Ziraat Bankasi Genel Mudurluk nerede?

Ziraat Bankası Genel Müdürlüğü hangi şehirde?

Ziraat Bankası Genel Müdürlüğü 39.939339 enlem ve 32.853935 boylamda yer almaktadır. Altındağ ilçesine bağlıdır. Ziraat Bankası Genel Müdürlüğü haritası Ankara ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir.

Ziraat Bankası Genel Müdürü kim?

Alpaslan Çakar (Mar 2021–)Ziraat Bankası / CEO

Ziraat Bankası şikayet nereye yapılır?

0850 258 00 00 Müşteri iletişim Merkezi’ne iletiniz.

Ziraat Bankası Genel Müdür Yardımcısı Kimdir?

Bankanın internet sitesinde yer alan bilgilere göre, sadece Yüksel Cesur genel müdür yardımcılığı görevine devam ederken, yeni atanan genel müdür yardımcıları Emrah Gündüz, Mehmet Şükrü Taşçı, Ferhat Pişmaf, Cüneyt Sağlık, Recep Türk oldu.

Ziraat bankası nereye bağlı?

Cumhurbaşkanlığı genelgesiyle Merkez Bankası, BDDK, SPK’nın yanısıra Ziraat Bankası, Halk Bankası, Vakıflar Bankası ve Türkiye Kalkınma Bankası‘ndan oluşan kamu bankaları da Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’a bağlandı.

Alpaslan Çakar nerede doğdu?

Yönetim Kurulu Başkanı 1953 yılında Erzurum Aşkale’de doğdu. 1972 yılında Erzurum İmam Hatip Lisesi’nden, 1978 yılında Erzurum Atatürk Üniversitesi İşletme Fakültesi İşletme Yönetimi Bölümü’nden mezun oldu.

Ziraat Bankası Genel Müdürü kim nereli?

Hüseyin Aydın, 1959 yılında Artvin’in Borçka ilçesinde doğdu. 15 Temmuz 2011 tarihinde Ziraat Bankası Genel Müdürlüğüne atanan Hüseyin Aydın, Türkiye Bankalar Birliği Başkanlığı görevini de yürütmektedir.

Ziraat Bankası hangi partinin?

Ziraat Bankası A.Ş., Türkiye’deki faaliyet gösteren altı kamu bankasından biri. 1863 yılında Osmanlı Devleti döneminde Midhat Paşa tarafından kurulan Memleket Sandıkları’nın devamı niteliğindedir….Ziraat Bankası

Slogan Bir bankadan daha fazlası
Tip Banka
Tür Finansal hizmetler
Kuruluş 20 Kasım 1863
Kurucu Ahmed Şefik Midhat Paşa

Banka ile ilgili şikayetler nereye yapılır?

Bankalarla ilgili herhangi bir sorun yaşadığınızda, bankanın şikayet birimine ya da Türkiye Hakem Heyeti’ne şikayetlerinizi iletebilirsiniz. Bir kurumun denetlenmesinde en önemli neden şikayetlerdir. Bankalarda insanlara hizmet ettiği için yapılan şikayetler önemli bir yer kaplar.

Banka şubesi nereye şikayet edilir?

4982 sayılı Bilgi Edinme Hakkı Kanunu çerçevesinde yapılacak bilgi ve belge talepleri www.bddk.org.tr adresindeki “Bize Ulaşın” linkinde yer alan ilgili formlar doldurularak yapılması gerekmektedir.

Ahmet Ortatepe kimdir?

Ahmet Ortatepe, 6 Mayıs 2019 tarihinden itibaren Ziraat Katılım Bankası A.Ş. Kredi Politikaları Genel Müdür Yardımcısı olarak görevine devam etmektedir. 1973 yılında Kahramanmaraş’ta doğmuştur.

Ziraat Bankası özel mi devlet mi?

Türkiye’de kamu mevduat bankası olarak hizmet veren devlet bankaları şu şekildedir: T.C. Ziraat Bankası: Türkiye’nin ilk bankasıdır ve 1863 yılında kurulmuştur. Bireysel ve kurumsal müşterilere hizmet vermekte olup mevduat, kredi ve kredi kartı gibi ürünler sunmaktadır.

Ziraat Bankasının ne kadarı devletin?

Ziraat Bankası yüzde 100 Türk sermayesi ile kurulmuş, tüm hisseleri ile devlete ait bir kamusal sermayeli bankadır.

Çakar nereli?

Ahmet Çakar, 30 mart 1962 tarihinde Çankırı’da doğmuştur. Babası da bir doktor olan Ahmet Çakar 1980 yılında İstanbul Erkek Lisesi’ni bitirdikten sonra aynı yıl İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde Tıp eğitimine başladı. 1986 yılında pratisyen hekim olarak olarak göreve başladı.

Ziraat Bankası Genel Muduru nereli?

Hüseyin Aydın, 1959 yılında Artvin’in Borçka ilçesinde doğdu. Lisans eğitimini Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi Ekonomi Fakültesi’nde tamamlayan Hüseyin Aydın, meslek hayatına ise Ziraat Bankası‘nda Müfettiş Yardımcısı olarak başladı.