Slim fit pantolon ne demek?

Slim fit kalıp ne demek?

Bu doğrultuda karşımıza çıkan dört tip beden kalıplarından birisi de Slim fittir. Slim fit, vücudu saran kıyafetler olarak karşımıza çıkar. Dar kalıp anlamına da gelen bu kalıp, vücudu saran bir yapıdadır. Dar giymeyi sevenlerin tercihi olan bu tür beden kalıpları baharlık, yazlık ve kışlık olarak üretilmektedir.

Slim fit mi dar skinny mi?

Kısaca slim olarak tanımlanan slimfit pantolon modelleri dar kesimlidir. Fakat skinny jeanlarden farklı olarak daha rahattır ve tüm bacağı sarmaz. Dolayısıyla slimfit pantolonların giyip çıkartması daha kolaydır ve paça kısımları da çok dar değildir.

Slim fit pantolon dar mı?

Bu pantolonların baldır bölümü biraz daha düz bir görünüme sahip olur. Aynı zamanda pantolonların paçası bileklere tamamen yapışmaz. Özellikle dar pantolon sevenler ancak vücudu çok fazla sarmasından hoşlanmayanlar için bu pantolon kesiminin son derece ideal bir seçenek olduğunu belirtebiliriz.

Slim fit ne oluyor?

Slim fit kelime anlamı olarak dar kesim anlamında kullanılan bir terimdir. Yani üzerinize giydiğiniz zaman oturan parçalar, vücudu saran kıyafetler slim fit olarak ifade edilmektedir.

Regular fit pantolon ne demek?

Regular fit kıyafetin sıradan, standart kesimi anlamına gelen bir terim olarak karşımıza çıkmaktadır. Regular fit ile slim fit arasındaki en önemli farkı biraz daha bolluk payı verilerek kesilir nitelikte olmasıdır. Bu bolluk ise giysinin içerisinde kişinin daha rahat bir şekilde hareket etmesine olanak sağlar.

Skinny ve slim fit ne demek?

Dar kesim, bacağı boydan boya sımsıkı saran kot pantolon ya da deriden üretilen pantolon çeşidine skinny jeans denilmektedir. SLİM FİT NEDİR? Slim fit, skinny slender’dan gelir. Özellikle bel ve kol kısmı vücut şeklinize doğru oturan kıyafet tarzıdır.

Kot pantolon Slim ne demek?

Slim : Slim-Fit veya kısaca slim pantolonlar, dar kalıp olarak bilinir. Dar olmalarıyla birlikte, skinny pantolonlar kadar vücudu sarmalayıp sıkmazlar. Günümüzde jean ailesinin en çok tercih edilen kalıplarından biridir.

Comfort slim fit jean ne demek?

SlimFit veya slim pantolonlar, dar kalıp olarak bilinmektedir. Dar olmalarıyla beraber, skinny pantolonlar kadar vücudu sarmalamazlar. Günümüzde jean ailesinin en çok tercih edilen kalıplarından biri olarak bilinir.

Slim fit hangi beden?

Erkek Slim Fit Gömlek Grubu

Bedenler XS S
Göğüs Çevresi (cm) 98 106
Bel Çevresi (cm) 90 98
Yaka Ucu (cm) 6 6
Yaka Yüksekliği (cm) 4,4 4,4

Regular fit kalıp ne demek?

Regular fit kesim moda literatüründe esasen standart kesim anlamına gelir. Yani içinde kendimizi rahat hissedip, rahatça hareket edebildiğimiz kıyafetlerin kesimini ifade etmektedir. Bu sebeple giyim konusunda rahat hareket etmek isteyenlerin ilk tercihleri arasında regular fit kesim yer almalıdır.

Regular fit mi slim fit mi?

Regular Fit ve Slim Fit Arasındaki Farklar Nelerdir? Standart kalıp olan regular fit gömlekler bütün kalıpların tam ortasında yer alır. Slim fitler aşağıya doğru daralan tasarıma sahiptir. Regular fit modellerde ise böyle bir durum yoktur.

Comfort pantolon ne demek?

Confort fit, giyim sektöründe bazı giysiler için kullanılan bir kalıp ismidir. Türkçe anlamı ise rahat kalıp demektir. Yani birçok farklı kalıp içerisinde eğer rahat bir kalıp giysi arıyorsanız confort fit özelliğine sahip olanı tercih etmelisiniz.

Comfort fit t shirt ne demek?

Confort fit kalıp, rahat kalıp demektir. Yani dar kalıp kadar bedeni sarmayan aynı zamanda geniş kalıp kadar da boş durmayan kalıp şeklidir.

Regular kalıp ne demek?

Regular fit kesim moda literatüründe esasen standart kesim anlamına gelir. Yani içinde kendimizi rahat hissedip, rahatça hareket edebildiğimiz kıyafetlerin kesimini ifade etmektedir.

Regular fit hangi beden?

Regular Fit ne demek diye sorulduğunda en özet anlamıyla standart kalıp denilebilir. Tam ortada yer alan bu kalıp türünde; gömlek, pantolon, sweat T-shirt gibi ürünler aşağıdan yukarı aynı kesimdedir. Slim fit ürünlerinde ise aşağıya doğru bir daralma gözlenir.