Rihanna İstanbul konseri ne zamandı?

Rihanna istanbula geldi mi?

Dünyaca ünlü R&B sanatçısı Rihanna, bu akşam Beşiktaş İnönü Stadyumu’nda konser vermek için İstanbul’a geldi. İstanbul‘daki ilk konserini 2010 yılında veren dünyanın en çok takip edilen starı Rihanna, 2013’te Diamonds World Tour ile Avrupa’yı gezmeye başladı.

Rihanna Türkiye Konseri kaç kişi?

Rihanna‘nın akşam Kuruçeşme Arena’da verdiği konserde yaklaşık 10 bin kişi vardı. 21.30’da başlayan konser yaklaşık iki saat sürdü. Konser nedeniyle Kuruçeşme Arena bugüne kadar ki en kalabalık günlerinden birini yaşadı. İzleyiciler arasında ünlü şarkıcının saç stilinde pek çok kadın hayranı da vardı.

Rihanna biletleri ne kadar?

Rihanna İstanbul konseri 30 Mayıs Perşembe akşamı BJK İnönü Stadyumu’nda gerçekleşecek. Konserin biletleri satışa çıktı. Konser biletleri 130 lira ile 545 lira arasında değişiyor. Ünlü şarkıcıyı sahne önünde izlemenin bedeli 545 lira.

Beyonce Türkiye’de konser verdi mi?

Beyonce. Ülkemizde konser vermesi en çok istenen şarkıcıların başında gelen isimlerden biri olan Beyonce de zamanında iptal olan Türkiye konserlerinin ardından herhangi bir turne veya festival kapsamında dahi ülkemizde konser vermedi.

Rihanna Drake aşkı bitti mi?

Rihanna ile MTV Video Müzik Ödülleri töreninde ödülünü almak üzere sahneye çıktığında ona ilan-ı aşk eden şarkıcı Drake ayrıldı.

Beyonce Türkiye konseri ne zaman?

fenerbahçe 100. yıl etkinlikleri kapsamında istanbul’da gerçekleşecek olan konser. sanatçı bağlantısı ve prodüksiyonu echoes production tarafından yapılan konser. kezman’ın çift forvet isteğininin zico tarafından karşılıksız kalması sonucu yönetimin kezman’a kıyağıdır.

Rihanna dövüldü mü?

Şarkıcı Rihanna‘nın, 2009’da kendisini hastanelik edene kadar döven eski sevgilisi Chris Brown’u överek konuşması eleştirilere neden oldu. 3 yıl önce ayrıldığı erkek arkadaşıyla ilgili, ünlü sunucu Oprah Winfrey’e konuşan Rihanna, “Beni dövdüğünde onun için daha çok endişelendim. Herkes üzerine çok gitti.

Drake karısı kim?

allmagazine #Drake, eşi #SophieBrussaux ile olan 2. yaşındaki oğlu #Adonis’i ilk kez paylaştı.

Rihanna’yı kim aldattı?

Şarkıcı Rihanna, son açıklamasıyla hem herkesi şaşırttı hem de kadın haklarıyla ilgili faaliyet gösteren dernekleri kızdırdı.Rihanna, 2009 yılında kendisini döve döve hastanelik eden eski nişanlısı Chris Brown hakkında ” O benim hayatımın aşkıydı” diye konuştu.

Drake ve Nicki Minaj sevgili mi?

2. Nicki Minaj. Nicki Minaj‘ın, 2014’deki Anaconda şarkısının klibinde oynayan Drake‘e yaptığı kucak dansı uzun zamandır aralarında bir şeyler olabileceği konuşulan ikiliyi tekrar gündeme getirdi. İkili sevgili olduklarını hiçbir zaman açıklamadı ama zamanında bu birlikteliğin olduğuna inananlar çoğunlukta.

Rihanna kimden hamile?

Geçtiğimiz günlerde hamile olduğunu açıklayan Rihanna, katıldığı bir etkinlikte hamileliğine uygun bir kıyafetle büyüyen karnını gösterdi. (Fotoğraflar: AFP) A.S.A.P Rocky ile birlikteliğinden bir bebek beklediğini özel bir çekimle duyuran Rihanna, kendi moda markasının bir etkinliğine katıldı.

Rihanna kimlerle birlikte oldu?

Rihanna‘nın çoğunluğu rapçi, sporcu ve aktörlerden oluşan erkek arkadaşlarına şöyle bir göz atalım.

  1. Negus Sealy. Rihanna‘nın bizim bildiğimiz ilk sevgilisi diyebiliriz kendisi için. …
  2. 2. Jay Z. …
  3. 3. Shia Labeouf. …
  4. Josh Hartnett. …
  5. Chris Brown. …
  6. 6. Wilmer Valderrama. …
  7. 7. Justin Timberlake. …
  8. 8. Rashard Lewis.

Drake kimin sevgilisi?

Dünyanın en genç milyarderi Kylie Jenner, Kanadalı rapçi Drake ile aşk yaşadığı dedikoduları magazin gündemine bomba gibi düştü. People’ın yaptığı habere göre Jenner, 33 yaşındaki Drake ile ilişkiye başladı.

Eminem ve Rihanna sevgili oldu mu?

İkiliye yakın bir kaynağa göre, Rihanna ve Eminem sürekli iletişim halindeler ve her gün mesajlaşıyorlar. Rihanna şu an beyzbol yıldızı Matt Kemp ile birlikte olduğundan Eminem‘in bu ilgisi şu an için tamamen platonik.

Rihanna Eminem sevgili mı?

İkiliye yakın bir kaynağa göre, Rihanna ve Eminem sürekli iletişim halindeler ve her gün mesajlaşıyorlar. Rihanna şu an beyzbol yıldızı Matt Kemp ile birlikte olduğundan Eminem‘in bu ilgisi şu an için tamamen platonik.