PUBG Mobile yi kim yapti?

PUBG Mobile kim çıkardı?

Battle royale modunun yaratıcısı Brendan Greene, bu modu ilk olarak h1z1 ve arma oyunlarıyla bizlerle tanıştırmıştı. Daha sonra bu oyunlarla ilişiği kesen Greene, kendi ekibini toplayarak PUBG‘y hayata geçirdi. PUBG ile birlikte de Battle Royale türü altın çağını yaşamaya başladı.

PUBG Mobile kime satıldı?

Güncelleme: Tencent’in sahibi olduğu oyun, haklarını satın aldığı PUBG Mobile. Oyunun PC ve konsol sürümü, Bluehole Studio’ya ait.

PUBG Mobile kaç para kazandı?

PUBG Mobile fırtınası Yapılan analizlere göre pandemi döneminin de etkisiyle daha fazla oynanan oyun sadece 6 ayda 1.3 milyar dolar gelir elde etmeyi başardı. Böylece toplamda 3 milyar dolara ulaşarak bir rekora imza atmış oldu. Sadece Mart ayında 270 milyon dolar ile rekor kırdı.

PUBG Mobile yi hangi ülke yaptı?

Mobil battle-royale oyunlarının artmasıyla birlikte PUBG Mobile 9 Şubat 2018’de Çin’de ilk çıkışını yaptıktan sonra 19 Mart 2018’de Android ve İOS platformları için ücretsiz olarak yayınlandı.

PUBG oyununu hangi ülke yaptı?

PUBG hangi ülkede geliştirildi? Oyunun fikir babası Brendan Greene İrlandalı bir oyun yapımcısı. PUBG‘yi geliştirmek için katıldığı Bluehole Studio, 2007 yılında Güney Kore’nin Seul şehrinde kurulan bir şirket. PUBG Mobile’ın operasyonunu ise Çinli Tencent Games yürütüyor.

PUBG Mobile kaça satıldı?

Türk oyun devi 250 milyon dolara satıldı!

PUBG kaç milyon sattı?

PUBG kendi rekorunu kırdı, 70 milyondan fazla sattı

PUBG Mobile ne kadar sattı?

PUBG Mobile oyun içi satın alımlardan 5,1 milyar dolar gelir elde etti. Şimdiye kadar PUBG Mobile toplamda 5,1 milyar dolarlık hasılat elde etti. Bu rakamların yüzde 55,4’ü iOS cihazlarından sağlandı. App Store sayesinde şirket 2,8 milyar dolar kazandı.

PUBG 1 ayda ne kadar kazanıyor?

PUBG geçen ay toplam 146 milyon dolar gelir elde ederken, bu gelirin 70 milyon dolarlık kısmı oyunun Çin için uyarlanmış versiyonu olan Game For Peace’den sağlandı.

PUBG kaç gb?

Bu bilgilerin yanı sıra PUBG Kaç GB Yer Tutuyor sorusunun yanıtına gelecek olursak, 30 GB‘lık yer kapladığını söyleyebiliriz. Yani bilgisayarınızda bu oyunu sorunsuz bir şekilde indirip oynamak için 30 GB‘lık bir depolama alanının olması gerekiyor.

PUBG kaç kişi oynuyor?

Yaklaşık 4 ay önce Android ve iOS için kullanıma sunulan PUBG Mobile, muhteşem bir başarıya imza attı. Toplamda 100 milyon indirilmeyi aşan oyunun günlük oyuncu sayısı ise 14 milyonun üzerinde.

PUBG En çok hangi ülkede oynanıyor?

PUBG: NEW STATE’in indirme sayısı 20 milyonu aştı, geçen haftaki lansmanından sonra 165 ülkede Google Play ve App Store’da 1. sırada yer aldı.

PUBG hangi ülkelerde yasaklandı?

Yerel basında çıkan haberlere göre, Nepal, son derece popüler olan çevrimiçi oyun PlayerUnknown’ın Battlegrounds’unu (PUBG) yasakladı. Katmandu Post gazetesinin yayınına göre, Nepal Telekomünikasyon Kurumu, tüm internet ve mobil servis sağlayıcılarından Perşembe gecesi PUBG‘yi derhal yasaklamalarını istedi.

PUBG ne zaman satıldı?

PUBG: Battlegrounds
Platformlar Microsoft Windows Xbox One PlayStation 4 Android İOS
Çıkış Microsoft Windows DÇ : 20 Aralık 2017 Xbox One DÇ : 12 Aralık 2017 Android, iOS DÇ : 19 Mart 2018
Türler Birinci şahıs nişancı Üçüncü şahıs nişancı Hayatta Kalma
Mod Çok oyunculu oyun

PUBG kac tl satildi?

PUBG, Mart 2017 ‘de Güney Koreli oyun yapımcısı Bluehole tarafından geliştirilen ve hâlihazırda dünya üzerinde milyonlarca tekil oyuncusu olan, çok oyunculu bir video oyunudur. Steam üzerinden satışa sunulan oyunun resmi fiyatı 69 liradır.