Güzin Çorağanın eşi kimdir?

Tayfun Çorağan kaç yaşında?

69 yaşında (1953)Tayfun Çorağan / Yaş

Bizimkiler aydin kimdir?

Son olarak ortaya çıkan Bizimkiler dizisinde Şükrü Bey’in hayırsız damadı Aydın olarak hafızalara kazınan Tayfun Çorağan son hali ile herkesi şaşırttı. 15 yıldır ekranlardan uzak olan Bizimkiler dizisinin unutulmaz ismi Tayfun Çorağan’ın son hali sosyal medyada en çok konuşulanlardan oldu. 67 yaşındaki Çorağan, uzun …

Bilge Parlak kaç yaşında?

43 yaşında (21 Mart 1978)Bilge Parlak / Yaş

Mehmet Gülerbaşlı kaç yaşında?

73 yaşında (1949)Mehmet Gülerbaşlı / Yaş

Tayfun Çorağan kiminle evli?

Birçok filmde küçük kompozisyonlarda rol aldı. ÇASOD üyesidir. 10 yıldan uzun süre Bizimkiler dizisinde görev yaptı: Türkiye’ye kesin dönüş yapmış bir “Almancının karısı” (Ulrike/Ulviye) en uygun diksiyonla canlandırdı. Yine Bizimkiler dizisinde rol almış olan oyuncu Tayfun Çorağan‘la evlidir.

Bizimkiler Yengeç Hüseyin kimdir?

savaş yurttaş’ın canverdiği karakter. yurttaş hakikaten büyük oyuncuydu aklımda hep bizimkiler ve sarı mersedes deki rolleri ile kaldı.

Kaygısızlar Zeynep kimdir?

Artık İsmail’in başı Memnun, üç karısı ve 36 çocuğu ile derttedir. Tabii hanımı Zeynep ve ev sahipleri Hacı Gaffur Bey’in de….

Ercan Yazgan Memnun Kaygısız (1994 – 1998)
Betül Arım Terbiye Kaygısız (1998)
Gülçin Hatıhan Zeynep (1994 – 1997)
Meltem Savcı Zeynep (1997)
Damla Özen Burcu (1994 – 1998)

•29 Ağu 2018

Simge Taşkan kimdir?

Simge ve Sinem Taşkan kardeşler ise yıllarca Bizimkiler dizisinde Kapıcı Cafer ve Gülsüm’ün kızlarını oynadılar. Mine Teber ve Ercan Yazgan’ın oynadığı bu iki karakterin kızı Yeşim ve Banu olarak tanıdı Türkiye onları. O diziden sonra da oyunculuğa devam etmediler.

Bizimkiler dizisi Dilek kimdir?

Binnur Şerbetçioğlu, 29 Temmuz 1960 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. 5 yıl Ankara Devlet Konservatuvarı’nda bale eğitimi aldı. Daha sonra da 3 yıl şan dersleri aldı. Erenköy Kız Lisesi’nden mezun oldu. 1980 yılında İstanbul Radyosu sınavlarını kazanarak Türk Müziği alanında eğitimini geliştirdi.

Bizimkiler Ulviye kimdir?

Davut’un karısı Ulrike (Ulviye) / Güzin Çorağan: Son olarak Hanımın Çiftliği dizisinde rol aldı. Oğulları Halis / Ali Uyandıran TV dizilerinde oynamaya devam ediyor, en son geçen sezon “6 Mantı”da seyrettik.

Katilin eseri kim?

Selda Özbek – Şengül Katil‘in eseri olarakta bilinen pavyon şarkıcısı Şengül, Katilin dalgası rolünde ‘Kız sen de bi dur hoca’ replikleri ile basit bir kadını yıllarca başarılı bir şekilde oynadı. Diziden sonra bir çok başarılı TV dizisi projesinde gördük kendisini. 1972 İzmir doğumlu ve aslen Makina Ressamıdır.

Sabri Beyin karısı kimdir?

– Apartman yöneticisi Sabri / Mehmet Akan: 9 Temmuz 2006’da aramızdan ayrıldı. – Sabri‘nin karısı Ayla / Meral Çetinkaya: Son olarak “Binbir Gece”den Peride rolünü oynadı.

Kaygısızlar kaç yıl sürdü?

Kaygısızlar, senaryosunu Tükenmezkalem Film Grubu’nun yazdığı, 1994-1998 yılları arasında sırasıyla Kanal D, Star TV, Kanal 6, tekrar Kanal D ve son olarak tekrar Star TV’de yayınlanmış olan komedi türündeki Türk televizyon dizisidir. 4 sezondan oluşan dizi, 121. bölümü ile sona erdi.

Kaygısızlar Sedef kimdir?

kaygisizlardizisi Değerli yönetmenimiz Oğuz Yalçın, Değerli yönetmen yardımcımız Ebruhan Marmara, Miss Sedef karakterini canlandıran…

Katilin eseri kimdir?

Selda Özbek – Şengül Katil‘in eseri olarakta bilinen pavyon şarkıcısı Şengül, Katilin dalgası rolünde ‘Kız sen de bi dur hoca’ replikleri ile basit bir kadını yıllarca başarılı bir şekilde oynadı. Diziden sonra bir çok başarılı TV dizisi projesinde gördük kendisini. 1972 İzmir doğumlu ve aslen Makina Ressamıdır.