Türk Telekom yurt dışında çekiyor mu?

Türk Telekom yurt dışında çeker mi?

Tarifen Yurt dışında Servisi ile günlük 39,78 TL’ye yurt içi tarifenizdeki her yöne dakika, mesaj ve internetinizi yurt dışında özgürce kullanabilirsiniz. … 11 Şubat 2021 tarihi itibarıyla “Tarifen Yurt Dışında Servisinin ‘nin ücreti KDV ve ÖİV dahil 39,78 TL olarak güncellenmiştir.

Türk Telekom hangi ülkede çekiyor?

*14.08.2018 tarihi itibarıyla Uruguay, Kongo Cumhuriyeti, Meksika, El Salvador, Antigua&Barbuda, Montserrat, Kazakistan ve Mısır ülkeleri servisin geçerli olduğu ülkeler arasına eklenmiştir.

Türk Telekom hattımı yurt dışına nasıl açabilirim?

Yurtdışına çıkmadan önce faturalı/faturasız hattınızın uluslararası dolaşıma (roaming) açık olduğundan emin olmalısınız.

  1. AC yazıp 5555’e ücretsiz SMS göndererek.
  2. *150# yazıp arama tuşuna basarak.
  3. Türk Telekom Müşteri Hizmetleri’ni arayarak (444 1 444)
  4. Türk Telekom Mobil Online İşlemler uygulamasından.

Paketim yurt dışında geçerli mi?

Yurt içinde kullandığınız tarifeniz ve paket abonelikleriniz yurt dışı kullanımlarınızda geçerli değildir. Yurt dışında gittiğiniz ülkede geçerli herhangi bir yurt dışı paketiniz yoksa, Turkcell Dünya Tarifesi üzerinden ücretlendirilirsiniz.

Yurtdışında telefon çeker mi?

– Yurt dışına çıkmadan önce mutlaka kullandığınız telefon hattı operatörünün iletişim merkezlerini ziyaret edin ya da çağrı merkezine ulaşarak hattınızın uluslararası dolaşıma açılması için izin verin. Ayrıca telefonunuzun arama ekranına *121# ya da *150# tuşlayarak da hattınızı yurt dışı kullanımına açabilirsiniz.

Türk Telekom yurtdışı nasıl kapatılır?

Yurt dışında paketsiz internet kullanımınızın hiçbir zaman durdurulmasını istemiyorsanız IPTAL Yurt Disi FUS yazıp 5555’e gönderebilirsiniz.

Telefonumu yurt dışında nasıl kullanabilirim?

Yurt dışına çıkmadan önce mutlaka kullandığınız telefon hattı operatörünün iletişim merkezlerini ziyaret edin ya da çağrı merkezine ulaşarak hattınızın uluslararası dolaşıma açılması için izin verin. Ayrıca telefonunuzun arama ekranına *121# ya da *150# tuşlayarak da hattınızı yurt dışı kullanımına açabilirsiniz.

* 151 nedir?

Hattınızı yurtdışı kullanımına açma servisimizdir. *151# yurtdışında geçerli paket satın alma servisimiz, üstelik *151# yurtdışındayken de ücretsiz. Gizli numaralardan gelen aramaları engelleme servisimizdir.

Türk Telekom yurtdışı paket nasıl yapılır?

Türk Telekom mobil hat sahibi olanlar:

  1. YURTDISI RAHAT yazıp 5555 ‘e gönderin. Yurtiçinden 5555’e gönderilen kayıt SMS’leri ücretsizdir.
  2. 444 1 500 Türk Telekom Müşteri Hizmetleri’ni arayın.
  3. Türk Telekom mağazalarına gelin.

Yurt dışındaki birine nasıl ulaşılır?

Yurt dışındaki sevdiklerinizle avantajlı fiyatlarla mesajlaşmak için tıklayın….Türkiye’den yurt dışındaki bir numarayı arayabilmek için sırasıyla,

  1. Türkiye uluslararası çıkış kodu(00)*,
  2. Aranılan kişinin ülke kodu**,
  3. Aranılan kişinin kullandığı şebekenin prefiksi,
  4. Aranılan kişinin numarasını tuşlayabilirsiniz.

Turkcell tarifem yurtdışında geçerli mi?

Turkcell‘in Tarifen Yurt Dışında Geçerli Özelliği ile Türkiye’deki tarifenizdeki internet, dakika ve mesajların tamamını ek hiçbir işlem yapmadan yurt dışında 26 ülkede kullanabilirsiniz.

Yurt dışı paketi nasıl yapılır?

Türkiye’den yurt dışı yönüne yapılan kullanımlar kapsam dahilinde değildir. Paketi almak için AVANTAJ YURTDISI yazıp ve iptal etmek için IPTAL AVANTAJ YURTDISI yazıp 2200’e gönderebilirsiniz. Paketinizi almak için 2200’e gönderilen SMS’ler yurt içinde ve yurt dışında ücretsizdir.

Yurtdışına çıkınca hat kapanır mı?

Telefon hattınız siz açtırana kadar yurt dışı kullanımına kapalı oluyor. Hattınızı yurt dışı kullanımına açtırmazsanız ne arama yapabilirsiniz, ne aranabilirsiniz, ne de mesaj atabilirsiniz.

Yurt dışından gelen telefon kaç ay kullanılır?

Yurt dışından getirilen cihazlar, yurda giriş tarihinden itibaren 120 gün kayıt yaptırmadan kullanılabilmektedir. Belirtilen süre içerisinde kayıt işlemi gerçekleştirilmeyen cihazlar kayıt dışı olmaları sebebiyle iletişime kapatılmaktadır.

Telefon yurtdışına nasıl kapatılır?

Yurt dışında 4G servisini nasıl kapatabilirim? 4G YURTDISI KAPAT yazıp yurt içinde; 7048, 7000, yurt dışında ise; +905427048000, +905427000000’e SMS göndererek iptalini sağlayabilirsiniz. Yurt dışı 4G iptal işlemi talebinizden sonra 24 saat içerisinde gerçekleşmektedir.