Sleepy reklamındaki oyuncu kim?

Sleepy bebek bezi reklamında kim oynuyor 2022?

Pelin Akil

Pelin Akil Altan
Milliyet Türk
Meslek Türk sinema, dizi ve tiyatro oyuncusu
Etkin yıllar 2007-günümüz
Evlilik Anıl Altan ( e. 2016)

Sleepy reklamında oynayan oyuncu kim?

Ebeveynlerin bebek bezi tercihlerini yeniden şekillendiren Sleepy Külot Bez serisinin yeni reklam yüzü Pelin Akil-Anıl Altan çifti ile 14 aylık ikizleri Alin ve Lina oldu. Aile olarak ilk kez bir reklam filmi için kamera karşısına geçen dörtlünün reklam videosu ile ev halleri herkesi eğlendirdi.

Pelin Akil hangi reklam?

Pelin Akil: Yeni normal süre içerisinde de bir projede yer aldık. Sleepy’nin külot bez serisi reklamı. Çocuklarımla oynadığım ilk reklam projesiydi. Benim için anlamı çok büyük.

Sleepy bebek bezi reklamında oynayan kadın kim?

Ceyda Düvenci; öncelik Sleepy markalı bebek bezi, ıslak havlu ve bakım örtüsü çeşitlerinin sunduğu yenilikçi ve üstün özellikleri reklam filmlerinde tüketiciye aktardı.

Bepanthol reklamındaki oynayan bebekler kimin?

Bepanthol Baby Pişik Önleyici Merhem geçtiğimiz aylarda bebekleri Roman’ı kucaklarına alan yeni marka elçileri Öykü Karayel- Can Bonomo çiftiyle yeni bir reklam filmi yayınladı.

Bepanthol reklamındaki ikizler kimin?

Yaklaşık yedi ay önce Alin ve Lina’yı kucaklarına alan Pelin Akil, Anıl Altan çifti, Bepantol markasının yüzü oldu.

Pelin Akil burnu estetik mi?

Ünlü oyuncu Pelin Akil, bugün burun ameliyatı olduğunu sosyal medya hesabından yaptığı videolu paylaşım ile duyurdu. En son Aile İşi dizisiyle ekranlarda gördüğümüz sempatik oyuncu Pelin Akil, rahat nefes alamadığı için sinüslerinden ameliyat oldu. Ameliyat sonrası görüntülerini Instagram hesabından paylaştı.

Bepanthol Baby reklamındaki bebekler kimin?

Öykü Karayel ve Can Bonomo çifti, Bepanthol Baby‘nin reklam filmi için kamera karşısına geçti. Üç ay önce bebekleri Roman’ı kucağına alan oyuncu, “Aynı problemleri henüz deneyimleyen taze ebeveynler olarak, çekimlerde çok keyif aldık. Birlikte güzel bir anımız oldu” dedi.

Bepanthol pişik kremi reklamı kim oynuyor?

Bepanthol Baby yeni reklam filminde anne babaların korkulu rüyası olan pişiğe ünlü çift Öykü Karayel ile Can Bonomo’nun taze ebeveynlik deneyimlerini yansıtan samimi ve eğlenceli bir bakış atıyor.

Bepanthol kimin?

Tüm dünyada 75 yıldan uzun süredir cilt bakım alanında tecrübesi olan Bayer’in sahip olduğu Bepanthol® güvenilir ve uzman bir markadır.

Bepanthol reklamındaki bebekler kimin?

Pediatristlerin 1 numaralı tercihi* olan Bepanthol Baby Pişik Önleyici Merhem geçtiğimiz aylarda bebekleri Roman’ı kucaklarına alan yeni marka elçileri Öykü Karayel- Can Bonomo çiftiyle yeni bir reklam filmi yayınladı.

Pelin Akil Ne ameliyatı?

Geçtiğimiz aylarda ikiz kızlarını kucağına alan oyuncu Pelin Akil, meslektaş eşi Anıl Altan ile Check-UP yaptırdı. Safra kesesinde taş olduğu ortaya çıkan Akil, ameliyat olacağını duyurdu.

Anıl ve Pelin kaç yaşında?

35 yaşında (17 Nisan 1986)Pelin Akıl / Yaş

Can Bonomo Reklamdaki bebek kim?

Pediatristlerin 1 numaralı tercihi* olan Bepanthol Baby Pişik Önleyici Merhem geçtiğimiz aylarda bebekleri Roman’ı kucağına alan Öykü Karayel – Can Bonomo çiftinin rol aldığı yeni bir reklam filmi yayınladı.

Bepanthol reklamındaki kız kim?

Doğallığı ile tanınan başarılı oyuncu Aslı Enver, cilt bakımın ürünü Bepanthol‘ün yeni yüzü oldu. Aslı Enver yeni reklam filmlerinde şimdiye kadar ekranlarda izlediğimizden çok farklı ve aksiyon dolu sahnelere hayat veren bir karakteri canlandırıyor.