Sadakatsiz Aras kaç yaşında?

Sadakatsiz dizide Aras kimdir?

Berkay Ateş, oyunculuğun yanı sıra bir dönem futbolla da profesyonel anlamda ilgilendi. Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümünden mezun oldu. Sadakatsiz dizisine Aras rolü ile dahil oldu.

Sadakatsiz bahar kaç yaşında?

Sadakatsiz dizisinde Bahar karakterini Yeliz Kıvancı canlandırmaktadır. Yeliz Kıvancı 28 Şubat 1987 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. Güzel oyuncu Beykent Üniversitesi’nde eğitimini tamamladıktan sonra sektöre atılmıştır. Dizide Bahar Tekirdağ’da doğmuş ve 30’lu yaşlarda bir kadındır.

Sadakatsiz Leyla gerçekte kimdir?

Aslı Orcan kimdir? 27 Mayıs 1980, tarihinde Aydın’da doğan Aslı Orcan, 1998-2003 Ege üniversitesi Devlet Türk Musikisi Konservatuarı Türk Halk Dansları bölümünden mezun oldu. Magic you ney lames of passion grubunda profesyonel dansçılık yaptı.

Sadakatsiz Aras’ın karısı kim?

Peki, Aslı Orcan kaç yaşında, nereli? Aslı Orcan, Sadakatsiz dizisine Arasın eşi Leyla olarak katıldı. Başarılı oyuncu, Asya’yı unutamayan Volkan için umut olur.

Sadakatsiz Aras kim nereli?

Tiyatro, sinema ve televizyon projeleriyle tanınan Berkay Ateş, 19 Şubat 1987 tarihinde dünyaya geldi. Baba tarafından aslen Ardahanlı, anne tarafından Malatyalıdır. Abluka filminde Ahmet karakteriyle 22. Altın Koza Film Festivalinde Umut Veren Genç Erkek Oyuncu ödülünü kazandı.

Sadakatsiz Aras’ın annesi kimdir?

Asya Yılmaz
Aile Nazmi Yılmaz (babasi) Ayla Yılmaz (annesi) Asya Günalan (üvey annesi)
Evlilik(ler) Volkan Arslan (boşandı)
Önemli ilişkileri Aras Ateşoğlu
Çocuklar Ali Arslan

Sadakatsiz dizisinin Bahari kimdir?

YELİZ KUVANCI KİMDİR? Kuvancı, 28 Şubat 1987 tarihinde Ankara’da dünyaya geldi. Ailesi Ankaralıdır. Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü mezunu olan oyuncu, asıl çıkışını 2010’da, Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinde canlandırdığı İnci adındaki müzik öğretmeni karakteriyle yaptı.

Sadakatsiz Bahar çıkıyor mu?

Birsen Altuntaş’ın haberinde oyuncunun Sadakatsiz‘den ayrılacağı belirtildi. Altuntaş haberinde, ”Dizide Melih ve Bahar rollerine hayat veren Ali İl ile Yeliz Kuvancı projeye veda edecek.” dedi. YELİZ KUVANCI KİMDİR?

Yetkin Dikinciler kiminle evlendi?

Aslı Orcane. 2014
Esra Akkayae. 1999–2000
Yetkin Dikinciler/Eşi

Sadakatsiz yeni kadın oyuncu kim?

Gizem Ünsal, Sadakatsiz dizisinin oyuncu kadrosuna dahil oldu. Dizide anneyi canlandıran Gizem Ünsal merak uyandırdı. İşte Gizem Ünsal hakkında bilgiler… Gizem Ünsal kimdir?

Sadakatsizdeki Leyla kiminle evli?

Başarılı oyuncu Yetkin Dikinciler ile evli.

Sadakatsiz Aras hangi dizilerde oynadı?

SadakatsizAras / TV dizisi

Doctor Foster Aras kim?

İlk bölümü 2015 yılının Temmuz ayında BBC One’da yayınlanan Doctor Foster adlı yapımdan uyarlanan Sadakatsiz dizini izleyicileri dizide Aras Ateşoğlu karakterine hayat veren Berkay Ateş’in biyografisi ile oynadığı dizile ve filmleri merak ediyor.

Sadakatsiz onur kim?

Sadakatsiz Onur‘un gelmesiyle birlikte hikayenin ekseni de yavaş yavaş Derin ve Onur aşkına kayıyor. Serhat Parıl Kimdir? Hangi Diziler Oynadı? Serhat Parıl, 27 Temmuz 1983 yılında İzmir’de dünyaya gelmiştir. 2004 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Buca Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği Bölümü’nü bitirdi.

Sadakatsiz Aras aslen nereli?

Tiyatro, sinema ve televizyon projeleriyle tanınan Berkay Ateş, 19 Şubat 1987 tarihinde dünyaya geldi. Baba tarafından aslen Ardahanlı, anne tarafından Malatyalıdır.