Sadakatsiz doktor Derya hamile mi?

Sadakatsiz Derya doğurdu mu?

Son set gününde oyuncu arkadaşları Cansu Dere, Yeliz Kuvancı, yönetmen Neslihan Yeşilyurt ve ekip ile objektiflere gülümseyen Özge Özder, Luna adını verdiği kızını geçtiğimiz hafta dünyaya getirdi. “Sadakatsiz” dizisinde Derya karakterine hayat veren oyuncu Özge Özder doğum nedeniyle diziye kısa bir ara verdi.

Sadakatsizin Deryası Kimdir?

Sadakatsiz dizisinde Derya karakterine Özge Özder hayat vermektedir. Kırk yaşında. Tekirdağ’da doğmuş büyümüş.

Sadakatsiz derya ne zaman doğum yaptı?

Özge Özder kızlarını, 27 Mart 2021 tarihinde kucağına aldı. Bebeklerine ‘Luna’ adını veren ikili, mutluluklarını sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla dile getirdi. Eşi ile birlikte çekilen karnı burnunda karelerini paylaşan Özder, gönderisine, “Kucağımızdasın artık… Hoş geldin ay kızım” notunu düştü.

Sadakatsizdeki kadın doğurdu mu?

Güzel oyuncu, dün ise ilk kez anne olmanın heyecanını yaşadı. Müjdeli haberi sosyal medya hesabı Instagram’dan duyuran Özder, hamilelik pozlarını da paylaşmıştı. 42 yaşındaki sevilen oyuncu, doğumhaneye arkadaşları tarafından işte böyle uğurlandı. Özder, Instagram’da paylaştığı fotoğrafına ise “Kucağımızdasın artık…

Sadakatsizde kim ayrılıyor?

Kanal D’nin her bölümü büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Sadakatsiz’de yaprak dökümü yaşanmaya başladı. Sezon sonunda final yapacağı konuşulan diziye Ali İl ve Yeliz Kuvancı’nın ardından son olarak Burak Sergen’in de veda edeceği öğrenildi.

Sadakatsiz derin hamile mi?

Final sahnesinde ise Asya’nın sırlarını öğrenen Derin, herkesin içinde bunları açıkladı. Asya ise intikamını Derin‘in aslında hamile olmadığını açıklayarak aldı.

Sadakatsizin deryası kiminle evli?

Sadakatsiz dizisinde Derya karakterini canlandıran Özge Özder hamiledir. Özge Özder yaklaşık 6 aylık hamiledir. Eşi Sinan Güleryüz ile YouTube videoları çekmektedir.

Sadakatsiz dizisi asya Ne doktoru?

Sadakatsiz Asya kimdir? Otuzlu yaşlarının ortasında, iç hastalıkları alanında ihtisas yapmış çok başarılı bir doçent doktor.

Sadakatsizin deryası kaç yaşında?

Özge Özder 1 Nisan 1978 Ankara doğumludur. Elif Özge Özder ortaokul ve liseyi Ankara Özel Yükseliş Koleji’nde okumuş; daha sonraki yıllarda tiyatro ile tanışmıştır.

Özge Özder ne zaman doğum?

1 Nisan 1978 (43 yıl yaşında), Ankara, TürkiyeÖzge Özder / Doğum tarihi

Özge Özder kiminle birlikte?

Sinan Güleryüze. 2018
Tansel Öngele. 2007–2010
Özge Özder/Eşi

Yeliz Kuvancı Sadakatsizden ayrılıyor mu?

Birsen Altuntaş’ın haberinde oyuncunun Sadakatsiz’den ayrılacağı belirtildi. Altuntaş haberinde, ”Dizide Melih ve Bahar rollerine hayat veren Ali İl ile Yeliz Kuvancı projeye veda edecek.” dedi.

Sadakatsiz dizisinden Ali ayrılıyor mu?

Sadakatsiz“, dizisinde Melih ve Bahar rollerine hayat veren Ali İl ile Yeliz Kuvancı, karakterlerin hikâyeleri sona erdiği için diziden ayrılıyor. DUVAR – Başrollerini Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen ve Berkay Ateş’in paylaştığı “Sadakatsizdizisinin ana kadrosundan iki oyuncu ayrılıyor.

Derin gerçekten hamile mi?

Derya, kayıtlara baktığı sırada Derin‘in hamile olduğunu öğrenir. Ancak bu bilgi henüz kimsede yoktur. Derya, bunu Volkan’a söylemeye kalkar ancak gizlilikten dolayı cesaret edemez. Sadakatsiz yeni bölümüyle Çarşamba 20.00’de Kanal D’de!

Asya kimden hamile?

EŞİNİN SEVGİLİSİ HAMİLE ÇIKTI Eşi Volkan’ın kendisini Derin isimli genç bir kızla aldattığını öğrenen Asya beklemediği bir şok daha yaşadı. Derin, doktor olan Asya‘ya muayene için geldi. Asya, Derin’in eşi Volkan’dan hamile olduğunu anlayınca büyük bir yıkım yaşadı.