Oyunun fikir babası Brendan Greene İrlandalı bir oyun yapımcısı. PUBG‘yi geliştirmek için katıldığı Bluehole Studio, 2007 yılında Güney Kore’nin Seul şehrinde kurulan bir şirket. PUBG Mobile’ın operasyonunu ise Çinli Tencent Games yürütüyor.

PUBG new state çıktı mı?

11 Kasım 2021PUBG: New State / İlk piyasaya sürülme tarihi

PUBG ne zaman ücretsiz olacak?

Daha önce PC ve konsoldan PUBG oynamak isteyen oyuncuların oyunu satın alması gerekiyordu. Ancak PlayerUnknown’s Battlegrounds artık tamamen ücretsiz oldu. PUBG‘yi ücretsiz oynamak isteyen oyuncular, 12 Ocak 2022 tarihinde yapılacak olan büyük güncellemenin ardından oyuna ücretsiz olarak erişebilecekler.