Sıla filmi hangi yıl çekildi?

Sıla filmi kac yilinda cekildi?

Sıla, 2006-2008 yılları arasında atv’de yayınlanan dram ve aksiyon türündeki Türk televizyon dizisidir. Başrolleri Cansu Dere ve Mehmet Akif Alakurt tarafından paylaşılan dizi, ilk çıktığı zamanlarda çok popüler olmuştur.

Sıla dizisi kaçıncı bölümde final yaptı?

Sıla 79.bölüm fragmanı final.

Sılayı kim meşhur etti?

Geniş kitleler onun sesiyle ilk kez Sezen Aksu ile yaptıkları ve “Sıla” dizisinin şarkısı olan ortak besteleri “Sıla/Töre” sayesinde tanıştı. Şarkıcı, 2007 yılında kendi adını taşıyan ilk albümünü çıkardı.

Sıla nerede doğdu?

Acıpayam, TürkiyeSıla / Doğum yeriAcıpayam eski ismi Garbikarağaç veya Karaağaç, Ege Bölgesi’nin güneydoğusunda bulunan, Denizli iline bağlı bir ilçedir. Vikipedi

Sıla dizisi neden final oldu?

Sıla dizisinin başrol oyuncuları Cansu Dere ile Mehmet Akif Alakurt sette kavga etti. Birbirleriyle konuşmayan oyuncular yüzünden yapımcı firma diziyi bitirdi.

Sıla dizisi Cihan kaçıncı bölümde ölüyor?

Bölüm. Cihan‘ın vurulması herkeste şok etkisi yaratmıştır.

Sıla dizisi kaç bölümden oluşuyor?

79Sıla / Bölüm sayısı

Sıla nın babası kim?

Şükrü GençoğluSıla / Babası

Efe Bahadır kimdir?

İstanbul doğumlu besteci 14 yaşından beri aktif olarak müzik piyasasında yer almaktadır. İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde 3 sene Caz Vokal Performans okuyan Bahadır, Müzik Teknolojilerine geçiş yapmış ve stüdyo teknolojileri üzerine yoğunlaşmıştır.

Sıla kaç doğumlu?

17 Haziran 1980 (41 yıl yaşında)Sıla / Doğum tarihi

Güliz Ayla ve Sıla kardeş mi?

Sıla‘nın kardeşi Güliz Ayla kimdir, nereli kaç yaşında?

Sıla dizisi ne zaman bitti?

20 Eylül 2008Sıla / Bitiş Tarihi

Sıla dizisi bitti mi?

atv’nin reyting rekortmeni dizisi üç hafta sonra ekranlara veda edecek. Final bölümünü aylar önce çektiklerini söyleyen dizinin ‘Boran Ağa’sı Mehmet Akif Alakurt, iki aşığın akıbeti hakkında tek kelime söylemiyor: ‘Sıkıştıranlar oluyor ama onlara kötülük yapmamak adına söylemiyorum.

Sıla dizisi Boranın sesi dublaj mı?

İnce bir sese sahip olan Deniz, onun sayesinde filmlerde bas bariton tonda konuştu. Şimdi Sıla‘da Boran Ağa’yı oynayan eski manken Mehmet Akif Alakurt’u seslendiriyor.

Sıla dizisi cihan nasıl öldü?

Bölüm. Cihan‘ın vurulması herkeste şok etkisi yaratmıştır. Aşiretin ileri gelenlerinin şaşkınlığı çok geçmeden yerini huzursuzluğa bırakır.