Türk Telekomdan cihaz nasıl alınır?

Türk Telekomdan faturaya ek telefon nasıl alınır?

Faturaya, yani tarifeye ek telefon nasıl alınır?

  1. Kullandığınız GSM operatörünün size en yakın bayisine gidin,
  2. Bayideki görevliye cep telefonu almak istediğinizi belirtin,
  3. Görevli sizden nüfus cüzdanınızı alarak işlemi yapacak,
  4. Bütçenize uygun telefonu alarak tarifenize ek olarak ödeyebilirsiniz.

11 Ara 2019

Türk Telekom hat üzerinden hangi telefonları veriyor?

ONLINE İŞLEMLER

  • Huawei Y5p. Oppo A5s. Huawei Y5p. …
  • Casper Nirvana C350. Casper Nirvana C350. Huawei MateBook D 15.
  • Hometech Alfa 10TB. Apple iPad 10.2 inç 32 GB Wi-fi 8.Nesil. …
  • Gıgaset A415 Dect Telefon. Gıgaset A690 Dect Telefon. …
  • Modem. TP-Link 11AC vc220. …
  • Honor Magic Watch 2. JBL T205BT. …
  • Samsung Galaxy A01. Akıllı Cihaz Koruma.

Türk Telekom’dan nasıl telefon alınır?

Hat Üstüne Telefon Alma Fırsatından Kimler Faydalanabilir? ​ Mobil hizmetlere ilişkin Türk Telekom faturalı hatlarının ödeme performansı olumlu olan veya Kredi Kayıt Bürosundan Sorgulanacak Risk Raporu olumlu değerlendirilen TC uyruklu müşteriler yararlanabilir.

Türk Telekom puan sorgulama nasıl yapılır?

Servis Bilgisi

  1. TC Kimlik Numaranızı ve doğum tarihinizi aralarında boşluk bırakarak yazıp 1122’ye göndererek ya da Türk Telekom Online İşlemler Uygulaması üzerinden servisten faydalanabilirsiniz. ( …
  2. Servis ücreti tüm vergiler dahil (KDV ve ÖİV) 17,50 TL’dir.

Fatura üzerine telefon alma kaç taksit?

Kaç taksite kadar kredi kullanabilirim? Akıllı Telefon ve Notebooklarda 12 ay, Tabletlerde 6 ay, Aksesuar ürünlerinde ise 36 aya varan taksit avantajlarından faydalanabilirsiniz. *Yasal olarak, fiyatı 5.000 TL üzerinde olan cep telefonları için kullandırılan kredilerin vadesi maksimum 3 aydır.

Cihaz almak icin kaç puan lazım?

Birikmiş puanınız 1000 puan ise 1000 TL’lik cihaz, 6000 puan ise 6000TL ve üzeri bir cihaz almaya hak kazanmış olursunuz. Vodafone de faturalarınız her ay düzenli bir şekilde ödediğiniz zaman müşteri skoru yükselecek ve buna bağlı olarak alacağınız cihazda değişmiş olacaktır.

Türk Telekom eskiyi getir yenisini al hangi telefonlar?

ESKİ AKILLI TELEFON GERİ ALIM FİYATI CİHAZ DEĞİŞİMİ SONUCU ÖDEYECEĞİNİZ iPHONE 12 64GB AYLIK TAKSİTİ
HUAWEI P40 Pro ₺3.760 ₺2.842
SAMSUNG S20 ₺3.591 ₺2.907
APPLE iPhone 8 Plus ₺3.506 ₺2.939
HUAWEI P30 Pro ₺3.506 ₺2.939

Fatura üzerine telefon almak için ne gerekir?

Kullandığınız GSM operatörünün size en yakın bayisine gidin, Bayideki görevliye cep telefonu almak istediğinizi belirtin, Görevli sizden nüfus cüzdanınızı alarak işlemi yapacak, Bütçenize uygun telefonu alarak tarifenize ek olarak ödeyebilirsiniz.

Türk Telekom’dan telefon alınır mı?

Türk Telekom ayrıcalığı ile son model akıllı telefon veya fiyat performans telefonlarına tarifeye ek, internet paketli, peşin ödeme veya taksit planlama sistemi ile sahip olabilirsiniz. Taahhütlü telefon almak isterseniz tarifeye ek seçeneklerden faydalanabilirsiniz.

4441444 den müşteri temsilcisine nasıl bağlanılır?

İlk olarak 444 1 444 müşteri temsilciliği numarası tuşlanır. Daha sonra robot sesi duyulur duyulmaz 1’e basılır. En son işlemde ise müşteri hizmetlerine direk bağlanmak için sırasıyla 1, 3, 1 ve 4’e basılır.

Findeks puanımı nasıl öğrenirim?

Kredi Notunuz Cebinizde Hemen Akbank Mobil uygulmasını indirerek akıllı cep telefonunuzdan kredi notunuzu (Findeks risk raporunuzu) öğrenebilirsiniz. Kredi notu öğrenme işleminizi Akbank Mobil’de “Başvurular” menüsü altındaki “Risk Raporu (KKB)” sekmesinden yapabilirsiniz.

Puanımı nasıl öğrenirim?

Bankalar aracılığıyla notunuzu öğrenmenin iki yolu var. Banka şubesinden notunuzu öğrenmek istiyorsanız, şubeden bunu rica edebilir ya da kredi başvurusu yaptığınızda öğrenebilirsiniz. Eğer şubeye gitmeden halletmek istiyorum diyorsanız, internet bankacılığını kullanabilirsiniz.

Cihaz taksitleri kaç ay?

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu, daha önceki kararında 3.500 TL ve üzeri fiyata sahip olan cep telefonları için kullandırılan kredilerde, telefon taksit sayısını 6 aydan 3 aya düşürmüş, fiyatı 3.500 TL altı olan cep telefonları için ise telefon taksit sayısı 12 ay olacak şekilde belirlemişti.

5000 TL telefon kaç taksit?

Yapılan açıklamada “Cep telefonu alımı amacıyla kullandırılan tüketici kredilerindeki vade sınırının, fiyatı 5.000 TL ve altında olan cep telefonları için 12 ay, fiyatı 5.000 TL‘nin üzerinde olan cep telefonları için 3 ay olarak belirlenmesine karar verildi.” ifadeleri kullanıldı.

Vodafone kac puana telefon?

Cihaz sahibi olmak için yeterli bir puanınız bulunuyor ise en yakın Vodafone bayisine giderek cihaz satın alabilirsiniz. Birikmiş puanınız 1000 puan ise 1000 TL’lik cihaz, 6000 puan ise 6000TL ve üzeri bir cihaz almaya hak kazanmış olursunuz.