PUBG yapan adam kim?

PUBG mobilin sahibi kim?

PUBG MOBILE, Tencent Games çatısı altında Lightspeed & Quantum Studios tarafından bağımsız olarak geliştirilen ve resmi PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS lisansına sahip mobil bir Battle Royale oyunu. Global olarak Mart 2018’de yayınlandı.

PUBG kuran kişi kim?

Krafton
PUBG Corporation
PUBG: Battlegrounds/Geliştiriciler

PUBG en iyi oynayan adam kim?

Dünyanın en ünlü PUBG Mobile oyuncularından biri olan Paraboy, Nova XQF’den oynayan Çinli bir oyuncu. Kısa süre önce tamamlanan PEC 2020’de MVP ödülünü aldı. Takımı Nova XQF, bu yıl PEL Sezon 2’yi ve PEC 2020’yi kazandı.

PUBG dünya birincisi kim?

PUBG MOBILE Dünya Şampiyonası 2021’in (PMGC) kazanan takımı Nova Esports oldu. Genel sıralamada şampiyonayı ilk sırada tamamlayan Nova Esports, toplamda 222 puan ve 101 öldürme sayısıyla 1.5 milyon doların üzerinde büyük ödülün de sahibi oldu.

PUBG yapan adam nereli?

Oyunun fikir babası Brendan Greene İrlandalı bir oyun yapımcısı. PUBG‘yi geliştirmek için katıldığı Bluehole Studio, 2007 yılında Güney Kore’nin Seul şehrinde kurulan bir şirket.

PUBG Mobile yi hangi ülke yaptı?

Mobil battle-royale oyunlarının artmasıyla birlikte PUBG Mobile 9 Şubat 2018’de Çin’de ilk çıkışını yaptıktan sonra 19 Mart 2018’de Android ve İOS platformları için ücretsiz olarak yayınlandı.

PUBG Mobile ne kadara satildi?

2020 yılı baz alındığında PUBG Mobile 1.3 milyar dolar ile ilk sırada. Garena Free Fire yaklaşık 300 milyon dolar elde etmeyi başarmış. Knives Out oyunu 260 milyon dolar, Call of Duty: Mobile ise 220 milyon dolara imza attı.

PUBG kim satin aldi?

Güncelleme: Tencent’in sahibi olduğu oyun, haklarını satın aldığı PUBG Mobile. Oyunun PC ve konsol sürümü, Bluehole Studio’ya ait.

PUBG Mobile kurucusu kimdir nerelidir?

Oyunun fikir babası Brendan Greene İrlandalı bir oyun yapımcısı. PUBG‘yi geliştirmek için katıldığı Bluehole Studio, 2007 yılında Güney Kore’nin Seul şehrinde kurulan bir şirket. PUBG Mobile‘ın operasyonunu ise Çinli Tencent Games yürütüyor.

PUBG Mobile kime satıldı?

Güncelleme: Tencent’in sahibi olduğu oyun, haklarını satın aldığı PUBG Mobile. Oyunun PC ve konsol sürümü, Bluehole Studio’ya ait.

PUBG hangi ülkeye ait?

PUBG hangi ülkede geliştirildi? Oyunun fikir babası Brendan Greene İrlandalı bir oyun yapımcısı. PUBG‘yi geliştirmek için katıldığı Bluehole Studio, 2007 yılında Güney Kore’nin Seul şehrinde kurulan bir şirket. PUBG Mobile’ın operasyonunu ise Çinli Tencent Games yürütüyor.

PUBG Türkiye birincisi kim?

PUBG Mobile Pro League (PMPL) Türkiye 1’inci sezonunu şampiyonu Next Rüya Gaming oldu.

PUBG kaç kişi oynuyor?

Yaklaşık 4 ay önce Android ve iOS için kullanıma sunulan PUBG Mobile, muhteşem bir başarıya imza attı. Toplamda 100 milyon indirilmeyi aşan oyunun günlük oyuncu sayısı ise 14 milyonun üzerinde.

PUBG turnuvasını kim kazandı?

Çinli kadro NewHappy, tüm turnuva boyunca 1,3 milyon ABD dolarının üzerinde bir ödül kazanarak PGC 2021 Şampiyonu unvanını aldı.

PUBG Dünya Şampiyonası Ne Zaman?

S2G Esports, Futbolist, 1907 Fenerbahçe Espor, Beşiktaş Espor ve Kaos Next Rüya Gaming bunu başardığı takdirde Türkiye finallere en çok takım gönderen ülke olarak da bir rekorun sahibi olacak. PMGC 2021 Büyük Finalleri ise 21-23 Ocak 2022 tarihleri arasında yapılacak.