Sadakatsizlik gönül kaç yaşında?

Sadakatsiz günlük kaç yaşında?

GÖZDE SEDA ALTUNER KİMDİR? Altuner, 16 Haziran 1982 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Oyuncu Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümü’nden mezun oldu. Seda Altuner oyunculuğun yanı sıra, senaryo yazarı olarak da çalışmalarda bulundu.

Sadakatsiz bahar kaç yaşında?

Sadakatsiz dizisinde Bahar karakterini Yeliz Kıvancı canlandırmaktadır. Yeliz Kıvancı 28 Şubat 1987 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. Güzel oyuncu Beykent Üniversitesi’nde eğitimini tamamladıktan sonra sektöre atılmıştır. Dizide Bahar Tekirdağ’da doğmuş ve 30’lu yaşlarda bir kadındır.

Sadakatsiz Asya kaç yaşında?

Oyuncu, sunucu ve mankenlik yapan Cansu Dere 14 Ekim 1980 tarihinde Ankara’da dünyaya gelmiştir. Anne tarafından İzmir, İstanbul ve Selanik kökenli, baba tarafından ise Bulgaristan kökenlidir. İlk ve orta öğrenimini İzmir’de tamamladı.

Sadakatsiz Nil kaç yaşında?

Sadakatsiz dizisinin Nil karakterine Nazlı Bulum hayat vermektedir. Oyuncu, yapımcı, yönetmen, senarist. 158 boyunda ve 48 kg’dır. 17 Temmuz 1992, İstanbul doğumlu. Kadir Has Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nden 2015 yılında mezun oldu.

Sadakatsiz derin Güçlü kaç yaşında?

Derin Güçlü Yirmi dört yaşında. Tekirdağ’da doğmuş, büyümüş. Yurt dışında Moda Tasarımı’nı bitirmiş.

Meltem Baytok kaç yaşında?

Sadakatsiz dizisinin Cavidan’ı Meltem Baytok, 1 Ocak 1968 yılında doğmuştur. Oyuncu Ankara Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nden mezun olmuştur.

Sadakatsiz dizisinin Bahari kimdir?

YELİZ KUVANCI KİMDİR? Kuvancı, 28 Şubat 1987 tarihinde Ankara’da dünyaya geldi. Ailesi Ankaralıdır. Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü mezunu olan oyuncu, asıl çıkışını 2010’da, Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinde canlandırdığı İnci adındaki müzik öğretmeni karakteriyle yaptı.

Sadakatsiz Bahar çıkıyor mu?

Birsen Altuntaş’ın haberinde oyuncunun Sadakatsiz‘den ayrılacağı belirtildi. Altuntaş haberinde, ”Dizide Melih ve Bahar rollerine hayat veren Ali İl ile Yeliz Kuvancı projeye veda edecek.” dedi. YELİZ KUVANCI KİMDİR?

Cansu Dere kaç yaşında evli mi?

1980 doğumlu olan Cansu Dere, 2022 yılı itibarıyla 42 yaşındadır ve bekardır.

Sadakatsiz Asyanın boyu kaç?

1.76 boyunda olan güzel oyuncu 2000 yılında Miss Turkey 3. güzeli oldu ve profesyonel mankenlik yapmaya başladı. İstanbul Üniversitesi Arkeoloji Bölümü’nü yarıda bırakarak mankenlik mesleğine ağırlık vermiştir.

Sadakatsiz Nazlı Bulum kaç yaşında?

29 yaşında (23 Aralık 1992)Nazlı Bulum / Yaş

Nazlı Bulum hangi dizilerde oynadı?

Sadakatsizşu tarihten beri: 2020
Bartu Benşu tarihten beri: 2018Yarım Kalan Aşklar2020Çıplak Gerçek
Nazlı Bulum/TV şovları

Sadakası Zeki Derin kaç yaşında?

Melis Sezen, 2 Ocak 1997 yılında Silivri’de dünyaya gelmiştir. Şuan Sadakatsiz dizisinde oynayan Türk oyuncudur. İlk olarak Hayat Bazen Tatlıdır dizisinde oynayan Sezen, ardından Siyah İnci dizisinde oynadı. İlk başrol oyunculuğunu Leke dizisinde üstlendi.

Sadakatsiz derini kaç yaşında?

2 Ocak 1997 tarihinde İstanbul, Silivri’de doğan Sezen, lise eğitimini Selimpaşa Atatürk Anadolu Lisesinde tamamladı.

Sadakatsiz Cavidan Hanım kim?

Meltem Baytok, Sadakatsiz dizisinde Cavidan karakterine hayat veriyor. Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen’in başrollerde yer aldığı dizinin kadrosunda yer alıyor. Sadakatsiz‘in Cavidan‘ı Meltem Baytok, Tiyatro bölümünde eğitimini tamamladı.