Galatasaraylı Taylan kaç yaşında?

Taylan Antalyalı ne kadar maaş alıyor?

2022-23 sezonu sonuna kadar kontratı olan Taylan‘ın, G.Saray yönetiminden gelen 3 senelik yeni teklifi hemen kabul etti ve alacağı ücreti sormadan imzayı attı. Yıllık 2.2 milyon TL alan 26 yaşındaki orta sahanın şartlarının iyileştirildiği belirtildi. Taylan Antalyalı: “Galatasaray benim çocukluk hayalimdi.

Taylan Antalyalı kaç maç ceza aldı?

TFF’den yapılan açıklamada, Spor Toto Süper Lig’de Atakaş Hatayspor ile oynanan maçta kırmızı kart gören Taylan Antalyalı‘ya Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından verilen 2 maç men ve 8 bin 500 lira para cezasının, Tahkim Kurulu tarafından bir maç men ve 4 bin 250 lira para cezası olarak düzeltildiği bildirildi …

Taylan Antalya’nın tişörtünde ne yazıyordu?

Instagram hesabından bir arkadaşının story’sini kendi takipçileriyle paylaşan futbolcunun tişörtünde gökkuşağı renkleriyle ‘Powered by Pride’ (Gururla destekliyorum) yazması tepkilere neden oldu. Sosyal medyada bazı kullanıcılar futbolcuyu desteklerken bazı kullanıcılar ve futbol yorumcuları da tepki gösterdi.

Taylan Antalyalı Galatasaray hangi takımdan geldi?

Taylan Antalyalı, ön libero, merkez orta saha ve 10 numara bölgelerinde oynayabilmektedir. 2012 senesinde Bucaspor ile profesyonel sözleşme imzalayan 1.80 metre boyundaki Taylan Antalyalı, BB. Erzurumspor formasıyla sergilediği başarılı performansın ardından 2019-2020 sezonunda Galatasaray‘a transfer oldu.

Kerem aktürkoğlu Galatasaray’dan kaç para alıyor?

Takvim’in haberine göre; 23 yaşındaki Kerem‘in 900 bin lira olan yıllık maaşı 9 kat zam yapılarak 8 milyon liraya çıkarılacak. Böylece yıldız futbolcu bir anda takımın en çok kazanan yerli futbolcularından birisi olacak.

Feghouli ne kadar maaş alıyor?

Galatasaray Yönetimi, yıllık toplam maliyeti 4.1 milyon euroyu bulan Feghouli‘nin garanti maaşını 3.8 milyon eurodan 2.5 milyon euro seviyesine düşürmek istiyor.

Abdullah Avcı kac mac ceza yedi?

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı‘ya 1 maç men ve 13 bin TL para cezası verdi. Kurul ayrıca, Hatayspor maçında kırmızı kart gören Galatasaraylı oyuncu Taylan Antalyalı’ya da 2 maç men cezası uyguladı.

Taylanin cezası ne kadar?

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Tahkim Kurulu, Galatasaraylı futbolcu Taylan Antalyalı’ya Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından verilen 2 maçtan men ve 8 bin 500 TL para cezasını, 1 maçtan men ve 4 bin 250 bin TL para cezasına indirdi.

Taylan’ın giydiği tişört ne anlama gelir?

Türkçesi ‘Gururla destekliyorum’ anlamına gelen tişörtüyle tatil yaptığı villada arkadaşıyla çektirdiği fotoğrafı Instagram’ın ‘Hikaye’ bölümünden paylaşan Taylan, gelen tepkilerin ardından fotoğrafı sildi.

Taylan Ne tişörtü giydi?

Futbolcu Instagram hesabından bir arkadaşının story’sini kendi takipçileriyle paylaştı. Fotoğrafta gökkuşağı renkleriyle ‘Powered by Pride’ yazan tişört giyiyordu.

Taylan Antalyalı hangi takimlarda oynadi?

Taylan Antalyalı

Kişisel bilgileri
2016-2017 → Hacettepe (kiralık) 27
2017-2019 BB Erzurumspor 64
2019- Galatasaray 66
Toplam 211

Taylan Antalyalı hangi kulüplerde oynadı?

Kariyerine Muğlaspor’da başlayan oyuncu sırasıyla Bucaspor, Gençlerbirliği, Kayseri Erciyesspor, Hacettepe, Erzurumspor formalarını giymiştir. Erzurumspor’da gösterdiği performans ile Galatasaray’lı kurmayların dikkatini çeken Taylan Antalyalı 2019-20 sezonu başında Galatasaray’ın yolunu tutmuştur.

Kerem Aktürkoğlu ne kadara imza attı?

Kerem Aktürkoğlu, milli takım dönüşünde Galatasaray ile 5.5 yıllık sözleşmeye imza atacak. Kerem‘in yıllık 900 bin TL olan ücretine de ciddi bir artış yapılacak. Detayları aktaran A Spor muhabiri Emre Kaplan, “Genç oyuncu ile 2026 yılına kadar anlaşma sağlandı ve yıllık 8 milyon TL’den 5.5 yıllık sözleşme imzalanacak.

Babel kaç para alıyor?

4,16 milyon EUR (2011)Ryan Babel / Maaş

Muslera ne kadar para alıyor?

Yıllık 2,5 milyon Euro alacağı kaydedilen Muslera, yeni sözleşmesiyle birlikte Galatasaray’da 13 yıl aralıksız görev yapmış olacak. Yıldız file bekçisi geride kalan 9 sezonunda 5 şampiyonluk, 4 Türkiye Kupası ve 5 de Süper Kupa zaferi yaşadı.