Tivibu aylık kaç lira?

Türk Telekom Tivibu ne kadar?

Tivibu’lu Evde İnternet Kampanyası

İnternet Paketi (‘e kadar) Tivibu Paketi Yalın/Alo Paket Tercih Edenler İçin Fiyatlar (24 Ay)
24Mbps Limitsiz İnternet Tivibu Süper (UYDU) ₺147,00
16Mbps Limitsiz İnternet Tivibu Aile (IPTV) ₺125,00
24Mbps Limitsiz Fiber İnternet ₺133,00
16Mbps Limitsiz İnternet Tivibu Sinema (IPTV) ₺132,00

Tivibu ücreti nasıl ödenir?

Mobil Online İşlemler Merkezi Uygulamamıza TCKN ile giriş yaptıktan sonra Şimdi Öde butonundan kredi kartı ile, 444 5 444 ve 444 0 375 Müşteri Hizmetlerimizi arayarak fatura bilgisi ve kredi kartı ile fatura ödeme menüsünden ödemenizi yapabilirsiniz.

Tivibu paketinde neler var?

Tivibu Ev veya Uydu teknolojisine göre sunulan farklı seçenekler ile, Sinema TV, Sinema Aile, Sinema Aksiyon, Sinema 1001, Sinema Yerli ve Sinema Komedi kanallarında 7/24 film izleyin; Discovery, History Channel ve BBC Earth gibi en kaliteli belgesel kanallarına TV, bilgisayar, tablet ya da cep telefonunuzdan kolayca …

Tivibu için internet gerekli mi?

Tivibu, internet üzerinden veri akışı ile gerçekleşen bir hizmet olduğu için Tivibu GO’ya bağlantı gerçekleştirdiğiniz internet paketinin kotası etkilenecektir.Tivibu GO Aile Paket’e bağlanılması halinde aşağıdaki bilgilerin dikkate alınması gerekir.

Tivibu sadece TTNET için mi?

Şimdiye dek sadece TTNET abonelerinin kullanabildiği Tivibu, beklentilere cevap verecek şekilde tüm internet kullanıcılarına açıldı.

Tivibu nedir ne işe yarar?

Tivibu Cep ile yerli ve yabancı onlarca TV kanalına ulaşabilir canlı yayınları istediğiniz zaman durdurup geri alabilir, pek çok film ve diziye istediğiniz an ulaşabilir, kaçırdığınız yerli dizileri 1 hafta süresince kaydetmenize gerek kalmadan tekrar seyredebilirsiniz.

Tivibu ödemesi nereden yapılır?

Tivibu fatura ödeme işlemi tercihe bağlı olarak internet üzerinden kredi kartı bilgileri ile çağrı merkezinden otomatik ödeme talimatı ile ya da Türk Telekom fatura ödeme merkezlerine şahsen gidilerek yapılabiliyor.

Türk Telekom faturamı nasıl öderim?

Online İşlemler Uygulamasında ayarlar menüsündeki Otomatik Fatura Ödemesi bölümünden kredi kartınız ile, 9333’ü arayarak Fatura Ödeme menüsünden kredi kartınız ile, 444 1 444 Müşteri Hizmetlerimizi arayarak fatura bilgisi ve kredi kartı ile fatura ödeme menüsünden Otomatik Ödeme Talimatı verebilirsiniz.

Tivibu’da hangi kanallar var?

Tivibu Ev veya Uydu teknolojisine göre sunulan farklı seçeneklerle, Premiere League, NBA, MotoGP, Formula 1 , Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi , Kadınlar Basketbol Süper Ligi maçları dahil futboldan basketbola, tenisten golfe dolu dolu spor keyfini yaşayın;Discovery, History Channel ve National Geographic gibi en …

Tivibu sinema paketinde hangi kanallar var?

Tivibu Ev veya Uydu teknolojisine göre sunulan farklı seçenekler ile, Sinema TV, Sinema Aile, Sinema Aksiyon, Sinema 1001, Sinema Yerli ve Sinema Komedi kanallarında 7/24 film izleyin; FX, Fox Crime gibi dünyanın en popüler dizi kanallarındaki dizileri Amerika yayını ile aynı anda veya hemen sonra takip edin; Discovery …

Tivibu uydu mu internet mi?

Uydu altyapısı üzerinden internet gerekmeden, Tivibu uydu cihazı ile erişebileceğiniz televizyon hizmetidir.

Tivibu Go internetsiz çalışır mı?

kullanmak için tek şartı internete bağlanabilmek olan servis. daha önce bahsettiğim, nat geo vb belgesel kanallarını internetten izleyememe sorununa çözüm sunuyor. 24 aylık söze aylık 5.90 tl. süper.

Tivibu Ev için TTNET şart mı?

TTNET abonesi olmayanlar Tivibu Web, Tivibu Cep ve Tivibu Akıllı TV aboneliklerini başlatabiliyor ve Tivibu‘nun hizmet tarifesine karşılaştırmalı olarak baktığımızda TTNET abonesi olmayanların aylık 2 TL, yıllık da 30 TL gibi bir ücret farkıyla Tivibu‘ya abone olabileceklerini görüyoruz.

Tivibu için TTNET abonesi olmak şart mi?

TTNET ürünü olan Tivibu‘ya abone olmak için internete abone olmak zorunda değilsiniz.

Tivibu özellikleri nelerdir?

Tivibu uydu cihazının teknik özellikleri nelerdir?

  • 1 Adet USB 2.0 Girişi.
  • Irdeto Şifreleme Sistemi Desteği.
  • Smart Card – Cihaz Eşleşmesi Desteği.
  • DVB-S2 Desteği.
  • 512 MB RAM.
  • 2000 TV ve Radyo Kanalı Hafızası
  • 3D / 2D Grafik Desteği.
  • 2000 DMIPS İşlemci.