Totoş ne demek argo?

Totoş hangi dil?

İngilizce toto “futbolda müşterek bahis oyunu” sözcüğünden alıntıdır. İngilizce sözcük İngilizce totalisator “1911”de Birmingham”lı J.J. Bingham”ın icat ettiği kumar makinası” sözcüğünden türetilmiştir. Bu sözcük İngilizce totalise “bütünlemek, tamamlamak” fiilinden türetilmiştir.

Godoş ne anlama geliyor?

enişte-teyze-kuzen üçlemesinin lucky isimli köpeklerine genel hitap şekli. hayvanın ne günahı var ki diye düşünmeme sebep verir, diğer yandan da çok gülerim.

Totoş un anlamı nedir?

hatun için kişiliğinden vazgeçen,dönek ve karaktersiz kimse. böylelerine amsalak da denir.

Totoş ismi ne demek?

totoş” başlığındaki entrylerin metinlerinde arama yapar. karı kız peşinde kosan, işi gücü kızlarla ilgilenmek olan erkeklere argoda soylenen sozdur. 18 yaşından büyük olmasına rağmen hala oğlan olanlardır.

Goy goy Cu ne demek?

Türk Dil Kurumu’nun sözlüğünde “Goygoycu” için verilen karşılıklar, “Bilgisiz olarak, gereksiz yere çok konuşan kimse”, “Şakşakçı”, “Muharrem ayında kapı kapı dolaşarak ve ilahiler okuyarak dilenen kimse” ve “dilenci”.

Godoş kafalı ne demek?

dürzü,gavat. nefis bir söylenişi olan kelime.arkadaşlar arasında şakalaşmak için kulanılır genelde.söylenen kişiyi rahatsız etmez. sevgilisinin eski sevgilisyle kanka olabilen erkek. eşini kıskanmayan hayvan nasıl domuzsa insan olunca da adı godoş yada gavat oluyor.

Tontiş in anlamı nedir?

genelde bebekler için söylenen sevgi sözcüğü. sevgililer için de söylense söylenir hani.

Nonoş ne anlama gelir?

Nonoş kelimesi Türkçe’de “Homoseksüel erkek.” anlamına gelir.

Goygoy ne demek Ekşi?

“goy” kökü; kalçaları senkronize olarak soldan sağa sallarken,sağ elle ba-baay,sol elle de haluk levent işareti yapmak anlamı verir. goygoy da bu hareketi yaparken giyilen, aeorodinamik başlığın adıdır. kaykay gibi.

TDK bun ne demek?

BUN değerinin, referans aralığının altında olması ise besinler yoluyla alınan ve bir miktarı vücutta sentezlenen proteinin, sindirim sistemi tarafından yeterince sindirilemediğine ya da protein açısından yetersiz beslenildiğine işaret eder.

Dürrük ne demek?

leman’da çizerlerin kullandığı bir sıfat. genelde “dürrük gibi” şeklinde kullanıyorlar. örn: ne bakıyosun lan dürrük gibi. nazikçe penis deme şekli.

Godoş kadın ne demek?

dürzü,gavat. nefis bir söylenişi olan kelime.arkadaşlar arasında şakalaşmak için kulanılır genelde.söylenen kişiyi rahatsız etmez. sevgilisinin eski sevgilisyle kanka olabilen erkek. eşini kıskanmayan hayvan nasıl domuzsa insan olunca da adı godoş yada gavat oluyor.

Tombiş neye denir?

sıf. (top’tan) (Küçük çocuklar için) Şişman, tombik.

Tombik kime denir?

daha çok çocuklar için kullanılan tombik terimi daha çok, tam da çocuklarda güzel durduğu gibi, zayıf olmayıp, makul seviyede kiloyu ve bunun şirin duruşunu ifade eder.

Kokoş olmak ne demek?

Kokoş neye denir? a. Aşırı süslü, birbirine uyumsuz giysiler giymeyi seven.