Selçuklu Holding kimin?

Selçuklu Holding ne iş yapar?

Mustafa Öncel tarafından 1997 yılında kurulmuştur. Holding bugün; farklı sektörlerde faaliyet gösteren on şirketi bünyesinde barındırmaktadır. Selçuklu Holding, ilaç üretimi konusundaki hassasiyet ve titizliği, faaliyet gösterdiği tüm sektörlerde uygulamaktadır.

Ismail Öncel kimdir?

Ağrı doğumlu, Evli ve iki çocuk sahibi olan İsmail Öncel;Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Sınıf öğretmenliği mezunu, 16 yıl kurum içinde öğretmenlik, müdür yardımcılığı, okul müdürlüğü görevlerini büyük bir başarı ile yapan, kurumlar tarafından takdir edilerek başarı belgeleri ile ödüllendirilen ve yapmış olduğu il …

Mehtap tencere kimin?

Selçuklu Holding. MEHTAP, ileri teknoloji ile ürettiği, estetik gücü yüksek, dayanıklı ve sağlıklı mutfak ürünleriyle hayattan keyif almanızı sağlar.

İLKO İlaç hangi ilaçları üretiyor?

Akut ve kronik tüm tedavi alanlarına yönelik hizmet vermek için gerekli altyapıya sahip İlko İlaç‘ın portföyünde öncelikle santral ve periferik sinir sistemi hastalıkları, gastrointestinal sistem hastalıkları, Kardiyovasküler hastalıklar, antibiyotikler, astım, allerjik rinit ve ürtiker tedavisine yönelik ilaçlar

Mehmet Öncel kimdir?

Şu an İbn Haldun Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Türk Din Musikisi bölümünde Doç. Dr. olarak vazife görüyorum. Aynı zamanda İbn Haldun Üniversitesi Sanat Kültür ve Spor Daire Başkanı olarak da görev yapmaktayım.

Mustafa Öncel nereli?

Kurucumuz merhum Mustafa Öncel 1929 yılında Konya’nın Doğanbey nahiyesinde doğmuştur. Konya Erkek Lisesi’nin ardından 1953 yılında İstanbul Tıp Fakültesi Eczacılık Fakültesi’nden mezun olan Öncel, çalışma hayatına Çankırı Devlet Hastanesi’nde eczacı olarak başlamıştır.

Chef’s markası kimin?

Chef’s marka tencere tava ürünleri MEHTAP Mutfak San. ve Tic. A.Ş. tarafından Bim adına üretilmektedir.

Mehtap marka kimin?

Mehtap, 1997 yılında Ecz. Mustafa Öncel tarafından kurulan Selçuklu Holding bünyesinde yer alan Mehtap Mutfak Eşyaları Sanayi ve Ticaret A. Ş.’ye ait mutfak ürünleri markasıdır.

İlaç firmasında hangi bölümler bulunur?

İdari Bölüm

  • Bütçe ve Planlama Departmanı
  • İnsan Kaynakları Departmanı
  • İdari ve Mali İşler Departmanı
  • Pazarlama Departmanı
  • Ruhsatlandırma ve İş Geliştirme Departmanı
  • Satın Alma Departmanı
  • Tanıtım ve Satış Departmanı

İLKO İlaç nasıl bir firma?

İlko İlaç Üretim Tesisleri Konya’da bulunmakta ve Anadolu’da yapılan en büyük ilaç sanayi yatırımı özelliği taşımaktadır. Yıllık 120 milyon kutuya ulaşma altyapısına göre dizayn edilmiş Üretim Tesisleri, EU GMP ve ISO13485 belgelerine sahiptir. İlko İlaç‘ın Ar-Ge faaliyetleri iki farklı merkezde yürütülmektedir.

Mehmet Öncel nereli?

Mehmet Öncel ile tasavvuf mûsikîsi çalışmaları, ‘Şanlıurfa ağzı’, Şanlıurfa salâ geleneği ile beste ve güfteleri üzerine sohbet ettik. Mehmet Hocam sizi tanıyabilir miyiz? Efendim ben 1980 Şanlıurfa doğumluyum.

Mustafa Öncel kaç yaşında?

Din eğitimi araştırmacısı Mustafa Öcal, 1949 yılında Yozgat’ta dünyaya gelmiştir. İlk öğrenimini köyünde tamamladıktan sonra bir yıl Kur’an kursuna devam etmiş, 1969 yılında Yozgat İmam Hatip Okulunu, 1971 yılında Kayseri Sümer Lisesini ve 1974 yılında Kayseri Yüksek İslam Enstitüsünü bitirmiştir.

Prof Dr Mustafa Öncel kimdir?

Evli, bir kız, bir erkek babası. Konya Anadolu Lisesinde 1987 yılında mezun oldu. İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesinden 1993 yılında mezun oldu. Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesinde genel cerrahi ihtisasını 1995-1999 yılları arasında tamamladı.

Tavalar ne kadar?

%18 indirimle Taşhan Kelomat İç Dış Granit Ocak Üstü El Tost Makinesi Tava 99 TL’ye, %9 indirimle Emsan Yeni Tost Grill Tava 318 TL’ye, %7 indirimle Lava Döküm 32 cm Metal Kulplu Yuvarlak Izgara Tava 184 TL’ye, %5 indirimle Schafer Double Grill Pan 34 cm Çift Taraflı Kare Izgara Tava 257 TL’ye sahip olabilirsiniz.

PTFE kaplama ne demek?

Teflon ismi patentli ve sadece Dupont firmasının kullandığı politetrafloroetilen (PTFE) alışımlı bir malzeme. PTFE (veya bilinen adıyla Teflon) kaplamadır. Bu kaplama tencere ve tavaların yapışmaz olmasını ve çok az yağ ile yiyeceklerimizi pişirmeyi sağlıyor.