Melis Sezen kimdir boy kilo?

Sadakatsiz derin kim kaç yaşında?

Melis Sezen, 2 Ocak 1997 tarihinde İstanbul, Silivri’de doğdu. Lise eğitimini Selimpaşa Atatürk Anadolu Lisesinde tamamladı.

Melisa Sezen boyu kaç?

1,72 mMelis Sezen / Boy

Melis Sezen kaç yaşında Melis Sezen?

25 yaşında (2 Ocak 1997)Melis Sezen / Yaş

Melis Sezen sevgilisi kim 2021?

Melis Sezen, 2021 senesi itibarıyla 24 yaşındadır ve bekardır.

Sadakatsiz derin Güçlü kaç yaşında?

Derin Güçlü Yirmi dört yaşında. Tekirdağ’da doğmuş, büyümüş. Yurt dışında Moda Tasarımı’nı bitirmiş.

Sadakatsiz Aras kaç yaşında?

Tiyatro, sinema ve televizyon projeleriyle tanınan Berkay Ateş, 19 Şubat 1987 tarihinde dünyaya geldi. Baba tarafından aslen Ardahanlı, anne tarafından Malatyalıdır.

Cansu Dere kaç kilo?

Son olarak Fox TV ekranlarında yayınlanan Ferhat ile Şirin dizisinde Banu karakterini canlandırmış olan Cansu Dere, 1.76 metre boyunda, 50 kilo ve Terazi burcudur.

Hazal Kaya kaç kilo boy?

Hazal Kaya şimdilerde, FOX TV ekranlarında yayınlanan Amerikan televizyon dizisi Shameless’ten uyarlanan “Bizim Hikaye” adlı dizi de Filiz karakterini canlandırıyor. Hazal Kaya, 1.58 metre boyunda, 49 kilo ve Terazi burcudur. Hazal Kaya şu an Bizim Hikaye dizisinde rol almakta.

Sadakatsiz Derin boyu kaç?

Koç Üniversitesi Medya ve Görsel Sanatlar Bölümü’nden mezun olan Melis Sezen, Hayat Bazen Tatlıdır dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşadı. Şimdilerde Kanal D ekranlarında yayınlanan Leke dizisinde Yasemin karakterine hayat veren Melis Sezen, 1.69 metre boyunda, 54 kilo ve Yay burcudur.

Melis Sezen kaç yaşında ve nereli?

Sadakatsiz dizisinde Derin karakterine hayat veren Melis Sezen, 1997 doğumlu. Babası Arnavut, Makedonya göçmeni; anne tarafı ise Selanik, Yunanistan göçmenidir. İstanbul’da dünyaya gelen Sezen, Koç Üniversitesi’nde Medya ve Görsel Sanatlar Bölümü’nde eğitim gördü.

Melis Sezen kimle sevgili?

Murat Dalkılıç’ın yeni sevgilisi Melis Sezen‘den ilk açıklama geldi! Elmaelma.

Sadakatsiz derin sevgilisi kimdir?

Sadakatsiz 47. bölümünde ortaya çıkan Derin‘in yeni sevgilisi birçok kişinin merak konusu oldu. Derin‘in yeni aşkı olarak bu bölümde ilk kez görülen ismin Med Cezir dizisinin Giray’ı Serhat Parıl oldu.

Sadakası Zeki Derin kaç yaşında?

Melis Sezen, 2 Ocak 1997 yılında Silivri’de dünyaya gelmiştir. Şuan Sadakatsiz dizisinde oynayan Türk oyuncudur. İlk olarak Hayat Bazen Tatlıdır dizisinde oynayan Sezen, ardından Siyah İnci dizisinde oynadı. İlk başrol oyunculuğunu Leke dizisinde üstlendi.

Sadakatsiz dizide Aras kimdir?

Berkay Ateş, oyunculuğun yanı sıra bir dönem futbolla da profesyonel anlamda ilgilendi. Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümünden mezun oldu. Sadakatsiz dizisine Aras rolü ile dahil oldu.

Sadakatsiz Aras aslında kim?

Berkay Ateş Sadakatsiz dizisinde Aras karakterini canlandırıyor. Berkay Ateş 19 Şubat 1987 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Berkay Ateş dizi, sinema, tiyatro oyuncusudur. … Abluka filminde Ahmet karakteriyle 22. Altın Koza Film Festivalinde Umut Veren Genç Erkek Oyuncu ödülünü kazanmıştır.