Grubun adı neden yaşlı amca?

Yaşlı amca grubu kimdir?

Yaşlı Amca, 2012 yılında dijital kayıtlarına başlayan, vokalde ve ritim gitarda Artun Özoğlu, lead gitar ve geri vokalde Sarper Sonbay, bas gitarda Hüseyin Tosun ve davulda ise Barış Kutlu”nun bulunduğu Türk rock grubu.

Yaşlı amca solisti kaç yaşında?

Yaşlı Amca, 2013 yılında solist ve ritim gitar Artun Özoğlu, lead gitarist ve back vokal Sarper Sonbay, bas gitarist Hüseyin Tosun kadrosuyla kuruldu. Kısa sürede “Üçüncü Yeniler” akımının en sağlam ekiplerinden biri oldular.

Yaşlı amcanın kaç tane şarkısı var?

Favorilerinize Ekleyin. Yaşlı Amca, ilkokuldan beri arkadaş olan iki gencin öyküsü.

Yaşlı amca kaç kişilik bir grup?

“Sabaha Kadar” adlı ilk EP’siyle 24 Temmuz’dan itibaren diğer dijital platformlarda da boy gösterecek olan Yaşlı Amca; vokal ve akustik gitarda Artun Özoğlu; lead gitar ve geri vokalde Sarper Sonbay’dan oluşuyor. Gruba bas gitarda Hüseyin Tosun, davulda Barış Kutlu, perküsyonda Numan Tancan eşlik ediyor.

Artun Özoğlu ne mezunu?

Sanatçı bir ailede büyümüş ve Yeditepe Üniversitesi Antropoloji Bölümü bölümünden mezun olduktan sonra da müzik üretmeye karar vermiş. 2014 senesinde müzik piyasasına sürmüş olduğu ”Develerle Yaşıyorum” albümünde yarattığı saykodelik atmosfer ve farklı şarkı sözleriyle hemen ilgi gördü.

Yüzyüzeyken Konuşuruz hangi tür müzik?

Yüzyüzeyken Konuşuruz, Mayıs 2011’de Engin Sevik ve Kaan Boşnak tarafından kurulmuş Türk bağımsız alternatif rock grubudur. Başlarda Kaan Boşnak’ın kendi şarkılarını kaydedip yayınlamasıyla oluşan proje, dinleyicilerinden yoğun ilgi ve beğeni topladı.

Son Feci Bisiklet ne tür müzik yapıyor?

Son Feci Bisiklet, Arda Kemirgent ve Can Sürmen tarafından 2011 yılında Ankara’da kurulmuş bir Türk alternatif rock grubu.

Pinhani Ne tür müzik yapıyor?

Pinhâni, 5 Nisan 2004’te kurulan, alternatif rock türünde müzik yapan bir Türk müzik grubu. Aynı zamanda “Kavak Yelleri” adlı dizinin müziklerini de yapmıştır.

Adamlar Grubu ne tarz?

Adamlar 2013 yılında kurulmuş, vokalist ve gitarist Tolga Akdoğan, gitarist Gürhan Öğütücü, bas gitarist Berat İşçioğlu ve baterist Berkan Tilavel’den oluşan Türk rock grubu.

Can Sürmen Kimdir?

son feci bisiklet ve motto gruplarının bateristi, güzel insan. büyük kolej ve başkent üniversitesi mezunudur. son feci bisiklet ve öfkeli kalablık gruplarının bıyıklı ve teknik sahibi davulcusu.

Pinhani Ne Demek Anlamı?

Pinhan’dan geliyor. Pinhan gizli demek, pinhani ise gizli olan.

Pinhani kimler?

Pinhani Biyografisi 2004 yılında Zeynep Eylül Üçer ve Sinan Kaynakçı tarafından kurulduktan sonra; gitarda Akın Eldes, davulda Cem Aksel’ in de katkılarıyla albümleri ‘İnandığın Masalları’ çıkardılar.

Adamlar Grubun adı neden Adamlar?

Halimden Konan Anlar, Tolga Akdoğan’ın MySpace’de kurduğu bir gruptu. Ekip değişti. Grubun adı da “uzun isimli yeni gruplar” akımı içinde olmamak için Adamlar olarak değiştirildi. Adamlar ismi, çizer Cengiz Üstün’e ait olan karikatür serisi “Adamlar Anti Klişe Timi”nden geliyor.

Yüzyüzeyken Konuşuruz tarzı ne?

Yüzyüzeyken Konuşuruz, Mayıs 2011’de Engin Sevik ve Kaan Boşnak tarafından kurulmuş Türk bağımsız alternatif rock grubudur. Başlarda Kaan Boşnak’ın kendi şarkılarını kaydedip yayınlamasıyla oluşan proje, dinleyicilerinden yoğun ilgi ve beğeni topladı.

Son feci bisikletin solisti kimdir?

2021 Nisan ayında söz ve müziğin grubun solisti Arda Kemirgent’e ait olduğu “Blirim” isimli tekliyi yayınladılar.