PUBG ne zaman ücretsiz olacak?

PUBG ne zaman ücretsiz olacak 2021?

Krafton, geçtiğimiz aylarda düzenlenen The Game Awards’da yaptığı açıklamada, PUBG‘nin yeni yılda oynaması ücretsiz (free-to-play) olacağını duyurmuştu. Oyun 12 Ocak tarihinden itibaren oynaması tamamen ücretsiz olarak oyuncu karşısına çıkacak.

PUBG dereceli kaç TL?

12,99 dolar karşılığında (Türkiye’de kur nedeniyle daha ucuz olması fazlasıyla olası) satın alınabilecek bu paket, oyunculara dereceli oyun modunu, kariyer ve madalya sekmelerini, özel maç modunu ve üyelere özel kozmetik eşyaları sunacak.

PUBG battlegrounds kaç TL?

PUBG: BATTLEGROUNDS oynaması ücretsiz bir oyundur, öne çıkan platformlarda kısıtlı platformlar arası oyunu destekler.

PUBG Steam de ne zamana kadar ücretsiz?

sorusu yanıt buldu. PlayerUnknown’s Battlegrounds, 10 Ağustos – 16 Ağustos tarihleri arasında Steam‘de ücretsiz olarak oynanabilecek.

PUBG kaç lira Steam?

Steam üzerinden satışa sunulan oyunun resmi fiyatı 69 liradır.

PUBG yeni sezon ne zaman?

PUBG Mobile M7 Royale Pass Kraliyet Muhafızı, 18 Ocak’ta oyunda yerini aldı. Her ay olduğu gibi, M7 Royale Pass bir ay süreyle oyunda olacak. Dolayısıyla PUBG Mobile M7 Royale Pass, 17 Şubat 2022’de sona erecek. Bir sonraki yeni sezon PUBG Mobile M8 Royale Pass resmi çıkış tarihi 18 Şubat 2022 olarak tahmin ediyoruz.

PUBG ranked paralı mı?

PUBG ücretsiz olacak. Bu sabahın erken saatlerinde gerçekleşen The Game Awards 2021’de bu duyuruyu yapan PUBG ekibi Krafton, açıklamayı bir video ile duyurdu. 12 Ocak’tan itibaren ücretsiz oyunlar kategorisine girecek olan PUBG‘yi Rekabetçi( Ranked) modda oynamak isterseniz yine ödeme yapmanız gerekecek.

PUBG pc’de ücretsiz mi?

Daha önce PC ve konsoldan PUBG oynamak isteyen oyuncuların oyunu satın alması gerekiyordu. Ancak PlayerUnknown’s Battlegrounds artık tamamen ücretsiz oldu. PUBG‘yi ücretsiz oynamak isteyen oyuncular, 12 Ocak 2022 tarihinde yapılacak olan büyük güncellemenin ardından oyuna ücretsiz olarak erişebilecekler.

PUBG ücretsiz nasıl indirilir PC?

PUBG‘yi Steam üzerinden indirmek için; ilk olarak bilgisayarınızda yüklü olan Steam istemcisini açın. Steam üzerinden arama kısmına “PUBG: Battlegrounds” yazın ve oyunun sayfasını görüntüleyin. “Oyunu Oyna” butonuna tıklayın. Bu ilemin ardından indirme işlemi başlayacaktır.

PUBG Steam Plus kaç TL?

BATTLEGROUNDS Plus yükseltme ürünü/DLC, oynaması ücretsize geçildikten sonra 12,99$ karşılığında satılacak.

Steam PUBG ücretli mi?

Oyuncular hiçbir ücret ödemeden oyunu oynayabilecekler. PUBG: Battlegrounds’a para verip oyunun ücretsiz olmasına üzülmeyin, çünkü CS:GO’daki gibi prime hesap mantığı ile işleyecek. Daha önceden PUBG: Battlegrounds’ı satın alan kullanıcıların hesapları otomatik olarak Battleground Plus hesabına geçiş yapacaktır.

PUBG 2022 sezon ne zaman?

PUBG Mobile M7 Royale Pass, 17 Şubat 2022‘de sona erecek. Bir sonraki yeni sezon PUBG Mobile M8 Royale Pass resmi çıkış tarihi 18 Şubat 2022 olarak tahmin ediyoruz.

PUBG kaç TL 2020?

Oyuncuları memnun eden bu haberse oyunun resmi Twitter hesabı tarafından paylaşıldı. Oyun 87 TL olan fiyatında da indirim alacak. 5 Haziran 2020 – Güncelleme: Aşağıdaki linke tıklayarak ücretsiz PUBG fırsatından yararlanabilirsiniz.

PUBG Steam paralı mı?

PUBG: BATTLEGROUNDS’u ücretsiz oynayın.

PUBG Mobile 22 sezon ne zaman gelecek?

Sezonun 16 Eylül 2021 tarihinde bitiminin hemen ardından 17 Eylül 2021 tarihinde 22. Sezonun ilk RP si yani Royal Pass M3 aktif olacaktır.