Meltem Baytok kaç yaşında?

Sadakatsiz Cavidan hangi dizilerde oynadı?

SadakatsizCavidan / TV dizisiSadakatsiz, Med Yapım imzalı, ilk bölümü 7 Ekim 2020 tarihinde yayımlanan, yönetmenliğini Neslihan Yeşilyurt’un üstlendiği, senaryosu ilk sezon Kemal Hamamcıoğlu ve Dilara Pamuk ikilisi, 2. sezondan itibaren Arzu Daştan Mutlu, Mustafa Mutlu, Gamze Arslan ve Nuriye Bilici dörtlüsü tarafından kaleme alınan, dram ve … Vikipedi

Sadakatsiz Cavidan Hanım kim?

Meltem Baytok, Sadakatsiz dizisinde Cavidan karakterine hayat veriyor. Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen’in başrollerde yer aldığı dizinin kadrosunda yer alıyor. Sadakatsiz‘in Cavidan‘ı Meltem Baytok, Tiyatro bölümünde eğitimini tamamladı.

Sadakatsiz bahar kaç yaşında?

Sadakatsiz dizisinde Bahar karakterini Yeliz Kıvancı canlandırmaktadır. Yeliz Kıvancı 28 Şubat 1987 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. Güzel oyuncu Beykent Üniversitesi’nde eğitimini tamamladıktan sonra sektöre atılmıştır. Dizide Bahar Tekirdağ’da doğmuş ve 30’lu yaşlarda bir kadındır.

Sadakatsiz Gönül güçlü kaç yaşında?

16 Haziran 1982, İstanbul doğumlu olan Altuner 38 yaşındadır. Müjdat Gezen Sanat Merkezinde Tiyatro eğitimini tamamlayan Gözde Seda Altuner, kamera önü oyunculuğuna 2005 yılında Ev Hapsi dizisinde rol alarak başladı. Son dönemde Kocan Kadar Konuş: Diriliş ve Celal İle Ceren filmlerinde yer aldı.

Meltem Baytok hangi dizilerde oynadı?

Deniz yildizi
Sadakatsizşu tarihten beri: 2020
Meltem Baytok/TV şovları

Gözde Seda Altuner kaç yaşında?

39 yaşında (16 Haziran 1982)Gözde Seda Altuner / Yaş

Meltem Baytok hangi dizide oynadı?

Deniz yildizi
Sadakatsizşu tarihten beri: 2020
Meltem Baytok/TV şovları

Meltem Baytok kimdir nerelidir?

Oyuncu, yönetmen. 1968 yılında İstanbul’da doğdu. Oyuncu Ankara Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nden mezun oldu. Meltem Baytok, Arzu Tramvayı, Ya Devlet Başa, Ya Kuzgun Leşe, Üç Boylu Kadın, Ferhat İle Şirin, Kunaz Aşıklar, Gidion’un Düğümü gibi birçok tiyatro oyununda oynadı.

Sadakatsiz Melih kaç yaşında?

Sadakatsiz dizisinde Melih karakterine hayat veren Ali İl, 16 Kasım 1981 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi.

Sadakatsiz Bahar çıkıyor mu?

Birsen Altuntaş’ın haberinde oyuncunun Sadakatsiz‘den ayrılacağı belirtildi. Altuntaş haberinde, ”Dizide Melih ve Bahar rollerine hayat veren Ali İl ile Yeliz Kuvancı projeye veda edecek.” dedi. YELİZ KUVANCI KİMDİR?

Sadakatsiz deki Gönül hamile mi?

Sadakatsiz yeni bölümü izleyiciyle buluşmaya devam ederken Gönül‘ün hamilelik iddiaları sosyal medyada dolaşıyor. Gözde Seda Altuner’in canlandırdığı Gönül‘ün hamile olmadığı biliniyor.

Sadakatsiz dizisi Gönül güçlü kimdir?

Sadakatsizşu tarihten beri: 2020
Eşref Saatişu tarihten beri: 2007
Gözde Seda Altuner/TV şovları

Cavidan hangi dizilerde oynadı?

SadakatsizCavidan / TV dizisi

Nazlı Bulum kaç yaşında?

29 yaşında (23 Aralık 1992)Nazlı Bulum / Yaş

Melis Sezen kaç yaşında?

25 yaşında (2 Ocak 1997)Melis Sezen / Yaş