Sadakatsız Demir kim?

Sadakatsiz derin kardeşi kimdir?

Sadakatsiz Demir, Derin‘in kardeşidir. Gönül’ün oğlu olan Demir Güçlü’yü Doğan Can Sarıkaya canlandırmaktadır.

Sadakatsiz deki Ali kaç yaşında?

Sadakatsiz Ali karakterini canlandıran Alp Akar 14 yaşındadır. On bir yaşında. Asya ve Volkan’ın oğlu. Tekirdağ’da doğmuş büyümüş.

Sadakatsiz yeni oyuncu kim?

Sevilen diziye yeni dahil olan Ali’nin kız arkadaşının babası rolündeki erkek karakteri dikkat çekti. Deniz Karaoğlu, Sadakatsiz dizisinde Ali’nin kız arkadaşının babasını oynuyor. Peki ama Deniz Karaoğlu kimdir, kaç yaşında? Deniz Karaoğlu, Sadakatsiz dizisinin oyuncu kadrosuna dahil oldu.

Sadakatsiz Derin kaç yaşında?

Sadakatsiz dizisinde başrol karakterlerinden biri olan “Derin” adlı karakteri canlandırmaktadır. 2 Ocak 1997 tarihinde İstanbul, Silivri’de doğan Sezen, lise eğitimini Selimpaşa Atatürk Anadolu Lisesinde tamamladı.

Melis Sezen kaç yaşında?

25 yaşında (2 Ocak 1997)Melis Sezen / Yaş

Sadakatsiz Aras kaç yaşında?

Tiyatro, sinema ve televizyon projeleriyle tanınan Berkay Ateş, 19 Şubat 1987 tarihinde dünyaya geldi. Baba tarafından aslen Ardahanlı, anne tarafından Malatyalıdır.

Sadakatsiz dizisinin Alisi kim?

Sadakatsiz‘in Ali’si genç oyuncu Alp Akar dizide en çok konuşulan karakterler arasında yer alıyor.

Sadakatsiz Alp Akar kaç yaşında?

16 yaşında (27 Şubat 2006)Alp Akar / Yaş

Meltem Baytok kaç yaşında?

Sadakatsiz dizisinin Cavidan’ı Meltem Baytok, 1 Ocak 1968 yılında doğmuştur. Oyuncu Ankara Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nden mezun olmuştur.

Nazlı Bulum kaç yaşında?

29 yaşında (23 Aralık 1992)Nazlı Bulum / Yaş

Melis Sezen kimdir kaç yaşındadır?

Sadakatsiz dizisinde Derin karakterine hayat veren Melis Sezen, 1997 doğumlu. Babası Arnavut, Makedonya göçmeni; anne tarafı ise Selanik, Yunanistan göçmenidir. İstanbul’da dünyaya gelen Sezen, Koç Üniversitesi’nde Medya ve Görsel Sanatlar Bölümü’nde eğitim gördü.

Sadakatsiz derin Güçlü kaç yaşında?

Derin Güçlü Yirmi dört yaşında. Tekirdağ’da doğmuş, büyümüş. Yurt dışında Moda Tasarımı’nı bitirmiş.

Melis Sezen kaç yaşında nereli?

Sadakatsiz dizisinde Derin karakterine hayat veren Melis Sezen, 1997 doğumlu. Babası Arnavut, Makedonya göçmeni; anne tarafı ise Selanik, Yunanistan göçmenidir. İstanbul’da dünyaya gelen Sezen, Koç Üniversitesi’nde Medya ve Görsel Sanatlar Bölümü’nde eğitim gördü.

Melis Sezen kaç yaşında kaç kilo?

Koç Üniversitesi Medya ve Görsel Sanatlar Bölümü’nden mezun olan Melis Sezen, Hayat Bazen Tatlıdır dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşadı. Şimdilerde Kanal D ekranlarında yayınlanan Leke dizisinde Yasemin karakterine hayat veren Melis Sezen, 1.69 metre boyunda, 54 kilo ve Yay burcudur.

Sadakatsiz dizide Aras kimdir?

Berkay Ateş, oyunculuğun yanı sıra bir dönem futbolla da profesyonel anlamda ilgilendi. Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümünden mezun oldu. Sadakatsiz dizisine Aras rolü ile dahil oldu.