Taylan Antalyalı hangi takımı tutuyor?

Taylan Antalya’nın tişörtünde ne yazıyordu?

Instagram hesabından bir arkadaşının story’sini kendi takipçileriyle paylaşan futbolcunun tişörtünde gökkuşağı renkleriyle ‘Powered by Pride’ (Gururla destekliyorum) yazması tepkilere neden oldu. Sosyal medyada bazı kullanıcılar futbolcuyu desteklerken bazı kullanıcılar ve futbol yorumcuları da tepki gösterdi.

Taylan Antalyalı hangi mevki?

Orta sahaTaylan Antalyalı / PozisyonOrta saha pozisyonu, futbolda oyuna yön veren ve defans ile forvet arasında köprü görevi gören pozisyondur. Temel amaçları rakip takımların topunu kapmak ve gerçekleştirdiği atakları kesmek, topa sahip olmak ve forvetleri beslemektir. Vikipedi

Taylan Antalyalı kaç maç ceza aldı?

TFF’den yapılan açıklamada, Spor Toto Süper Lig’de Atakaş Hatayspor ile oynanan maçta kırmızı kart gören Taylan Antalyalı‘ya Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından verilen 2 maç men ve 8 bin 500 lira para cezasının, Tahkim Kurulu tarafından bir maç men ve 4 bin 250 lira para cezası olarak düzeltildiği bildirildi …

Galatasaraylı Taylan hangi takımdan geldi?

Taylan Antalyalı, ön libero, merkez orta saha ve 10 numara bölgelerinde oynayabilmektedir. 2012 senesinde Bucaspor ile profesyonel sözleşme imzalayan 1.80 metre boyundaki Taylan Antalyalı, BB. Erzurumspor formasıyla sergilediği başarılı performansın ardından 2019-2020 sezonunda Galatasaray‘a transfer oldu.

Taylan’ın giydiği tişört ne anlama gelir?

Türkçesi ‘Gururla destekliyorum’ anlamına gelen tişörtüyle tatil yaptığı villada arkadaşıyla çektirdiği fotoğrafı Instagram’ın ‘Hikaye’ bölümünden paylaşan Taylan, gelen tepkilerin ardından fotoğrafı sildi.

Taylan Ne tişörtü giydi?

Futbolcu Instagram hesabından bir arkadaşının story’sini kendi takipçileriyle paylaştı. Fotoğrafta gökkuşağı renkleriyle ‘Powered by Pride’ yazan tişört giyiyordu.

Taylan Antalyalı kaç para?

2022-23 sezonu sonuna kadar kontratı olan Taylan‘ın, G.Saray yönetiminden gelen 3 senelik yeni teklifi hemen kabul etti ve alacağı ücreti sormadan imzayı attı. Yıllık 2.2 milyon TL alan 26 yaşındaki orta sahanın şartlarının iyileştirildiği belirtildi. Taylan Antalyalı: “Galatasaray benim çocukluk hayalimdi.

Taylan Antalyalı kaç kg?

75 kgTaylan Antalyalı / Kilo

Abdullah Avcı kac mac ceza yedi?

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı‘ya 1 maç men ve 13 bin TL para cezası verdi. Kurul ayrıca, Hatayspor maçında kırmızı kart gören Galatasaraylı oyuncu Taylan Antalyalı’ya da 2 maç men cezası uyguladı.

Taylanin cezası ne kadar?

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Tahkim Kurulu, Galatasaraylı futbolcu Taylan Antalyalı’ya Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından verilen 2 maçtan men ve 8 bin 500 TL para cezasını, 1 maçtan men ve 4 bin 250 bin TL para cezasına indirdi.

Taylan Antalyalı ne kadar maaş alıyor?

2022-23 sezonu sonuna kadar kontratı olan Taylan‘ın, G.Saray yönetiminden gelen 3 senelik yeni teklifi hemen kabul etti ve alacağı ücreti sormadan imzayı attı. Yıllık 2.2 milyon TL alan 26 yaşındaki orta sahanın şartlarının iyileştirildiği belirtildi. Taylan Antalyalı: “Galatasaray benim çocukluk hayalimdi.

Ömer Bayram nereden geldi?

Hollanda’nın Breda kentinde bir Kayseri’den göç etmiş Türk işçi ailenin çocuğu olarak dünyaya gelen Ömer Bayram, futbola PCP Breda altyapısında başladı. Daha sonra Baronie van Breda ve NAC Breda altyapılarında forma giydi. 2009 yılında profesyonelliğe geçiş mukavelesi imzalayarak as takıma alındı.

Taylan Neden linç yedi?

Tişörtü giydiği fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşan Antalyalı, bu tişörtü giymesi sebebiyle TV100’de yayımlanan “VAR Odası” isimli futbol yorum programında linç edildi.

Pride tişörtü nedir?

“Powered by pride” yazılı tişörtler, spor giyim markası Puma’nın The Out Foundation’la işbirliğine giderek hazırladığı koleksiyona ait bir ürün. The Out Foundation, LGBTİ’lerin spor dünyasında karşılaştığı engellerin kaldırılması amacı güden bir kuruluş.

Taylan tişört ne yazıyor?

Galatasaray’ın milli yıldızı Taylan Antalyalı, üzerinde “Powered by pride” (Gururla destekliyorum) yazan ve gökkuşağı renkleriden oluşan tişörtü nedeniyle sosyal medya ve bazı futbol yorumcuları tarafından homofobik tepkilerin hedefine yerleşti.