Sadakatsiz dizisinde Bahar ve Melih neden yok?

Sadakatsiz Bahar diziden çıktı mı?

Birsen Altuntaş’ın haberinde oyuncunun Sadakatsiz‘den ayrılacağı belirtildi. Altuntaş haberinde, ”Dizide Melih ve Bahar rollerine hayat veren Ali İl ile Yeliz Kuvancı projeye veda edecek.” dedi. YELİZ KUVANCI KİMDİR?

Sadakatsiz Bahar kiminle evli?

Dizide Mert ile severek evlenen Bahar, çocuklarının olmaması sonucunda evliliğinde büyük sorunlar oluşmaya başlamıştır. Bahar‘ın komşusu Mert ve Asya’nın evliliklerini kıskanan Bahar bu durumu net şekilde hissettirmektedir.

Sadakatsiz bahar nerede?

Son olarak 16 Şubat 2022 Çarşamba akşamı Kanal D’de yayınlanan yeni bölümde oyuncu yer almadı. Dizide hamile olan Bahar karakterlerini canlandıran Yeliz Kuvancı Sadakatsiz dizisinden rol gereği “İstanbul’a taşınarak” ayrıldı. Melih karakteri ile Bahar‘ın eşini oynayan Ali İl de diziye veda etti.

Bahar ve Melih diziden ayrıldı mı?

Melih karakteri ile diziye dahil olan ve Bahar‘ın eşini oynayan Ali İl’in, Birsen Altuntaş’ın haberine göre kadrodan ayrılacağı belirtildi. Altuntaş haberinde, ”Hikayeleri sona erdiği için dizide Melih ve Bahar rollerine hayat veren Ali İl ile Yeliz Kuvancı projeye veda edecek.” sözlerine yer verdi.

Sadakatsiz diziden kim ayrıldı?

Birsen Altuntaş’ın haberine göre, bir süredir dizide görülmeyen Sadakatsiz‘in Melih’i, hikayeleri sona erdiği için dizide eşi Bahar rolüyle tanıdığımız Yeliz Kuvancı ile projeye veda edecek.

Sadakatsiz final mi?

Caner Cindoruk ise dizinin 60. bölümde ekranlara veda edeceğini söyledi.

Ali İl Yeliz Kuvancı evli mi?

Yine TRT 1’de yayımlanan ‘Tutunamayanlar’ dizisinde Ayşe karekterini canlandıran Yeliz Kuvancı, şu an Kanal D’de yayımlanan ‘Sadakatsiz’ dizisinde Bahar Gelik karakterini canlandırmaktadır. 1,74 cm boyunda olan başarılı oyuncu, Ali İl ile evlidir.

Yeliz Kuvancı Ali İl ile evli mi?

Eşi Ali İL İle Arasındaki Gerçek Yaşları Dikkat Çekti…

Sadakatsiz baharın saç rengi nedir?

Son olarak ekranların sevilen dizisi Sadakatsiz‘de Bahar karakterini canlandıran Yeliz Kuvancı, radikal bir karar alarak imajını değiştirdi. Kızıl saçlarına veda eden Kuvancı, sosyal medya hesabından yeni imajını sevenlerinin beğenisine sundu. Kızıl saçlarında değişikliğe giden Kuvancı, bakır modasına uydu.

Yeliz Kuvancı çocuğu var mı?

Güzel oyuncu, geçmişte kendisi gibi oyuncu olan Ali İl ile aşk yaşamıştır. Şu anda bilinen bir sevgilisi yoktur, evli değildir, çocuğu bulunmamaktadır.

Sadakatsiz dizisi bitiyor mu?

Caner Cindoruk ise dizinin 60. bölümde ekranlara veda edeceğini söyledi.

Sadakatsiz Burak Sergen diziden ayrıldı mı?

Sadakatsiz dizisinde Haluk Güçlü karakterine can veren Burak Sergen, yayımlanan 49. bölümde kadroya veda etti.

Sadakatsiz Aras diziden ayrılıyor mu?

SADAKATSİZ ARAS DİZİDEN AYRILIYOR MU? Oyuncunun hayat verdiği Aras‘ın Sadakatsiz‘in 51. bölümünde aşk yaşadığı Asya ile yollarını ayırdığı görüldü. Oyuncu bölümün ardından Instagram hesabından, set ekibinin hakkında yaptığı veda paylaşımlarını yayımladı.

Ali İl Yeliz Kuvancı sevgili mi?

Yeliz Kuvancı ile Ali İl bir dönem birliktelik yaşamışlardı. Üstelik evli zannedilen çift şu an da sevgili de değil…

Sadakatsiz de bahar kim?

Yeliz Kuvancı, 28 Şubat 1987 tarihinde Ankara’da dünyaya geldi. Ailesi Ankaralıdır. Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü mezunu olan oyuncu, asıl çıkışını 2010’da, Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinde canlandırdığı İnci adındaki müzik öğretmeni karakteriyle yaptı.